bejbica
Domaćin
- Poruka
- 3.146
Probala sam i taj i mogu ti reci plafon je da izdrzi 4 dana.To za sedam dana lazu!Provereno!:-)apache:A kakav li je onaj novi L'orealov RESIST&SHINE? U reklami pominju nekih 7dana... Mada, ko veruje reklamama...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probala sam i taj i mogu ti reci plafon je da izdrzi 4 dana.To za sedam dana lazu!Provereno!:-)apache:A kakav li je onaj novi L'orealov RESIST&SHINE? U reklami pominju nekih 7dana... Mada, ko veruje reklamama...
Pa i 4 dana je dosta... Sve dok se ne skida posle par pranja ruku ne zalim sebejbica:Probala sam i taj i mogu ti reci plafon je da izdrzi 4 dana.To za sedam dana lazu!Provereno!:-)
Imas pravo!Dosadi mi da gledam jednu te istu boju cetiri dana, ali sto me tek mrzi da ih lakiram.E to je posebna prica!Ali se uvek nekako na novo nateram:-)!STa sve covek ne trpi za malo lepote;-)apache:Pa i 4 dana je dosta... Sve dok se ne skida posle par pranja ruku ne zalim se
Volim istomisljenike:-)apache:Znam... Jos ja uvek koristim tamne lakove,pa se mucim i dok i h mazem, a i dok skidam lak... Ali ******, volim da su mi lepi nokti
Drago mi je...bejbica:Volim istomisljenike:-)
I meni:-)apache:Drago mi je...
dr:Max factor nailfinity, namazem u nedelju, skidam ga u subotu.
Doduse sudove pere masina, ves takodje masina, a sva ostala ribanja su sa rukavicama.Tusiranja i pranja ruku odlicno izdrzava.
Pomaze da ispod nalakiras bezbojni lak, pa onda dva sloja crvenog.Kod mene tako duze drzi i ne krza se odmah na pocetku.radoznala 2:Ja koristim isti taj, Sada sam ga kupila i vise nikada. Boja trule visnje. Posle 2 dana ivice lagano "netstaju" ostalo stoji do izbezubljenja, Nista ne izgleda ruznije od iskrzanog crvenog laka. Ne znam kako ti tako dugo traje. I ja sve radim sa rukavicama ali ne pomaze.
bejbica:Pomaze da ispod nalakiras bezbojni lak, pa onda dva sloja crvenog.Kod mene tako duze drzi i ne krza se odmah na pocetku.
To sa sjajem nisam isprobala.Daj neki dobar sjaj, pa da idem malo u shopping.teardrop:Probaj preko laka (ali jednog sloja) da namažeš sjaj. Uglavnom su predvidjeni da "fiksiraju" lak. Da, ispod crvenog laka (bilo koje nijanse), obavezno podloga, jer od njega nokti ostanu lako žućkasti.
Moze!Srce si !Unapred hvala!:-)teardrop:Sutra ću ti napisati i za podlogu i za sjaj. Sasvim su obični, ali mi ih je moja manikirka preporučila, sistem "dobar u eksploataciji, cena pristupačna".
Volim lakove sa sljokicama, ali se smorim za medalju dok ih skinem sa noktiju:-(Zla_Od_Opaka:Da, lakovi sa sljokicama su dugotrajniji.
Ja koristim transparentne premaze nakon laka.Imam neki iz kolekcije "top coat" i efikasan je.Brzo susi, duze traje...
Da ne bude to mnogo slojeva? Jedan kao podloga, 2 ako hoces da dobijes boju koju zelis(kod tamnih lakova), i jedan koji fiksira... Cini mi se da je to suvise debeo sloj koji ce se jos brze oljustiti...teardrop:Probaj preko laka (ali jednog sloja) da namažeš sjaj. Uglavnom su predvidjeni da "fiksiraju" lak. Da, ispod crvenog laka (bilo koje nijanse), obavezno podloga, jer od njega nokti ostanu lako žućkasti.
U parfimeriji kod nas kosta 27 eura, a ako se dobro secam kupila sam isto Chanelov samo u drugoj nijansi kostao je 1400 dinara u Beogradu u parfimeriji "Jasmin".apache:A sta je to malo skuplje?