nago zensko telo kao nacin dolaska do cilja

Mislim da efekat nije isti. Što se vidi iz priloženog. Ne možeš govoriti o efektu kao kategoriji koja se sama po sebi podrazumeva. Efekat golog tela je osmeh i misao o seksu. Mislim da golotinja više ne šokira onoliko i onako kako je činila pre nekoliko decenija, ali neki ljudi to ne shvataju. Ima onih koji će reći ccc i za ime boga, ali takvih je sve manje. Kod mene, a i ljudi koje poznajem, golotinja ne izaziva očekivani efekat. Dakle, takav efekat ne postoji.
Svrha prostesta bi trebalo da bude da se pokrene razmišljanje o nečemu, a ne o nečemu drugom. Evo mi ovde raspravljamo o njihovim telima, a ne o medvedima. Da je efekat dobar nikome, barem većini, golotinja ne bi bila vidljiva, već bi se svi uznemirili zbog ubijanja medveda.

Efekat je isti - privlacenje paznje. Emocije koje izaziva slika dogadjaja koji sam opisala i nage zene na ulici razlikuju se i to od coveka do coveka - napr. mene, za razliku od tebe i ljudi koje ti poznajes, nago musko telo ne asocira odmah na seks, ne asocira me ni na sta posebno, pogledam da vidim da li je muskarac zgodan ili ne, ali ne pomislim automatski na j.e.b.a.nj.e - a prizor gomile golih tipova na ulci bi mi definitivno privukao paznju u smislu da vidim zasto su oni tu... to je cilj. Uopste ne mora da te sokira - treba da ti privuce paznju, na ovaj ili onaj nacin, a one su to i uradile i meni je to skroz kul, obzirom na plemeniti cilj takvog njihovog okupljanja.

Back