Nadmeni i prepotentni najbolje prolaze kod žena?

Da li je to tako?
Da li se tu gubi ali i krije prava istina da, što je muškarac kvalitetniji, bolji.. samim tim ima manju ili nikakvu potrebu da se ističe na taj način?
Da li je danas na "cijeni" prepotentnost, nadmenost.. svejedno što se obično iz a takvih osoba kriju niže vrijednosti, koje taj muškarac pokušava sakriti prepotentnim i narcisoidnim ponašanjem.. Ja i samo ja.
Da li su vam takvi muškarci stvarno poželjni i da li je takvo njihovo ponašanje, ključ koji otvara (mnoga) ženska srca?
Јесте, истина је, али то је јер су те жене незреле и све више реагују инстинктивно, све мање мозгом, услед пада интелигенције код људи у глобалу...Људи све више реагују инстинктивно а не рационално

Права и паметна жена поред себе жели мушкарца који ће је усрећити, који ће моћи да обезбеди њу и децу, да поред њега буде срећна, безбњдна и задовољна

А к*рва жели олоше, лицемере, "мачоменове"...

Mislim da su danas na ceni psihički uravnoteženi ljudi, svesni istorijskog trenutka i ozbiljnosti života (da ne kažem preživljavanja). Dosta muškaraca je infantilno, a ja što sam starija sve manje imam živaca da nekome budem mama. Kad se nezrelost kombinuje sa prepotentnošću to je stvarno bedak. Ne znam kakva je situacija sa ženama pošto se ne viđam sa ženama. 😁

Da li je to tako?
Da li se tu gubi ali i krije prava istina da, što je muškarac kvalitetniji, bolji.. samim tim ima manju ili nikakvu potrebu da se ističe na taj način?
Da li je danas na "cijeni" prepotentnost, nadmenost.. svejedno što se obično iz a takvih osoba kriju niže vrijednosti, koje taj muškarac pokušava sakriti prepotentnim i narcisoidnim ponašanjem.. Ja i samo ja.
Da li su vam takvi muškarci stvarno poželjni i da li je takvo njihovo ponašanje, ključ koji otvara (mnoga) ženska srca?
to mnoge tumače kao samouverenost
nažalost

Da li je to tako?
Нено, слагао те неко...не да нису пожељни, него имам неодољиву жељу да их спустим. Ништа ми ту није симпатично.

Нено, слагао те неко...не да нису пожељни, него имам неодољиву жељу да их спустим. Ништа ми ту није симпатично.
Mislš da sam tako lakovjeran i naivan? :D
Vjerujem da nisu tebi, ali su za neke druge i te kako poželjni.. što uopšte ne razumijem i ne shvatam. Što je još frapantnije, one to ne gledaju na taj način niti im je to nešto negativno, već ih gledaju sa nekim divljenjem pa čak i obožavanjem.

Vjerujem da nisu tebi, ali su za neke druge i te kako poželjni.. što uopšte ne razumijem i ne shvatam. Što je još frapantnije, one to ne gledaju na taj način niti im je to nešto negativno, već ih gledaju sa nekim divljenjem pa čak i obožavanjem.
Можда су само мазохисти у покушају :mrgreen:

mjok, provaljeni su i adekvatno tretirani, tj ignorisani.
ovo pricam iz perspektive moje dece i studenata na poslu.
izuzeci svakako postoje, al oduvek je svaka roba imala svoje kupce..

Harizma je precenjena.
Не, није. Џаба је неко леп и богат, ако нема харизму, ако не плени својом појавом, остаће обичан лепушкасти балван дубоког џепа.
Не кажем да се за њега неће лепити спонзоруше, али нормалној жени би био досадан.
С друге стране, маркантан харизматичан мушкарац имаће много више успеха код жена.

Da li je to tako?
Ne.
Na ceni je.Ali ja nisam iz ovog vremena.
Ne.Takvi muškarci su mi ogavni.

Back