Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja se taman ponadao da mozda i meni poraste ... broj porukaЕ... прочитала ти Крстарица намеру и решила да ти да задатак да се распишеш тако што ћеш сада поставити нови циљ и округлу бројку, рецимо бар 25 000
Шала наравно... преласком на нови софтвер један број коментара који је у старом био приказан као да су обрисане, а нису биле спорне ни у ком контексту се појавио и сада су враћене. Углавном се ради о порукама из раног периода Крстарице. Могуће да ће их бити још
A ja se taman ponadao da mozda i meni poraste ... broj poruka
Сад ми пише да их имам 15.119, а до јуче их је било рецимо 14960. Знам добро да сам их имао мање од 15 хиљада јер сам хтео да проредим писање да не пређем тај број у најскорије време.
У чему је фора, одакле се створи 150 порука одједном?![]()
kako se ne menja kad ti je porastao broj za ovu sada...15.155Још једна мистерија - број порука 15.154 ми се не мења?!
meni istog trena uvecava...stvarno ne znam koji je onda problem sa tvojim porukama
meni nePoruke se ne uvećavaju odmah, stoji prethodni broj, uvek kasni za 1, kad se reload-uje, onda pokaže pravi broj.
meni ne
onda sam ja jos uvek na staromOvako je od početka novog foruma...
a ko uopste broji svoje poruke?
mislim ok je kao informacija i zanimljiv podatak, ali da li ce se uvecitati odmah ili posle par minuta..stvarno ne vidim poentu...
Ima koji broje svoje poruke i vode evidenciju, pa ako se desi da im se neka poruka obrise u toku moderisanja, salju zalbe i pitaju zasto ?a ko uopste broji svoje poruke?
mislim ok je kao informacija i zanimljiv podatak, ali da li ce se uvecitati odmah ili posle par minuta..stvarno ne vidim poentu...
a ko uopste broji svoje poruke?
ne razumem sta te slike koje si poslala pokazuju?
mislim znam sta je na njima , a li sta hoces sa njima da pokazes?
znas i sama da postoji pravilo maksimalno dve fotke po postu..cak si se ti meni bunila kad je na nekim forumima u neim temama bilo vise fotki u postu..sad je samo sistemski ograniceno, sto sam i najavio davno da ce kad zavrsim sa pravljenjem uputstava gde mi je trebao prostor za veliki broj slika to biti ograniceno i verujem da se secas toga, posto ti pamtis sve![]()
zanimljiva statistika..Već sam rekla : Ne brojimo mi, broji sama Krstarica, nisu nama bitni, bitni su Krstarici.
Zašto su uopšte uvedene titule na osnovu broja postova?
Zašto postoji evidencija lajkova?
kad znas da ce se desiti i desi se..zasto je potrebno obavestenje?Da veoma dobro se sećam, kao što se sećam da si rekao da kad budeš odlučio, da ćeš nas obavestiti - što se nije desilo.