Nacionalno pitanje

evi:
Tako, daj malo da caskamo. vrlo rado, ali je kinta najveci problem. Ali smisljam nacin. Samo prolazim kroz Zg. tacnije idem na Korculu. Slusaj sad : To je bre najlepse ostrvo na svetu! Nemoj te samo da mi kazete da sam jugo-nostalgicna. Nije to majkemi, smao patim za tim rajem.

Ej nemoj da mi presretnete bus.

Бре, најлепше острво на свету је Корзика.

Zg2004:
e Zarathursta vidim po tvojim postovima da radis u hrvatskoj tvrtci Frikom...jel tak i sa sefovima tak pricas?vrjedas hrvatsko?"cisti hrv. zrak"?itd...

znaci ti ubiti vrjedas one koji ti daju placu..placaju tvoj zivot i tvojoj obitelji..nije li to licemjerno?

nisli li ti licemjeran kad primas placu od hrvatskih pavijana?

nisi mi odgovorio na moje pitanje....nisi li ti licemjeran kad primas placu od hrvatskih pavijana?
a o drugim tvojim rjecima da ne pricam sta si sve spomenuo za hrvatski narod...lagano je s oprostenjem srat bez pokrica a kad treba platit rezije, obitelji klopu i slicno onda ti je dobra i placa od hrvatskih pavijana, unistavaca svega srpskog i sl....

ponavljam NISI LI LICEMJERAN?

over and out

Zarathustra:
@Zg2004

Zbog takvih kao sto je Zg2004 koji smatraju citav jedan ETNOS za teroriste, odgovaram uvek da mi je izuzetno drago za Vukovar, jedino mi je zao sto isto nije sacekalo i Zagreb za koji je JNA i njena teritorijalna odbrana bila legitimna da intervenise. Sad, kad bih mogao da se vratim u ono vreme kao punoletan vrlo rado bih se prijavio u dobrovoljce za borbu protiv ustasa. Ono sto su ucinili u RSK je vise nego nehumano, a sto je jos bolesnije su sve ove zlocine i snimali kako sutiraju ratne zarobljenike u mosnjice i teraju pravoslavne popove na uzici da laju.

Hrvatski cinizam i latentna agresivnost, pokvarenost pod maskom finoce i kulturnosti, koja od pritajenosti eruptivno eksplodira kad im se za to ukaze prilika, a i te kako je dobro prepoznatljiv balkanskim narodima (ne samo Srbima), jer je vekovima odgajan pod palicom papstva i licemernog katolicizma koji ih je forsirao da skrivaju mrznju i da je taloze u sebi, da im na delu ne bi bio ravan ni sam Lucifer !

e sam jos jedno pitanje nabrzaka Zarathustra jesi nave ovo u svom zivotopisu za Frikom, osobito ono o Zagrebu i Vukovaru, dobrovoljnom javljanju u rat..pošto bi ti ipak bombardirao grad u kojem je sjedište Agrokora tvrtke koja tebi daje PLACU ZA ZIVOT...

kao sto sam rekao neobrazovanost je veliki problem a isto tako i lupetanje na pamet

Zg2004:
nisi mi odgovorio na moje pitanje....nisi li ti licemjeran kad primas placu od hrvatskih pavijana?
a o drugim tvojim rjecima da ne pricam sta si sve spomenuo za hrvatski narod...lagano je s oprostenjem srat bez pokrica a kad treba platit rezije, obitelji klopu i slicno onda ti je dobra i placa od hrvatskih pavijana, unistavaca svega srpskog i sl....

ponavljam NISI LI LICEMJERAN?

over and out

Alo sta bulaznis :confused: taj post sam objavio kao neutralan gradjanin slicno sto su i na vasem forum.hr sproveli anketu o kupovini cigara: "Sta mislite ako niska tvrtka posredstvom US tobacco-a zakupi Dubrovacku tvornicu duhana ?"........O cemu ti pricas kakvo moje zaposlenje ?

Zg2004:
Ma ne na Korculu...prije Hvar...tamo je totalna ludara...
sve za pet...

nece te itko presrest..evo bar kolko ja znam nikakvih problema nema...nama ti svejedno jel imas ti bg ili neke druge rege...

A ZG je sad prva liga...stvarno uzivancija...

Aaaa, citam vesti "Gospodarskog vjesnika", vidi se lepa mesta na Jadranu nema sta, ali nikako ti Austrijanci, Francuzi, Holandjani da dodju u malo vecem broju....

Pitam se zasto ? :(
Znas koja vam je bila poslednja sezona od koje ste se posteno ofajdili ?

Zarathustra:
Aaaa, citam vesti "Gospodarskog vjesnika", vidi se lepa mesta na Jadranu nema sta, ali nikako ti Austrijanci, Francuzi, Holandjani da dodju u malo vecem broju....

Pitam se zasto ? :(
Znas koja vam je bila poslednja sezona od koje ste se posteno ofajdili ?

Paaa neznam bas...evo ja bio naHvaru i sami austrijanci,nizozemci,francuzi,norvežani i englezi...pa si ti misli...

Zg2004:
Paaa neznam bas...evo ja bio naHvaru i sami austrijanci,nizozemci,francuzi,norvežani i englezi...pa si ti misli...

Super, navijam za vas !
thumbsup.gif

P. S. Izvinjavam se za Slovence, oni ne spadaju u ovu gore pomenutu skupinu faune. Oni su se pokazali kao najpametniji, najpragmaticniji i profitirali u datom trenutku, za razliku od ostatka balkanske majmunije.
Tako da Hrvatima pripada 1st mesto na postolju gledano sa zapada, oni su Balkanic caveman u ruhu habzburski vaspitane potcinjenicke fasade, ali se ne libe da ponekad ponesu noz u zubima i slusaju ciganku Cecu na zurkama ! ;-)
U svakom slucaju se od svih navedenih najvise stide svog porekla i geografskog polozaja na koji ih je istorija bacila :mrgreen:

Bok purgeru !

Zarathustra:
Super, navijam za vas !
thumbsup.gif

P. S. Izvinjavam se za Slovence, oni ne spadaju u ovu gore pomenutu skupinu faune. Oni su se pokazali kao najpametniji, najpragmaticniji i profitirali u datom trenutku, za razliku od ostatka balkanske majmunije.
Tako da Hrvatima pripada 1st mesto na postolju gledano sa zapada, oni su Balkanic caveman u ruhu habzburski vaspitane potcinjenicke fasade, ali se ne libe da ponekad ponesu noz u zubima i slusaju ciganku Cecu na zurkama ! ;-)
U svakom slucaju se od svih navedenih najvise stide svog porekla i geografskog polozaja na koji ih je istorija bacila :mrgreen:

Bok purgeru !

pa zašto se onda ti stidis svog turskog porjekla....ipak ste vi bili parstogodina pod turcima...mislis da nemas veze s njima...

i btw. ja se ne stidim sta smo na balkanu niti to smatram losim...vise neizbjeznim

Pa cuj, gadno je kada vuces duboki nacionalni komplex, pa imas situaciju da ti se dobar deo nacije pita (ako uopste sme da se upita) da li su zapravo Hrvati ili pokatoliceni Srbi....
Kako posle da te zacudi cinjenica da je u hrvatstvo utkano kao osnova i antisrpstvo.. O toj naciji je stvarno izlisno govoriti.. Komplexi, komplexi i komplexi.. itd itd..

Zg2004:
pa zašto se onda ti stidis svog turskog porjekla....ipak ste vi bili parstogodina pod turcima...mislis da nemas veze s njima...

i btw. ja se ne stidim sta smo na balkanu niti to smatram losim...vise neizbjeznim

Turskog porekla?? Hajde budi iskren, je l' ti to Tudjman sapnuo na samrti? Tztz..

Vidis 'dobri susede', imas Stare Slovene, koji se podelise na Severne, Istocne i Juzne..
U stvari necu ni da pocinjem, dok ne potkrepis nekom cinjenicom to 'tursko poreklo'.. hajde.. Da cujemo.. Po cemu Srbi imaju tursko poreklo? :twisted:

vuk_:
Pa cuj, gadno je kada vuces duboki nacionalni komplex, pa imas situaciju da ti se dobar deo nacije pita (ako uopste sme da se upita) da li su zapravo Hrvati ili pokatoliceni Srbi....
Kako posle da te zacudi cinjenica da je u hrvatstvo utkano kao osnova i antisrpstvo.. O toj naciji je stvarno izlisno govoriti.. Komplexi, komplexi i komplexi.. itd itd..

jedini ko ovdje moze imat komplekse si ti...one turske komplekse...

a sto se tice pokatolicenih srba i slicnih bla bla bla bla mitova to ti odavno vecinu hrvata ne dira niti ne zanima jer tak nesto i ocekujemo od radikala, seseljovaca i slicnih terorista...to ti je frende lanjski snjeg...neinteresantan u ovim i bivsim BLJESKOVITIM i OLUJNIM vremenima...

e bas sam bio na krajinaforce.com, slucajno majke mi...kako je ljepo vidjeti par MENTALNO OBOLJELIH pacijenata na istom mjestu u svom malom filmicu koji si vrte u svojoj napacenoj glavici i sanjaju o nekoj fatamorgani tkz.rsk, i kad covijek vidi onakve gluposti mislim normalan covijek stvarno se zapita...pa zar ima jos takvih jadnika u 21. stoljecu...ttttt...a i onaj neku muha,buha predsjednik nekakve vlade u progonstvu, sam neznam vlade cega valjda internet stranice kao piše neka protesna pisma...jao jao..kao ono vi kazete sve jad i cemer

Zg2004:

a sto se tice pokatolicenih srba i slicnih bla bla bla bla mitova to ti odavno vecinu hrvata ne dira niti ne zanima jer tak nesto i ocekujemo od radikala, seseljovaca i slicnih terorista...to ti je frende lanjski snjeg...neinteresantan u ovim i bivsim BLJESKOVITIM i OLUJNIM vremenima...

e bas sam bio na krajinaforce.com, slucajno majke mi...kako je ljepo vidjeti par MENTALNO OBOLJELIH pacijenata na istom mjestu u svom malom filmicu koji si vrte u svojoj napacenoj glavici i sanjaju o nekoj fatamorgani tkz.rsk, i kad covijek vidi onakve gluposti mislim normalan covijek stvarno se zapita...pa zar ima jos takvih jadnika u 21. stoljecu...ttttt...a i onaj neku muha,buha predsjednik nekakve vlade u progonstvu, sam neznam vlade cega valjda internet stranice kao piše neka protesna pisma...jao jao..kao ono vi kazete sve jad i cemer

Па где си ти Србине, како код вас???
Јесте ли излечили комплексе. :twisted:

Zg2004:
Ma ne na Korculu...prije Hvar...tamo je totalna ludara...
sve za pet...

nece te itko presrest..evo bar kolko ja znam nikakvih problema nema...nama ti svejedno jel imas ti bg ili neke druge rege...

A ZG je sad prva liga...stvarno uzivancija...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ти си смешан, неће га пресрести, могу га убити, а где 800 000 Срба негде сте их загубили????????????????

А знаш ЋИРИЛИЦУ

Zg2004
Registrovan korisnik

Zg2004-ov/in Avatar

Učlanjen:: 20.07.2004.

Podrazumevano Re: Nacionalno pitanje
Citat:
Original postavio КиМ
Знаш Србине, само се правиш

pa ak ti zelis koristit hijeroglife za razgovor...ok

Zg2004:

Oh, komplexi? Pour moi? :) Hvala ‘dobri susede’..

Vidi ‘vako, covek koji napise ovako nesto:

”Zg2004”:
… osim u glavi četnika i velikosrpskih tkz.osvajača koji nikad u životu nisu ništa osvojili osim noge u dupe u svim ratovima koji su vodili?
pa prijatelju srbi nisu ni jedan rat u povijesti dobili?

NEMA PRAVO DA SUDI O MENTALNO OBOLELIM LJUDIMA (velikim slovima, da svi vide).

Mala lekcija iz istorije (XX vek, novije doba................... jer o srednjevekovnim i novovekovnim ratovima, i pobedama u njima, imalo bi se mnoooogo pisati)

1. lekcija :
- Srbija je dobijala maltene sve ratove kroz istoriju (sem rata sa Bugarima pred kraj XIX veka, koji je zapoceo kralj Milan, i izgubio porazom na Slivnici).
- Srbija je dobila I Balkanski rat,
- Srbija je dobila II Balkanski rat,
- Srbija je dobila I svetski rat, (dok Hrvati bivase porazena strana i u I i u II sv. ratu, tuzno zar ne?).
- Sem tog srpsko-bugarskog kratkog rata, Srbija nije vodila ni jedan osvajacki rat. Svi ratovi Srbije u novijoj istoriji, imali su izrazito oslobodilacki karakter
(elementarna istorija)

2. lekcija :
- Srbi, slovenski narod, rasno gotovo identicni danasnjim Hrvatima (tuzna istina za sve nas). Tuznu istinu nam svedoce i najnovija istrazivanja sa genetskim markerima..
(zdrava inteligencija)

3 lekcija:
- O pokatolicavanju srpskog stanovnisva na podrucju danasnje Hrvatske imas mnogoo istorijiskih izvora, a isto se sprovodi i danas u nesto manjoj meri.. O tome koliko to ne tangira danasnje hrvate, mozes pogledati na nekom iole ozbiljnijem istorijskom forumu..
(zdrav vid)
”Zg2004”:
a sto se tice pokatolicenih srba i slicnih bla bla bla bla mitova to ti odavno vecinu hrvata ne dira niti ne zanima

Podsvesno priznajemo da je to nekada vecinu Hrvata diralo i zanimalo? … Sjajan si.. :twisted:

Zakljucak : Neznalica i srbofob poput tebe ne bi smeo pricati o nekom XXI veku, kada ne poznaje ni XX vek kako treba.

Dakle, sve u svemu, kada savladas elementarnu istoriju, i napustis sovinisticke pozicije, mozes se vratiti u pricu. Do tada, ljubi Tudjmanovu i Pavelicevu sliku, i zahvali im se sto su ti stvorili drzavu na etnickom ciscenju i genocidu..

Back