Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 30.392
Tamo ja carujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricao mi je rodjak da se zadnjih nekoliko godina i Baltik promenio usled poremecene klime, da ima sve vise sunca i da je more toplije, pa samim tim ima i sve vise turista jer je prijatniji ugodjaj nego pre.Jedino što zaista ne znam da li će im se to isplatiti. Ne znam ko još voli na Baltiku da se kupa,
Са нацизмом су раскрстили, али не видим зашто би раскрстили са толиким некретнинама?
Е... а да држи главу неког другог, то би врло радо видели.
Radnici su imali pravo da besplatno vide more i kod nas tokom SFRJОгроман број идеолошких сличности између нацизма и социјализма (комунизма).
То је требао да буде простор пренамењен историји и култури.
Radnici su imali pravo da besplatno vide more i kod nas tokom SFRJ
Kad ste vi došli mora kredit da se digne čak i za besplatnu Grčku
Pogledajte prilog 1693299
Ако сам добро прочитао, та дужина би била из пет зграда, од чега је само једна направљена...А како мислиш да се шестоспратница дуга 4,7 километара издржава ако буде намењена историји и култури?
Зарасло би у коров.
Ако сам добро прочитао, та дужина би била из пет зграда, од чега је само једна направљена...
Па ако би део и био стамбени... Али без луксуза и којечега још.
a Ameriku si zaboravio ?Nacional-socijalizam danas: Kina, Belorusija. S. Koreja, Azerbejdžan.... sve ono što Srbin čestiti voli.
Spomenik baštine?Kulture?Šta to baštine kulturne švabe?Konclogore?Industrijsko ubijanje dovedeno do savršenstva?Milione mrtvih za koje su oni krivi?Мислим да нису били довршени базени и фестивалска сала.
Иначе
Prora je 1994. godine proglašena spomenikom baštine, a da bi bila restaurirana, blok po blok je prodavana raznim privatnim investitorima.
Проглашена је спомеником баштине. Споменик културе не мора да буде у јавном власништву. Многе старе куће у центрима градова, које су у приватном власништву су споменици културе, па нпр. треба посебна дозвола за реновирање. Можда неки део и буде за музеј, али наравно да толике некретнине треба да постану хотели и приватни апартмани на мору. Зар да најбоља места до плаже ,већ изграђена не буду за туризам? Гре'ота.