Nacisticka "istina"...

SSSR_

Ističe se
Poruka
2.056
Viorija i njegovi drugari sa Storm Fronta svakim danom sire svoje testise.A ja cu vam pokazati koliko su te njihove reci istinite:

Па ти си исти као они антисрпски манијаци на антисрпском митингу на коме су упали Национални Строј. А ако мислиш да антифакомуњаре су успеле у Русији, грдно се вараш. У Русији не постоји јачи од нс Руса. Комуњаре тамо пишају крв сваког дана од нс Руса. А ако покушаш да убијеш или озледиш нс Србина, па глупо је од тебе да мислиш да неће бити жестоке освете од њих.

A sad pogledajte klip 1. maj 2006 nacisti u pokusaju napada na komuniste! :mrgreen:

.A ja cu vam pokazati koliko su te njihove reci istinite:

Taman pomislih pokazaces im licno sutra, kad ono postavljas snimke ********* i nacista sa druge strane sveta...
Nadam se da neces izdati svoju komunjarsku bracu i da ces sutra svakako biti na antifasistickom skupu i da ces licnim primerom pokazati kako se prebijaju nacisti. A posto si ti jedna ogromna faca sasvim sigurno to mozes raditi i jednom rukom a drugom snimati pa nam kasnije ovde i prezentovati dokaze o tome, ok?

Bolje biti nacista nego prodani dosovski europejac.. koji ce za 500 eur da zaboravi i kako mu se mama zove a kamoli da razmislja o prodaji celog naroda i cele srpske kulture.

Nisam ja EUropejac...:mrgreen:(ne citas pazljivo).

Taman pomislih pokazaces im licno sutra, kad ono postavljas snimke ********* i nacista sa druge strane sveta...
Nadam se da neces izdati svoju komunjarsku bracu i da ces sutra svakako biti na antifasistickom skupu i da ces licnim primerom pokazati kako se prebijaju nacisti. A posto si ti jedna ogromna faca sasvim sigurno to mozes raditi i jednom rukom a drugom snimati pa nam kasnije ovde i prezentovati dokaze o tome, ok?
Ne ja samo pokazujem kako volite da prdite po forumima o nekim vasim akcijama.Ja licno nisam ucestvovao prosle godine na ovome u Moskvi,ali ja znam ko jeste.;-)

Ja cu mozda i biti,ali ti sigurno neces...Max Kavalera...:lol:.Jedino sto znas je kako da mi postavis pitanje,ali vazno je da ja ne ispitujem tvoje hrabre akcije.Ja nikada u zivotu nisam napao nacistu.Mogu ti cak i reci da stalno spustam glavu kada prolaze pored mene.:shock::roll::p

Evo mozes i da proveris ko sam pa na pm...da se nadjemo! jel OK?

U normalnom svetu postoji jasna granica između nacista i svih ostalih. Pre nego što je i mi povučemo nećemo biti deo toga.

Браво!
Не знам каква је твоја представа о нормалном свету, али није ни важно...
Граница мора да постоји.
Ја у исти кош, са некима, попут онога који је ову тему отворио - НЕЋУ!

Браво!
Не знам каква је твоја представа о нормалном свету, али није ни важно...
Граница мора да постоји.
Ја у исти кош, са некима, попут онога који је ову тему отворио - НЕЋУ!

Naravno..da necemo ja i ti da bidemo na istoj strani.Zar stvarno mislis da cu ja da budem rame uz rame sa "ljudima" poput vas...:mrgreen:

a5cx4.jpg

А да ли је, ипак, нормално, што, било где, уопште постоје нацисти?

QUOTE]

Da li to može i da se kaže i za Turke, Amerikance i sve ostale koji su ikad igde ubijali bilo koga? Pod Turcima smo bili 500 godina pa ih više niko ne osuđuje a uradili su mnogo više od nacista da unište Srbe. U čemu je razlika između Amerike i NATO naspram nacista? Jel samo u tome što je kraće trajalo?

U normalnom svetu postoji jasna granica između nacista i svih ostalih. Pre nego što je i mi povučemo nećemo biti deo toga.

U normalnom svetu postoji jasna granica između nacista, komunista, fašista i svih ostalih.
Isto sr@nje drugo pakovanje.
Pod ostalim mislim na demokratska, pluralistička gledišta na društvo.

Kada će komunjare da shvate da su isti kao i nacisti.:roll:
Levi illi desni ekstremizam svejedno.
Oba propagiraju totalitarno društvo i nasilje.

QUOTE]

Da li to može i da se kaže i za Turke, Amerikance i sve ostale koji su ikad igde ubijali bilo koga? Pod Turcima smo bili 500 godina pa ih više niko ne osuđuje a uradili su mnogo više od nacista da unište Srbe. U čemu je razlika između Amerike i NATO naspram nacista? Jel samo u tome što je kraće trajalo?

Aj ne seri , vise......:roll:

И, како то, прецизно, мислиш "јасна граница"?
Колико - толико је нормално да се појаве нацисти тамо где су постојали у прошлости, али је мало болесно да се исти појављују међу Пољацима, Русима, Србима...
Битно је да такве наказе нико не назива ''страним плаћеницима - домаћим издајницима'', јербо за неке представљају патриЈоте и сл.

U tom svetu Ameri izbombarduju Avganistan, rade experimente nad sopstvenim stanovnistvom, Francuzi razore nuklearnim probama Tihi okean, Siptari dobijaju pravo ocepljenja od samostalne srpske drzave bez ikakvih pravnih osnova, Ameri bacaju na Srbiju osiromaseni uranijum....

Ako ce jacanje nacizma u Srbiji omoguciti da ne budemo deo TAKVOG sveta onda nek se svi preimenujemo u Hitlere :D

QUOTE]

То је друга ствар.

Ја се овде тренутно ограничавама на дословне и формалне следбенике оног што се и звало тако - нацизма.

Ови други поменути су, такође, велико зло. Друго зло. Али, треба их и звати другачије. Сваког, конкретно.
Да не би било оно, што се реч "фашисти" користи толико често, а управо непримерено, да је изгубило смисао и снагу

U tom svetu Ameri izbombarduju Avganistan, rade experimente nad sopstvenim stanovnistvom, Francuzi razore nuklearnim probama Tihi okean, Siptari dobijaju pravo ocepljenja od samostalne srpske drzave bez ikakvih pravnih osnova, Ameri bacaju na Srbiju osiromaseni uranijum....

Ako ce jacanje nacizma u Srbiji omoguciti da ne budemo deo TAKVOG sveta onda nek se svi preimenujemo u Hitlere :D
Samo se ti preimenuj, samo nemoj posle da poričeš.

antifa1bk3.jpg

Колико - толико је нормално да се појаве нацисти тамо где су постојали у прошлости, али је мало болесно да се исти појављују међу Пољацима, Русима, Србима...
Битно је да такве наказе нико не назива ''страним плаћеницима - домаћим издајницима'', јербо за неке представљају патриЈоте и сл.

Болесно, и ненормало је да се појављују - било где.

То је једно, наше гледање на ствари. Субјективно, како ми видимо, и како бисмо желели.

Е, сад, друго је, оно, реалније гледање, то јест, социо-политичко, па и антрополошка анализа. Да се они, ето, ипак појављују.
Зашто и како, опет, - предмет анализа.

Али, мислим да чак ни после анализа не би се дошло до закључка да је, овде или онде, мање или више болесно. Свуда је.

Болесно, и ненормало је да се појављују - било где.

То је једно, наше гледање на ствари. Субјективно, како ми видимо, и како бисмо желели.

Е, сад, друго је, оно, реалније гледање, то јест, социо-политичко, па и антрополошка анализа. Да се они, ето, ипак појављују.
Зашто и како, опет, - предмет анализа.

Али, мислим да чак ни после анализа не би се дошло до закључка да је, овде или онде, мање или више болесно. Свуда је.
Наравно да је болесно да се било где појављују, али реално је морбидно да се појављују међу народима који су највиђе страдали од нациста.
Зашто нико не назива такве ликове правим именом - страни плаћеници?
Већина тих нацистичких покрета су чланови међународне невладине организације - крв и част.

Back