Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.389
ti vjerujes ljudima sve sto ti kazu?Šta ima da čitam.. to se da svakodnevno vidjeti a i primjetiti.
Inače, većina kaže ne, ali dok ne skontate da je baš takav, prodje voz.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ti vjerujes ljudima sve sto ti kazu?Šta ima da čitam.. to se da svakodnevno vidjeti a i primjetiti.
Inače, većina kaže ne, ali dok ne skontate da je baš takav, prodje voz.
Baš totalno suprotno..ti vjerujes ljudima sve sto ti kazu?![]()
ne vjerujes da su nadmenost i prepotencija bez pokrica odbijajuce osobine?Baš totalno suprotno..
Inače to "kažu" ovdje u odgovorima da ne nasjedaju na takve.. pa nešto baš i ne vjerujem.
Istina ali dalje u tim vezama je sve sranje. Bilo bi bolje za žene kao nekada da im treba dozvola roditeljasto veci debil i bol u ***** veci prolaz kod zena
da, totalno su zene u opasnostiIstina ali dalje u tim vezama je sve sranje. Bilo bi bolje za žene kao nekada da im treba dozvola roditelja![]()
pa isto vrijedi i za muskesame su birale muskarce, niko ih nije puskom tjerao. misim mozda nekad i jeste, ali to su manjinski slucajevi
slazem sepa isto vrijedi i za muske
svi valjda sami biramo partnere osim u slucajevima ugovorenih brakova
pa toslazem se
pa ko koga zajebe
meni to sa mislila sam da ce se promijeniti vise odlika mladosti i/ili glupostizene imaju problem da im istice bioloski sat pa onda navataju nekog da ih plodi bez neke ljubavi nego proracunato. onda poslije kazu pa mislila sam da ce se promijeniti.
meni to sa mislila sam da ce se promijeniti vise odlika mladosti i/ili gluposti
kad ti istice bioloski sat ako imas gram mozga vise kalkuliras i manje se zalijeces
mislim, ili ti je vec debelo jasno da se ljudi ne mijenjaju tek tako ili ti nikad i nece biti jasno
a takvi se uglavnom ukanale prije nego kasnije...
Tako'e.Prepotentnost i nadmenost obično kriju neki kompleks, tako da takve u širokom luku izbegavati .
Није, има нешто и у пајеру...sve je u harizmi
TakoeDa li je to tako?
Da li se tu gubi ali i krije prava istina da, što je muškarac kvalitetniji, bolji.. samim tim ima manju ili nikakvu potrebu da se ističe na taj način?
Da li je danas na "cijeni" prepotentnost, nadmenost.. svejedno što se obično iz a takvih osoba kriju niže vrijednosti, koje taj muškarac pokušava sakriti prepotentnim i narcisoidnim ponašanjem.. Ja i samo ja.
Da li su vam takvi muškarci stvarno poželjni i da li je takvo njihovo ponašanje, ključ koji otvara (mnoga) ženska srca?
to neko shvati ko "siguran u sebe", a sigurnost ide uz materijalnu sigurnost i krug se zatvaraDa li je to tako?
Da li se tu gubi ali i krije prava istina da, što je muškarac kvalitetniji, bolji.. samim tim ima manju ili nikakvu potrebu da se ističe na taj način?
Da li je danas na "cijeni" prepotentnost, nadmenost.. svejedno što se obično iz a takvih osoba kriju niže vrijednosti, koje taj muškarac pokušava sakriti prepotentnim i narcisoidnim ponašanjem.. Ja i samo ja.
Da li su vam takvi muškarci stvarno poželjni i da li je takvo njihovo ponašanje, ključ koji otvara (mnoga) ženska srca?