Na zapadu je zabranjeno Hriscanstvo i islamizam zato bezite sa zapada sto pre

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Na zapadu se ne dozvoljava postojanje Hriscanske i Muslimanske vere. Evo i da objasnim. Znaci ako ste Hriscanin ili musliman onda vas vasa vera uci da je homoseksualizam neprirodna stvar i ogroman greh ako ste takva osoba i zavrsicete u paklu. I shodno tom ucenju svaki Hriscanin i musliman ucice svoju decu tom verom i samim tim ucice decu svoju da je homoseksualizam ogroman greh i da nikad nesme biti to. E sada ako ucite svoju decu Hriscanstvu i muslimanskoj veri na zapadu ce vam dete oduzeti zauvek jer na zapadu decu nesmete uciti da je homoseksualizam losa stvar. Zapravo oni uce decu u skolama da je homoseksualizam potpuno ok stvar i lepa stvar.

Prema tome na zapadu je zabranjena veras Hriscanstvo i muslimanstvo. Zato ako ste Hriscani ili muslimani bezite sa zapada dok vam dete nisu oduzeli zauvek. A kao dokaz da se osuzimaju deca Hriscana i muslimana evo prilazem snimak gde se dete oduzima od muslimanske porodice koja je ucila svoje dete muslimanskoj veri to jest da je homoseksualizam ogroman greh i nesto vrlo lose. I onda je dete kad se na casu ucilo da je ok biti homoseksualac reklo da je to lose. I kad ga je uciteljica pitala zasto je lose biti homoseksualac ono je reklo da ga tako uce njegovi roditelji islamskoj veri. I onda je uciteljica rekla to socijalnoj sluzbi i socijalna sluzba je dosla u porodicu i oduzela je dete od te porodice. Evo snimka:

Ako nije slobodan nek se lepo vrate u maticne drzave. Logicno zar ne?
Nije logicno

Ovde je rec o zapadu da se vidi sta promovise zapad i kakav oni to svet zele da naprave. Svet bez prava, bez slobode, bez Hriscanstva i islama samo mogu zle stvari nenormalne, neprirodne pedofilija, kurvarstvo, sodomija, homoseksualstvo, driga narkomanija, oduzimanje dece roditeljima nasilno bez sudjenja i presude za gluposti itd itd...... Dakle sve sta ne valja zapad ce da dozvoli kao u kaliforniju. Tamo mozes da udjes sa oruzjem i da opljackas prodavnicu ili banku i nikom nista policija nema prava da reaguje. Ova temea je o tome u sta se pretvara prokleti satanisticki zapad a ne rec ko gde i zasto i gde treba da zivi

Nije logicno

Ovde je rec o zapadu da se vidi sta promovise zapad i kakav oni to svet zele da naprave. Svet bez prava, bez slobode, bez Hriscanstva i islama samo mogu zle stvari nenormalne, neprirodne pedofilija, kurvarstvo, sodomija, homoseksualstvo, driga narkomanija, oduzimanje dece roditeljima nasilno bez sudjenja i presude za gluposti itd itd...... Dakle sve sta ne valja zapad ce da dozvoli kao u kaliforniju. Tamo mozes da udjes sa oruzjem i da opljackas prodavnicu ili banku i nikom nista policija nema prava da reaguje. Ova temea je o tome u sta se pretvara prokleti satanisticki zapad a ne rec ko gde i zasto i gde treba da zivi

Niko ne vuce za rukav da dodjes na taj truli Zapad, sami dolaze jer im se svidja zapadna lova. Zapadna lova OK, dok gej nije, licemerno.

Ako je ovo istina, ovo je strasno.
Na ovim policajkama pise "polizei" - jesu to Nijemci?
Ne bih se slozio da je zabranjeno biti krscaninom ili muslimanom na Zapadu ali definitvno je da "nije cool" biti vjernik.
Ljudi moraju naci zajednicki put, ne podrzavam nametanje lgbt, mijesanje rasa i ispiranje mozgova - jer su to sve projekti masona ali isto tako ocekujem i od druge strane da ne izlazi u javni prostor s nekim svojim vjerskim izjavama.
Meni su Arapi iritantni i odbijaju da se integriraju u zajednici gdje zive, lijeni su, ja sam musliman po vjeroispovijestii i uvidjam kako kao nacija zele dominirati nad ostalim narodima-muslimanima i namecu arapski pogled na islam drugima.
Ovo je dijete premalo da bi bilo oduzeto od svojih roditelja. Ne znam zasto mu roditelje nisu odveli i kaznili a ne dijete jer je ovo kontraefekat.
Sve u svemu ne bih nikad otisao na Zapad, jedino radi ekonomslih interesa i to je to. Za mene porodica i druzenje s ljudima i odrzavanje prijateljstava igraju vaznu ulogu u zivotu.
Moj licni pogled na lgbt je da mi ne smetaju niti takve ljude smatram drugacijim niti bih djetetu to forsirao kako ne valja (jer to moze ozazvati kontraefekat) jer ce dijete samo vremenom to shvatiti kao sto sam i ja, smatram to neprirodnim jer ne postoje dzaba muskarac i zena.

Poslednja izmena od moderatora:
A kao dokaz da se osuzimaju deca Hriscana i muslimana evo prilazem snimak gde se dete oduzima od muslimanske porodice koja je ucila svoje dete muslimanskoj veri to jest da je homoseksualizam ogroman greh i nesto vrlo lose. I onda je dete kad se na casu ucilo da je ok biti homoseksualac reklo da je to lose. I kad ga je uciteljica pitala zasto je lose biti homoseksualac ono je reklo da ga tako uce njegovi roditelji islamskoj veri. I onda je uciteljica rekla to socijalnoj sluzbi i socijalna sluzba je dosla u porodicu i oduzela je dete od te porodice. Evo snimka:
Strašno, a gde je dokaz u videu da je baš to uzrok?
Niko ne vuce za rukav da dodjes na taj truli Zapad, sami dolaze jer im se svidja zapadna lova. Zapadna lova OK, dok gej nije, licemerno.
Pa više love ima u Arabiji nego na raspalom zapadu valjda :cool:
Ovo je dijete premalo da bi bilo oduzeto od svojih roditelja. Ne znam zasto mu roditelje nisu odveli i kaznili a ne dijete jer je ovo kontraefekat.
Znači ti opravdavaš da se ljudi ne samo zastrašuju nego i hapse zbog ovakvog razloga :think:
Slobodno nazad u Iran, Avganistan...
Mogu da odu na slobodarsku Kubu gde je vladajuća levica legalizovala lgbt brakove ali sigurno ne bi hapsila one koji se ne slažu s tom agendom, kao i ostale normalne zemlje (latinska Amerika...) a EU i Iran-Avganistan su dve strane iste medalje

Poslednja izmena:
Медији јављају да је неко од суседа пријавио да често чује дете како вришти. Немаш појма о чему се ради, можда га муче, туку, изгладњују, можда је болесно, запостављано, можда хиљаду разлога, али ти знаш да је зато јер је нешто рекло учитељици, а откуд знаш из те своје забити из које ниси у животу никад привирио? Само нижеш глупости на овом форуму као да си Саурон па све на свету видиш и тебе нико не може да превари. Висиш нон стоп на друштвеним мрежама и сваки дебилизам на који налетиш овде преносиш као апсолутну истину. Пуна вас је Србија таквих па није ни чудо како владају говна која земљу распродаше вама свезнајућима пред носем који гузице не померате из фотеља и живите са 60 година под кровом родитеља. И ви ћете некоме да отварате очи и бистрите о глобалној геополитици, економији, решењима за друштвене проблеме, облику Земље и светске завере злих моћника из сенке. Право је чудо да умете да се обришете после нужде и да сами вежете пертле.

amanda bynes slapping GIF

Na zapadu se ne dozvoljava postojanje Hriscanske i Muslimanske vere. Evo i da objasnim. Znaci ako ste Hriscanin ili musliman onda vas vasa vera uci da je homoseksualizam neprirodna stvar i ogroman greh ako ste takva osoba i zavrsicete u paklu. I shodno tom ucenju svaki Hriscanin i musliman ucice svoju decu tom verom i samim tim ucice decu svoju da je homoseksualizam ogroman greh i da nikad nesme biti to. E sada ako ucite svoju decu Hriscanstvu i muslimanskoj veri na zapadu ce vam dete oduzeti zauvek jer na zapadu decu nesmete uciti da je homoseksualizam losa stvar. Zapravo oni uce decu u skolama da je homoseksualizam potpuno ok stvar i lepa stvar.

Prema tome na zapadu je zabranjena veras Hriscanstvo i muslimanstvo. Zato ako ste Hriscani ili muslimani bezite sa zapada dok vam dete nisu oduzeli zauvek. A kao dokaz da se osuzimaju deca Hriscana i muslimana evo prilazem snimak gde se dete oduzima od muslimanske porodice koja je ucila svoje dete muslimanskoj veri to jest da je homoseksualizam ogroman greh i nesto vrlo lose. I onda je dete kad se na casu ucilo da je ok biti homoseksualac reklo da je to lose. I kad ga je uciteljica pitala zasto je lose biti homoseksualac ono je reklo da ga tako uce njegovi roditelji islamskoj veri. I onda je uciteljica rekla to socijalnoj sluzbi i socijalna sluzba je dosla u porodicu i oduzela je dete od te porodice. Evo snimka:

Ne vidi se zasto oduzimaju dete. Dete je svakako u frasu zbog toga sto ga otimaju...

Pa homoseksualizam jeste neprirodna stvar.E sad sto oduzimaju dete roditeljima to je vec kriminal na drzavnom nivou,jer pokusavaju da stvore generacije mladih bez identiteta,pasivne ljude,konzumente.I tu se porodica ne uklapa.Ni vera, ni njeno ucenje tradicionalnim vrednostima.
Ма, одакле вам та глупост да децу одузимају због хомосексуалаца, јесте ли при себи? :D
Нека будала нешто одвали на друштвеним мрежама и то се одмах аминује као аксиом неки. :mrgreen:

Ма, одакле вам та глупост да децу одузимају због хомосексуалаца, јесте ли при себи? :D
Нека будала нешто одвали на друштвеним мрежама и то се одмах аминује као аксиом неки. :mrgreen:
Vidi,mozda ne na taj nacin i direktno,ali da prave generacije bez identiteta i jasnog stava o sebi,to stoji.Uvode ili su uveli u zakone da dete do ne znam koje godine ne zna jel musko ili zensko.Sta je to i cemu vodi?Pa ja imam malog komsiju i da vidis kako zna kad ga pitamo sta je i sta ima.Odvali k'o iz topa!

Vidi,mozda ne na taj nacin i direktno,ali da prave generacije bez identiteta i jasnog stava o sebi,to stoji.
Ма, шта стоји, шта ти значи то ,,генерације без идентитета и јасног става о себи", умеш ли да образложиш то својим речима, а не текстовима неких дебила који само лапрдају нашироко без икаквог смисла о светским заверама, агендама и пропаганди, као овај овде изузетно наивни и припрости колега?

Uvode ili su uveli u zakone da dete do ne znam koje godine ne zna jel musko ili zensko.
Који закон, које државе, цитирај да видимо где то и шта то тачно пише. Ово је још једна новина, први пут чујем да неко изјављује да постоји такав закон, али ништа ме не изненађује, па да видимо и то, ајде.

Back