Nailpolish...

Eh, moji dugi i tanki prstici, pa kad pustim malo nokte i nalakiram neku svetliju sedefastu nijansu... ma milina... Al ja imam drugi problem, kad sam nervozna il dokona, prvo sto mi strada to je lak na noktima, moram da ga okrznem... pa me nervira to, pa pocnem skidati sa celog nokta, pa ljustim i ostale, pa kad vec bude sve sareno, naravno da cu ga skinuti, a onda Jovo na novo :)

Nokte mažem nikad, ali za to nikad imam neki lak koji ispunjava sve (moje) zahteve. Prvo, lako se nanosi (važno za nas bez rutine). Drugo, dok traje, traje kao da je tek namazan. I treće, kad se skine, ne ostavi boju na noktu.

Ime je, čitam sa kutijice: VERNIS TRIPLE TENUE, boja 254 (tamna boja mesa), firma Lancome.

dr:
Max factor nailfinity, namazem u nedelju, skidam ga u subotu.
Doduse sudove pere masina, ves takodje masina, a sva ostala ribanja su sa rukavicama.Tusiranja i pranja ruku odlicno izdrzava.

Ja koristim isti taj, Sada sam ga kupila i vise nikada. Boja trule visnje. Posle 2 dana ivice lagano "netstaju" ostalo stoji do izbezubljenja, Nista ne izgleda ruznije od iskrzanog crvenog laka. Ne znam kako ti tako dugo traje. I ja sve radim sa rukavicama ali ne pomaze.

radoznala 2:
Ja koristim isti taj, Sada sam ga kupila i vise nikada. Boja trule visnje. Posle 2 dana ivice lagano "netstaju" ostalo stoji do izbezubljenja, Nista ne izgleda ruznije od iskrzanog crvenog laka. Ne znam kako ti tako dugo traje. I ja sve radim sa rukavicama ali ne pomaze.
Pomaze da ispod nalakiras bezbojni lak, pa onda dva sloja crvenog.Kod mene tako duze drzi i ne krza se odmah na pocetku.

bejbica:
Pomaze da ispod nalakiras bezbojni lak, pa onda dva sloja crvenog.Kod mene tako duze drzi i ne krza se odmah na pocetku.

Probaj preko laka (ali jednog sloja) da namažeš sjaj. Uglavnom su predvidjeni da "fiksiraju" lak. Da, ispod crvenog laka (bilo koje nijanse), obavezno podloga, jer od njega nokti ostanu lako žućkasti.

teardrop:
Probaj preko laka (ali jednog sloja) da namažeš sjaj. Uglavnom su predvidjeni da "fiksiraju" lak. Da, ispod crvenog laka (bilo koje nijanse), obavezno podloga, jer od njega nokti ostanu lako žućkasti.
To sa sjajem nisam isprobala.Daj neki dobar sjaj, pa da idem malo u shopping.

teardrop:
Da ne bude to mnogo slojeva? Jedan kao podloga, 2 ako hoces da dobijes boju koju zelis(kod tamnih lakova), i jedan koji fiksira... Cini mi se da je to suvise debeo sloj koji ce se jos brze oljustiti... :)

Za sve koje vole crveno u malo tamnijem izdanju preporucujem lak koji sam ja kupila pre par dana.Malo je skuplji, ali je divan.Super se maze i drzi pet dana ( jos mi se nije skinulo nigde, a danas je peti dan ).
CHANEL - 127 Irresistible

Back