@Zg2004
Zbog takvih kao sto je Zg2004 koji smatraju citav jedan
ETNOS za teroriste, odgovaram uvek da mi je izuzetno
drago za Vukovar, jedino mi je zao sto isto nije sacekalo i Zagreb za koji je JNA i njena teritorijalna odbrana bila legitimna da intervenise. Hrvati su kao poslednji germanskih konja potkivaci, nisu ni znali sta je stradanje, rat i u WWI i WWII su imali najmanje zrtava niti im je bilo koji grad zestoko bombardovan. Sad, kad bih mogao da se vratim u ono vreme kao punoletan vrlo rado bih se prijavio u dobrovoljce za borbu protiv ustasa. Ono sto su ucinili u RSK je vise nego nehumano, a sto je jos bolesnije su sve ove zlocine i snimali kako sutiraju ratne zarobljenike u mosnjice i teraju pravoslavne popove na uzici da laju.
Balkan je mali, a greh je univerzalna kategorije i ona nikad
ne zastareva, tako da razmislite o zverstvu koje ste posejali na duze vreme i potomstvu vasem koje moze zbog toga da
debelo ispasta kad ih stigne bic i kazna Bozija.
Hrvatski cinizam i latentna agresivnost, pokvarenost pod maskom finoce i kulturnosti, koja od pritajenosti eruptivno eksplodira kad im se za to ukaze prilika, a i te kako je dobro prepoznatljiv balkanskim narodima (ne samo Srbima), jer je vekovima odgajan pod palicom papstva i licemernog katolicizma koji ih je forsirao da skrivaju mrznju i da je taloze u sebi, da im na delu ne bi bio ravan ni sam Lucifer !
Odmazda za Oluju ako se ne pokajete, ce vas pre ili kasnije stici (mozda bas ne od samih Srba) od toga vam ni pokojni papa Vojtila ni "blazeni" Alojzije Stepinac nece pomoci !