Nadrealno ponašanje predvodnika nasilja opozicije u Čačku

anajade

Elita
Poruka
20.582
JEDAN od eksponiranijih vođa opozicionih protesta i predvodnik nasilja koje su blokaderi vršili u Čačku jeste i Jevđenije Julijan Dimitrijević, aktivista „ekološke“ organizacije „Suvoborska greda“.

Praćenje javnih nastupa Jevđenija Julijana Dimitrijevića, može dovesti samo do jednog pitanja - u kojoj sekti je ovaj čovek?
https://www.novosti.rs/vesti/politi...nje-predvodnika-nasilja-opozicije-cacku-video
Ovi iz n1 jos ludji haha.Gaste te ludake na vreme jer i vi ima da obolite

JEDAN od eksponiranijih vođa opozicionih protesta i predvodnik nasilja koje su blokaderi vršili u Čačku jeste i Jevđenije Julijan Dimitrijević, aktivista „ekološke“ organizacije „Suvoborska greda“.

Praćenje javnih nastupa Jevđenija Julijana Dimitrijevića, može dovesti samo do jednog pitanja - u kojoj sekti je ovaj čovek?
https://www.novosti.rs/vesti/politi...nje-predvodnika-nasilja-opozicije-cacku-video
Vala i ti ces poludeti od politike, odmori mozak jbt.

kakva sekta, nemoj da vredjaš sekte, ima tamo i dosta razumnih ljudi. Za ovoga su pacijenti iz Laze pisali peticiju da ga ne dovode tamo, rekli da to ne bi mogli da izdrže.

Nisam shvatila sta je tacno ovaj covek uradio. Dala si vise linkova, dok sam video i sta on prica, nije sam po sebi sporan sustinski, bar ja ne vidim neku losu poruku u tome. Mozda je malo cudan izgledom, nacinom govora i sto nosi to kamenje oko vrata, ocigledno je neki "budista zanesenjak", ali nista vise od toga.

Sta je uradio tacno?

Ja koliko sam razumeo ucestvovao ili predvodio cacane u onom cirkusu
Kom cirkusu? (bilo ih je vise)..

edit: Ok, sada vidim kom, to je bilo sinoc i u odnosu na Nis to je nista, ali cemu ovo ljaganje ljudi po novinama, napad na njih kao licnosti?

Ne kazem da je nasilje u redu i osudjujem ga stalno, ali ovo pisanje po novinama je ispod svakog nivoa i takodje nasilje svoje vrste.

Poslednja izmena:
Kom cirkusu? (bilo ih je vise)..

edit: Ok, sada vidim kom, to je bilo sinoc i u odnosu na Nis to je nista, ali cemu ovo ljaganje ljudi po novinama, napad na njih kao licnosti?

Ne kazem da je nasilje u redu i osudjujem ga stalno, ali ovo pisanje po novinama je ispod svakog nivoa i takodje nasilje svoje vrste.
sada ce tek poceti cirkusi.jos nista nisi videla...

Da li je to ovo govedo

Pa isto je budala ko i ostali, po cemu se razlikuje od ovih drugih sto su nasilno usli uzgradu opstine?
sada ce tek poceti cirkusi.jos nista nisi videla...
Ma ne interesuje me vise, ja sam rekla i sad ponavljam, ako se zaista nastave nemiri i nasilja, iskljucivo je kriva vec vlast, do sada sam podrzavala sto su bili "tolerantni" ali sada vise ne, prevrsilo je svaku dozvoljenu meru.

Vlast je duzna da brani drzavu i njene institucije (tj. tzv. ministarstva sile da reguju) a ne da gleda sa strane kao da je neka "sojka za udaju" i sve mi vise i sama vlast postaje sumniva zasto ne reaguje.

Pa isto je budala ko i ostali, po cemu se razlikuje od ovih drugih sto u nasilno usli uzgradu opstine?

Ma ne interesuje me vise, ja sam rekla i sad ponavljam, ako se zaista nastave, iskljucivo je kriva vec vlast, do sada sam podrzavala sto su bili "tolerantni" ali sada vis ene.

Vlast je duzna da brani drzavu i njene institucije a ne da gleda sa strane kao da je neka "sojka za udaju".

Pa malo njih je ušlo. Velika većina je ipak shvatala da čini nešto
loše i ostali su napolju.
Onda je ovih nekoliko bitangi počelo da vrši pritisak na ostale da uđu...

I da,... taj jedan je rušio vrata.

Back