Nafta kreće kroz JANAF ka Srbiji! Novi trijumf Vučićeve politike

Poređenje cena od pre godinu dana (septembra 2024.)

1767312969963.png

1,95 € 200 грама кафе у септембру 2024. хахахаххахаххах
Хахаххахаххахахахахахахахах
Немој да верујеш својој потрошачкој корпи, верује њима. Економски тигар, имамо Метро, Гондолу...

Немој да верујеш својој потрошачкој корпи, верује њима. Економски тигар, имамо Метро, Гондолу...
Нема лик додира са реалношћу, јер је 200 г кафе последњи пут коштало 200 динара пре минимум 4-5 година.
Причамо о кафи, не о "производу на бази кафе" који ће његов Врховни Психопата да стави у корпу и каже - ево, шта, има кафа за 118 дин, шта фали, гледајте како Синиша и ја пијемо, пијеш ли Синиша? Натегни. - па се прави за камере да је узео гутљај, после повраћа а Мали плаче у ћошку.

Нема лик додира са реалношћу, јер је 200 г кафе последњи пут коштало 200 динара пре минимум 4-5 година.
Причамо о кафи, не о "производу на бази кафе" који ће његов Врховни Психопата да стави у корпу и каже - ево, шта, има кафа за 118 дин, шта фали, гледајте како Синиша и ја пијемо, пијеш ли Синиша? Натегни. - па се прави за камере да је узео гутљај, после повраћа а Мали плаче у ћошку.
И то најгора кафа.
Ја сам нашао чоколаду од 65 и 75 грама, а цена ко да је 200 грама.

Док платиш рачуне, струју, воду итд. Док купиш најосновније потрепштине, не остане ти ишта.

Ми увозимо струју, воће, поврће и шта све не. Лудило.
1000012086.png

Бајо, мани се певања, кад не знаш с ким причаш.

Узимај паре преко кумића, док можеш.

***** ја сваког приватника који извози, као што ти лажеш да "извозиш" и који брљави о БДП...правог извозног приватника заболе за БДП.

А пошто прдиш на форуму 24/7, јасно ми је и колико си "приватник"... :per:
Badava je čuknutom objašnjavati.

Мени је у свему овоме интересантан један детаљ.
Србија тренутно има право прече куповине НИС-а.
Ако Газпром прода свој удео неком трећем, Србија више неће имати право прече куповине?
Што би рекли ови теоретичари завере ”Паметноме доста”
Od kojih para? Trenutno se budžet popunjava poskupljenjem struje, poreza i duplim kaznama u saobraćaju. Kredite im više ne daju.

Back