nagrada ili kazna?

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
30.604
mmm evo jedne asocijacije na temi o lizanju pantofnice
asocijacija je skroz nezavisna i zrela za novu temu
i naravno ima veze sa nečijim postom.

kada ste dobri moji muškarci odlučili da date to pušenje vašim dragama
da li kažete
ako budeš dobra daću ti da pušiš!
ili
ako ne budeš dobra daći ti da ...!

kako postavljate vaš seksi univerzum
na glavu ili na noge?
kao nagradu ili kao kaznu? :think:

da li kažete
ili

na glavu ili na noge?
:ok:

krofnica!

Ček da razmislim šta bi me više palilo...
Uvek mi čudno to kad mi kažu - nevaljala devojčice evo ti po guzi, nekako mi to čudno i ne trigeruje. Msm nisam u ranom dobu imala nikakav odns prema kazni ili zasluzi.. nisam ni imala tatu npr. niti me je ko kažnjavao, potpuna sloboda od ranih dana.
a opet da kaže ako zaslužiš dobićeš ga, to mi isto ono antivaspitno, buni se u meni vaspitač i opet me ne pali.
Tako da šta znam, najbolje je ono dođi da ti ga stavim ?

Uzgred, bilo bi lepo da nam neki psihoanalitičar to sve objasni otkud potreba za nagradom ili kaznom u sexu?

da li kažete
ili

na glavu ili na noge?
spongebob-patrick.gif

pa eto tako je postavljena scena na nekoj temi koju sam čitala juče ovde na ljisu
i vidim da muškarcima teško pada oralno zadovoljavanje, mnogo ih muči naročito ako imaju navođenje

pa su se brže bolje u postovima organizovali da ženu stave u parter
i ne samo to, čin dobre volje da joj daju da puši prosto me je ganuo.

velikodušnost na delu moja ti :lol:

pa eto tako je postavljena scena na nekoj temi koju sam čitala juče ovde na ljisu
i vidim da muškarcima teško pada oralno zadovoljavanje, mnogo ih muči naročito ako imaju navođenje

pa su se brže bolje u postovima organizovali da ženu stave u parter
i ne samo to, čin dobre volje da joj daju da puši prosto me je ganuo.

velikodušnost na delu moja ti :lol:
ne pada tesko, nego prvo onjusim i pogledam, pa ako mi odgovara onda lizem. nikom nije prijatno da licka bateriju od 9V ili riba ovo ono. ili zenama ako je kita gadna ili neka mala

Uvek mi čudno to kad mi kažu - nevaljala devojčice evo ti po guzi, nekako mi to čudno i ne trigeruje. Msm nisam u ranom dobu imala nikakav odns prema kazni ili zasluzi.. nisam ni imala tatu npr. niti me je ko kažnjavao, potpuna sloboda od ranih dana.
a opet da kaže ako zaslužiš dobićeš ga, to mi isto ono antivaspitno, buni se u meni vaspitač i opet me ne pali.

Uzgred, bilo bi lepo da nam neki psihoanalitičar to sve objasni otkud potreba za nagradom ili kaznom u sexu?
mene je mama kažnjavala na svakom koraku od ranog detinstva do tinejdžerskog doba .tatu nisam viđala do svoje 16.
onda je mama stala a tata je počeo da pegla da ispravlja da uči sve što je propustio i sve zbog čega nisam ispala po njegovom ukusu.
njih dvoje su se igrali roditelja sa nejsnom idejom šta žele da postignu.
na žalost to nisam tada shvatala

sada shvatam ali sam prošla kroz toplog zeca u sistemu kažnjavanja.
nagrade su bile upadljivo odsutne...
kad razmislim kakvo detinjstvo sam imala čudi me da nisam postala serijski ubica.

ali...nije to tema.
tema da li uživanje u kazni i nije kazna sama po sebi ili mi bar nemamo pravilan odnos prema kaznama?

ma to je samo igra. Nema tu nikake trgovine. Znamo dobro da obe strane jedva cekaju i "kazne i nagrade". Gubitnika nema.

Back