- Poruka
- 100.895
U Srbiji ili u Beogradu, Novom Sadu i Nišu?Храна у Србији 3 пута скупља
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Srbiji ili u Beogradu, Novom Sadu i Nišu?Храна у Србији 3 пута скупља
Србији.U Srbiji ili u Beogradu, Novom Sadu i Nišu?
Инфлација само шиба.Svuda je sve jeftinije tri puta nego u srbiji. Moje društvo preko popravlja i zube jer je jeftinije i kvalitetnije.
1,95 € 200 грама кафе у септембру 2024. хахахаххахаххах
Немој да верујеш својој потрошачкој корпи, верује њима. Економски тигар, имамо Метро, Гондолу...1,95 € 200 грама кафе у септембру 2024. хахахаххахаххах
Хахаххахаххахахахахахахахах
Нема лик додира са реалношћу, јер је 200 г кафе последњи пут коштало 200 динара пре минимум 4-5 година.Немој да верујеш својој потрошачкој корпи, верује њима. Економски тигар, имамо Метро, Гондолу...
И то најгора кафа.Нема лик додира са реалношћу, јер је 200 г кафе последњи пут коштало 200 динара пре минимум 4-5 година.
Причамо о кафи, не о "производу на бази кафе" који ће његов Врховни Психопата да стави у корпу и каже - ево, шта, има кафа за 118 дин, шта фали, гледајте како Синиша и ја пијемо, пијеш ли Синиша? Натегни. - па се прави за камере да је узео гутљај, после повраћа а Мали плаче у ћошку.
Točno. Je li ti sad jasnije?Al već su zagazili i sad se ni ne pitaju
Meni? Ja to pričam odvajkada, usta mi se već osušišeTočno. Je li ti sad jasnije?
Znam da je u srbiji meso odavno luksuz ali u hrvatskoj nije:
Ništa ti nisi shvatio.Meni? Ja to pričam odvajkada, usta mi se već osušiše
Па зашто поштено не кажете да је у Еуропској унији диктатура неизабране мањине и да мишљење већине (некада звано демократија) не значи ништа.Većina Bugara nije za zamjenu leva s eurom.![]()
Badava je čuknutom objašnjavati.Бајо, мани се певања, кад не знаш с ким причаш.
Узимај паре преко кумића, док можеш.
***** ја сваког приватника који извози, као што ти лажеш да "извозиш" и који брљави о БДП...правог извозног приватника заболе за БДП.
А пошто прдиш на форуму 24/7, јасно ми је и колико си "приватник"...![]()
ma,dajJedini način da je pre godinu dana to sredio je da je uveo sankcije Rusiji a NIS nacionalizovao. To bi tek bio katastrofalan potez
To su bile želje opozicije pred poslednje izbore - sankcije RusijiJedini način da je pre godinu dana to sredio je da je uveo sankcije Rusiji a NIS nacionalizovao. To bi tek bio katastrofalan potez

Sad još samo napiši da je to Thompsonova pjesma, da cirkus bude potpun.Јасеновац и Градишка стара.. Немој да вас неко детаљима смара.
Od kojih para? Trenutno se budžet popunjava poskupljenjem struje, poreza i duplim kaznama u saobraćaju. Kredite im više ne daju.Мени је у свему овоме интересантан један детаљ.
Србија тренутно има право прече куповине НИС-а.
Ако Газпром прода свој удео неком трећем, Србија више неће имати право прече куповине?
Што би рекли ови теоретичари завере ”Паметноме доста”