Nabacivanje kilaze

• Začetnik teme Začetnik teme danex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

danex

Primećen član
Poruka
758
znam da je mozda glupo,ali trebaju mi PROVERENI iz iskustva i NAJBRZI saveti sta da konzumiram da se udebljam i dobijem mase,pa bila i losa,posto mi nedostaje bar 10 kg. I potrebno je da oni budu sto jeftiniji (a ne kavijer npr) i da li je moguce videti rezultate za 4-5 meseci.:hej:

ustanes,sednes na stolicu,najedes se,prebacis se na drugu stolicu i tako sedis ceo dan,vece legnes u krevet i tako stalno + pivo jedno ujutru,jedno u podne,jedno uvece,kako odmicu dani povecavati trening na 2,3 piva za jedan obrok,za mesec dana ako se budes vezbao redovno dobijas barem 2-3 kila! Ja sam dobio 5 kila i pivsku stomacinu za 2 meseca.

ustanes,sednes na stolicu,najedes se,prebacis se na drugu stolicu i tako sedis ceo dan,vece legnes u krevet i tako stalno + pivo jedno ujutru,jedno u podne,jedno uvece,kako odmicu dani povecavati trening na 2,3 piva za jedan obrok,za mesec dana ako se budes vezbao redovno dobijas barem 2-3 kila! Ja sam dobio 5 kila i pivsku stomacinu za 2 meseca.

:lol:a moze i u meku da se hrani..slatkisi i odma u krevet..kasno uvece jesti..dosta peciva..da mi neko reko da cu davati savete da se jede secer i brza masna hrana:lol:upropastices se bzvz covece

Posto sam trenutno u istom problemu, smrsala sam 7 kg i moram nekako da ih vratim.
Prosli put kada mi se ovo desilo uspela sam za 3 meseca uz normalnu ishranu sa dodatkom banana i plazma keksa u velikim kolicinama.
Nadam se da ce mi i sada uspeti.

Back