Nacionalni Stroj, Obraz, 1389 - Ko su oni ?

Ja se izvinjavam na izrazu,ali druze mnogo seres! Sta ti smeta neciji avatar? Vec smo imali takvu temu na ovom pdf-u i moderi su je zakljucali,ne vidim logiku sta ti smeta jedno obicno ime? Nije napisao ne znam sta!

Чекај, само, могу они имати те идоле, или ако их већ тако можемо назвати, него нека имају к себи, при свом знању, да на овом форуму нису 99,9% Срби, и да постоје и корисници форума, који су припадници друге националности, ја лично сам Србин, али не подржавам те " организације ". Једностано - не доносе добро ни Србији, а ни другима. :rtfm:

Ево, извини, предложићу некима од модератора и администратора, да се укину и лезбо и геј знакови, слике и аватари... хвала што си ме подсетио.

E pazi sad ajd budi te ljubazni i objasni te mojoj cerci od 8 god da je biti gej normalno ajd da vas vidim ja ne umem - ne ne umem nego N E C U ne u mojoj zemlji ne u mom gradu i drago mi je sto postoje organizacije koje se bore protiv toga - jesam li neo nacista - jesam ako je to o- jedan od razloga

Чекај, само, могу они имати те идоле, или ако их већ тако можемо назвати, него нека имају к себи, при свом знању, да на овом форуму нису 99,9% Срби, и да постоје и корисници форума, који су припадници друге националности, ја лично сам Србин, али не подржавам те " организације ". Једностано - не доносе добро ни Србији, а ни другима. :rtfm:

izvini molim te a sta je to u zadnjih 15 g donelo dobro srbiji

E pazi sad ajd budi te ljubazni i objasni te mojoj cerci od 8 god da je biti gej normalno ajd da vas vidim ja ne umem - ne ne umem nego N E C U ne u mojoj zemlji ne u mom gradu i drago mi je sto postoje organizacije koje se bore protiv toga - jesam li neo nacista - jesam ako je to o- jedan od razloga

У неку руку гледано и ја сам неонациста, међутим када год кренем да разговарам са неком другарицом о геј пароваима... ја увек кажем да је то болест, док је мојим другарицама то нормално, док је мени нормално лезбо парови, док мојим другарицама нису... контате. :mrgreen:

Ја сам из Ниша и желео би да се учланим у Образ,другарица ми је дала број од председника образа,али ми је глупо да њега зовем па бих питао ако има ко из Ниша да је у обраѕу да ми одговори како да се учланим?

Poslednja izmena:

A izvini u cemu je stvar da ja imam neko misljenje samo za sebe i da ja to samo znam i da to ne podelim sa drugima i ne saslusam drugu stranu?

Ја сам из Ниша и желео би да се учланим у Образ,другарица ми је дала број од претседника образа,али ми је глупо да њега зовем па бих питао ако има ко из Ниша да је у обраѕу да ми одговори како да се учланим?

A sto je glupo:dontunderstand:

Ја сам из Ниша и желео би да се учланим у Образ,другарица ми је дала број од претседника образа,али ми је глупо да њега зовем па бих питао ако има ко из Ниша да је у обраѕу да ми одговори како да се учланим?

Siri dalje!;):D Ovi pokreti sve vise rastu i sve ono sto je zabranjeno sve je popularnije i bice!:mrgreen:

Ја сам из Ниша и желео би да се учланим у Образ,другарица ми је дала број од председника образа,али ми је глупо да њега зовем па бих питао ако има ко из Ниша да је у обраѕу да ми одговори како да се учланим?
имаш поруку у профилу

У неку руку гледано и ја сам неонациста, међутим када год кренем да разговарам са неком другарицом о геј пароваима... ја увек кажем да је то болест, док је мојим другарицама то нормално, док је мени нормално лезбо парови, док мојим другарицама нису... контате. :mrgreen:

ne kontam - u stvari kontam koliko sam procitao a ispravi me ako gresim i tebi i tvojim drugaricama je to normalno -* BOLEST nemam drugi komentar kazes da je i njima a i tebi to normalno

ne kontam - u stvari kontam koliko sam procitao a ispravi me ako gresim i tebi i tvojim drugaricama je to normalno -* BOLEST nemam drugi komentar kazes da je i njima a i tebi to normalno

Не мени су нормални лезбо парови, а мојим другарицама геј парови... мени су болест геј парови, а њима лезбо парови, сад конташ....:mrgreen:

Shvati da nisi jedini u svom gradu, u svojoj drzavi, ni ti, ni tvoja porodica, ni tvoja deca. Nasilje prema drugima koji se razlikuju je nedopustivo, ne mozes naci razloge za ugrozavanje drugih u tome sto ti se to ne dopada, sto ti je neprihvatljivo. Nisi sam na svetu, svet se ne formira prema tvojim zeljama, ne potcinjava se tvojim zahtevima, tvojoj sili. Ljudsko drustvo...Svakakvih ima...
Nema potrebe da kcerki od 8 godina ista objasnjavas u vezi tih problema, pusti dete da se igra, da uci, budi dobar roditelj i brini o njoj, nema potrebe da s njom pretresas teme o gej populaciji.

Shvati da nisi jedini u svom gradu, u svojoj drzavi, ni ti, ni tvoja porodica, ni tvoja deca. Nasilje prema drugima koji se razlikuju je nedopustivo, ne mozes naci razloge za ugrozavanje drugih u tome sto ti se to ne dopada, sto ti je neprihvatljivo. Nisi sam na svetu, svet se ne formira prema tvojim zeljama, ne potcinjava se tvojim zahtevima, tvojoj sili. Ljudsko drustvo...Svakakvih ima...
Nema potrebe da kcerki od 8 godina ista objasnjavas u vezi tih problema, pusti dete da se igra, da uci, budi dobar roditelj i brini o njoj, nema potrebe da s njom pretresas teme o gej populaciji.

:ok: Бинго...

Дела говоре:

МОЛИТВЕНИ ХОД
ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ

Београд, 12. XI 2008. – У организацији Отачаственог покрета Образ, а на дан наше Крсне Славе – Светог Краља Милутина, одржан је Молитвени ход ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ, са циљем очувања темељних вредности Србске Православне Цркве.

Више стотина учесника Молитвеног хода – међу којима и свештеници, монаси и монахиње из неколико епархија СПЦ – сабрали су се око 12 часова на Тргу републике, а потом су, певајући духовне песме, кренули ка Саборној цркви и Патријаршији. На челу поворке ношен је Јерусалимски крст, а иза њега литијски барјаци, иконе Христа, Богородице, Светог Саве, као и заставе Образа, Србије и Русије.

Уз певање духовних песама и поруку „Срби су Христови, а не папини“ учесници Хода су се задржали готово читав сат испред Патријаршије и Саборне цркве, у којој су запалили свеће за здавље Патријарха Павла и очување јединства СПЦ. Потом су се запутили натраг ка Тргу републике, где је око 14 часова скуп завршен.

Појављивање верног народа испред Патријаршије побудило је пажњу не само присутних црквених великодостојника, него и читаве јавности. Готово све новинске агенције и медији известили су о овој акцији, преносећи изјаву представника Образа да је Молитвени ход организован у жељи да се очува чистота православне вере, поштовање вековног поретка, јединство Светосавске Цркве и достојанство србског Патријарха, те да је управо зато одлука Сабора да Патријарх Павле остане на дужности велика победа свих верника.

По завршетку Молитвеног хода чланови и пријатељи Образа упутили су се ка просторијама Удружења Срба из БиХ, где је, као и претходних година, прослављена Крсна Слава нашег Покрета – Свети Краљ Милутин.

MolitveniHod1.jpg

MolitveniHod2.jpg

Само за оне који говоре да деловање Образа треба забранити:) :

Министарка правде Снежана Маловић изјавила је данас да Министарство неће забранити деловање националне организације "Образ", јер не постоје законски услови, односно не постоји правоснажна судска одлука којом се утврђује штетност деловања ове организације.

Back