Нагли пораст броја порука

Truman

Elita
Poruka
23.382
Сад ми пише да их имам 15.119, а до јуче их је било рецимо 14960. Знам добро да сам их имао мање од 15 хиљада јер сам хтео да проредим писање да не пређем тај број у најскорије време.
У чему је фора, одакле се створи 150 порука одједном? :neutral:

Е... прочитала ти Крстарица намеру и решила да ти да задатак да се распишеш тако што ћеш сада поставити нови циљ и округлу бројку, рецимо бар 25 000 :)

Шала наравно... преласком на нови софтвер један број коментара који је у старом био приказан као да су обрисане, а нису биле спорне ни у ком контексту се појавио и сада су враћене. Углавном се ради о порукама из раног периода Крстарице. Могуће да ће их бити још

Е... прочитала ти Крстарица намеру и решила да ти да задатак да се распишеш тако што ћеш сада поставити нови циљ и округлу бројку, рецимо бар 25 000 :)

Шала наравно... преласком на нови софтвер један број коментара који је у старом био приказан као да су обрисане, а нису биле спорне ни у ком контексту се појавио и сада су враћене. Углавном се ради о порукама из раног периода Крстарице. Могуће да ће их бити још
A ja se taman ponadao da mozda i meni poraste ... broj poruka

Poslednja izmena od moderatora:
Сад ми пише да их имам 15.119, а до јуче их је било рецимо 14960. Знам добро да сам их имао мање од 15 хиљада јер сам хтео да проредим писање да не пређем тај број у најскорије време.
У чему је фора, одакле се створи 150 порука одједном? :neutral:

s obzirom na godinu registrovanja, i nemaš mnogo poruka

a ko uopste broji svoje poruke? :eek:
mislim ok je kao informacija i zanimljiv podatak, ali da li ce se uvecitati odmah ili posle par minuta..stvarno ne vidim poentu...

tenor.gif

mislim ok je kao informacija i zanimljiv podatak, ali da li ce se uvecitati odmah ili posle par minuta..stvarno ne vidim poentu...
Ima koji broje svoje poruke i vode evidenciju, pa ako se desi da im se neka poruka obrise u toku moderisanja, salju zalbe i pitaju zasto ? :)

Truman je ukazao na problem koji primetio skoro, ja sam to videla još kada smo prešli na nov forum.
Ne brojimo mi, broji Krstarica, mi samo ukazujemo da nešto nije u redu.

Kako broji Krstarica? Na više načina:
k1.jpg

k2.jpg

Brojevi sa porukama su nam ispod avatara, pdf-ovi sa brojem poruka...
Nismo mi to izmislili već Krstarica, pa nemojmo zamenjivati teze.
Krstarici je bitno koliko ima poruka, što više poruka, više oglašivača.

Sada sam želela da ubacim još neki slikovni primer ali ne može, kaže Krstarica, ograničenje je 2.
Pokušala sam i u spojler da stavim, ni to ne može.
Nisam ni znala da je to uvedeno, a eto skoro sam ukazivala da je potrebno ponekad dozvoliti i više slika....

znas i sama da postoji pravilo maksimalno dve fotke po postu..cak si se ti meni bunila kad je na nekim forumima u neim temama bilo vise fotki u postu..sad je samo sistemski ograniceno, sto sam i najavio davno da ce kad zavrsim sa pravljenjem uputstava gde mi je trebao prostor za veliki broj slika to biti ograniceno i verujem da se secas toga, posto ti pamtis sve :)

ne razumem sta te slike koje si poslala pokazuju?
mislim znam sta je na njima , a li sta hoces sa njima da pokazes?

Već sam rekla : Ne brojimo mi, broji sama Krstarica, nisu nama bitni, bitni su Krstarici.
Zašto su uopšte uvedene titule na osnovu broja postova?
Zašto postoji evidencija lajkova?

znas i sama da postoji pravilo maksimalno dve fotke po postu..cak si se ti meni bunila kad je na nekim forumima u neim temama bilo vise fotki u postu..sad je samo sistemski ograniceno, sto sam i najavio davno da ce kad zavrsim sa pravljenjem uputstava gde mi je trebao prostor za veliki broj slika to biti ograniceno i verujem da se secas toga, posto ti pamtis sve :)

Da veoma dobro se sećam, kao što se sećam da si rekao da kad budeš odlučio, da ćeš nas obavestiti - što se nije desilo.

Back