Nadmeni i prepotentni najbolje prolaze kod žena?

Baš totalno suprotno.. ;)
Inače to "kažu" ovdje u odgovorima da ne nasjedaju na takve.. pa nešto baš i ne vjerujem.
ne vjerujes da su nadmenost i prepotencija bez pokrica odbijajuce osobine?
mozda i nisu kad si mlad i glup
kasnije jesu jer imas previse vlastititih s.ranja u zivotu tako da ti je prevaspitavanje nn lika totalno nebitna stvar

zene imaju problem da im istice bioloski sat pa onda navataju nekog da ih plodi bez neke ljubavi nego proracunato. onda poslije kazu pa mislila sam da ce se promijeniti.
meni to sa mislila sam da ce se promijeniti vise odlika mladosti i/ili gluposti
kad ti istice bioloski sat ako imas gram mozga vise kalkuliras i manje se zalijeces
mislim, ili ti je vec debelo jasno da se ljudi ne mijenjaju tek tako ili ti nikad i nece biti jasno
a takvi se uglavnom ukanale prije nego kasnije...

Da li je to tako?
Da li se tu gubi ali i krije prava istina da, što je muškarac kvalitetniji, bolji.. samim tim ima manju ili nikakvu potrebu da se ističe na taj način?
Da li je danas na "cijeni" prepotentnost, nadmenost.. svejedno što se obično iz a takvih osoba kriju niže vrijednosti, koje taj muškarac pokušava sakriti prepotentnim i narcisoidnim ponašanjem.. Ja i samo ja.
Da li su vam takvi muškarci stvarno poželjni i da li je takvo njihovo ponašanje, ključ koji otvara (mnoga) ženska srca?
Takoe

Nadmeni,prepotentni,bezobrazni,egoisticni,sebicni,lijeni...bolje prolaze u zivotu,generalno.
Jos nisam cula da dobar covjek u necemu ima srece...a svaki drugi olos zivi ko car i cak mu se svi dive.
Evo,upravo slusam pricu o jednoj osobi koju poznajem i za ciji bi se karakter i ponasanje moglo reci sve najgore...o njoj se pricaju takvi hvalospjevi da covjek pomislja da li ima problema sa sluhom ili razumom.Sve njene negativnosti se opravdavaju,a pri tom se osjeca i doza divljenja prema tom bezobrazluku.
I stvarno se covjek upita da li je bolje u zivotu biti fin,pristojan,normalan...ili ovo drugo?
Musko-zenski odnosi su samo dio toga.

Da li je to tako?
Da li se tu gubi ali i krije prava istina da, što je muškarac kvalitetniji, bolji.. samim tim ima manju ili nikakvu potrebu da se ističe na taj način?
Da li je danas na "cijeni" prepotentnost, nadmenost.. svejedno što se obično iz a takvih osoba kriju niže vrijednosti, koje taj muškarac pokušava sakriti prepotentnim i narcisoidnim ponašanjem.. Ja i samo ja.
Da li su vam takvi muškarci stvarno poželjni i da li je takvo njihovo ponašanje, ključ koji otvara (mnoga) ženska srca?
to neko shvati ko "siguran u sebe", a sigurnost ide uz materijalnu sigurnost i krug se zatvara

Back