xeetobas
Početnik
- Poruka
- 29
Vasi komentari na pokusaj Pinka da konkurise RTS-ovom
2.DNEVNIKU....
2.DNEVNIKU....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobunjenik:Не знам само којој нацији је намењен тај „Национални” дневник. Српској сигурно није, јер Срби не пишу латиницом. Пазите, молим вас, „Национални” дневник који емитује једна а(нти)национална телевизија, и ту је све на латиници, наравно. Па идите у Хрватску па тамо емитујте свој програм. Мислим, кад већ хоћете да им будете толико блиски, не.
Погледајте још ко води тај Дневник. То су све перјанице петооктобарског пуча, дакле стари комунисти прерушени у одела некаквих вајних демократа.
А што се тиче Дневника на такозваној Националној телевизији, то је, по мом мишљењу, Бе92 у ћириличној верзији.
Све у свему, јадно и бедно. Туга и жалост.
Pobunjenik:Не знам само којој нацији је намењен тај „Национални” дневник. Српској сигурно није, јер Срби не пишу латиницом. Пазите, молим вас, „Национални” дневник који емитује једна а(нти)национална телевизија, и ту је све на латиници, наравно. Па идите у Хрватску па тамо емитујте свој програм. Мислим, кад већ хоћете да им будете толико блиски, не.
:-D :-D :-Dbanegad2004:yebo ja sve dnevnike. ziveo mikijev zabavnik
viacin:ma svi vi niste normalni?
Latinica je mnogo zastupjenija i popularnija!
Zamislite samo kako bi izgledalo da je napisano cirilicom?
nemam nista protiv "dnevnika" ali mislim da bi trebalo da naprave konkurs za nove vodtelje, jer su ovi UZAS svima su antipaticni!
po meni to smanjuje gledanost!
dvr_liberty:Ma sta lupas druze sada su onda svi hrvati zato sto pisu latinicom,pa 90% ljudi pise u Srbiji latinicom,po kakvom si ti to sistemu osudio..........