- Poruka
- 5.489
i? zar nije tako?
možeš da voliš, bezuslovno samo rođenu decu... nekada, mada vrlo retko roditelja........... ostalo ---bude i prođe......
koja ljubav? kakve nebuloze...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И изумирање једнога народа, је стратешки циљ
некога другог народа.... УМЕСТО РАТОВА....
Naravno! To i zeli Zapad, da totalno covek ostane "ogoljen", sam na verometini. Tada je lakse njime manipulisati i raditi sta hoce!
i? zar nije tako?
možeš da voliš, bezuslovno samo rođenu decu... nekada, mada vrlo retko roditelja........... ostalo ---bude i prođe......
koja ljubav? kakve nebuloze...
paranoja.
lepo i pohvalno samo brak je ODUVEK BIO SAMO INTERESNA ZAJEDNICA.... čija egzistencija ima opravdanje samo ako postoji potomstvo u čije ime se podnose sva sranja. inače, ostalo su bajke....baš kao i ta o ljubavi.... čovek je po svojoj prirodi sklon menjanju partnera.... ništa drugo nije normalno....već samo NAUČENO
lepo i pohvalno samo brak je ODUVEK BIO SAMO INTERESNA ZAJEDNICA.... čija egzistencija ima opravdanje samo ako postoji potomstvo u čije ime se podnose sva sranja. inače, ostalo su bajke....baš kao i ta o ljubavi.... čovek je po svojoj prirodi sklon menjanju partnera.... ništa drugo nije normalno....već samo NAUČENO
Otkad zenama javise da su emanpicovane,i ravnopravne,zaboravise da je ranje rizicno posle 40te,da ravnopravnost polova podrazumeva i ravnoprano ptivredjivanje,a ne samo pravljenje troskova, a i cepanje drva po pola,i sl...e kada ovo zeni spomenes ,razvod je zagarantovan...
брак је када себе подредиш породици, а саможиви то никад неће схватити а камоли прихватити.
"čija egzistencija ima opravdanje samo ako postoji potomstvo u čije ime se podnose sva sranja. inače, ostalo su bajke"
то ти је оправдање зашто нећеш да трпиш срања?
U Srbiji, na primer, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, svaki četvrti sklopljeni brak razvede.
...............................................................................................................................
И ево...вредности Запада нас све више
воде у чопоре...где је све мање онога људскога....
Paranoja? Kruskice, pogledaj samo Beograd i vecinu ljudi, koji pomahnitalo jure po TC, hrane se po Mc, krpice, izlasci i sl.
To je nametnuto i ovoj zemlji, kako bi sve manje imali vremena za porodicu, za decu. Kako covek treba samo sebi i svojim culima da udovolji. Postajemo sve vise i vise egoisticniji, sebicniji. A, sto se tice ljubavi, na njoj se mora non-stop raditi, kako ne bi "uvenula"!
Nemoj porediti duhovno izgubljene Italijane sa Srbima.
Oni su odavno izgubili sve društvene vrednosti, čovečnosti i humanizam i sada su im ostale samo prazne pojedinačne. Oni su samo deo propale zapadne ideoligije porodice u kojoj su ostali još samo propagandni porodični holivudski filmovi da zrače nekom harizmom ljudskosti. Mada moram da priznam da si oni na celom tom zapadu ipak još uvek najviše ostali verni svojoj tradiciji i porodici.
Niko nije tebi kriv što si tražila sreću sa praznoglavim Italijanom i samim tim izgubila veru u ljubav i iskonsku čovekovu potrebu da uvek pored sebe ima svoje drugo ja.
Ta zapadna porodična idila je odavno propala i sada pokušavaju da je na velika vrata uvale i Slovenima kao nešto IN ili COOL na šta mogu samo da se pale praznoglavci i skorojevići.
Не разумем појединце....
Познато је, да се чак у природи неке врсте
вежу са партнерима за цео живот...Рецимо ЛАБУДОВИ...
Ti APSOLUTNO NEMAŠ POJMA O ITALIJANIMA
U Italiji, posebno ovde na jugu porodica je još uvek SVETINJA. Trebalo bi da vidiš kako se oni okupljaju, sa koliko topline se druže i drže zajedno, recimo za vreme velikih praznika. Porodica moga supruga je težak izuzetak, hladni su i otuđeni..... ali godinama sam posmatrala LJUBAV, ŽRTVU, POMOĆ koju je jedna od mojih komšinica, sve zajedno sa braćom, pružala svome bolesnom ocu i majci. On je umro pre par dana..... ljudi nisu mogli da stanu u crkvu.... toliko ih je bilo. Takvo ponašenje je ovde sasvim uobičajeno i normalno
IZLEČI SE OD PREDRASUDA
"Mada moram da priznam da su oni na celom tom zapadu ipak još uvek najviše ostali verni svojoj tradiciji i porodici."
Ово сам ја написао :
То је остало традиционално само још на Сицилији и нешто мало доле на југу.
Остали део је делимично попримио Немачку хладноћу и Аустријску гордост а самим ти изгубио своју традиционалну топлину.
Žao mi je ja nisam labudica.
Ja živim u Kalabriji, ali ovi koji ovde za praznike dođu žive na SEVERU..... dakle, i dalje tvrdim da ne poznaješ italijanski mentalitet, tradiciju i prioritete.
Nije tacno da brak na zapadu gubi na znacaju!
Gej udruzenjima je jako stalo do braka i bracne zajednice...sve cine da se ona ozakoni...
Не....ни једног момента нисам рекао да сам велики
човек због тога што сам ожењен...али сам поносан....
Поносан сам због тога, што живим 20 година у браку са женом коју волим....
што делимо добро и зло.... што имам са ким да поделим све лепе тренутке,
што имам крај себе раме за плакање, кад ми је тешко....
што смо изродили троје златне деце, фино васпитане...
која од нас попримају све вредности православља,
међу којима је и светиња брака и породице...
I zajebi " све вредности православља", nego jel si ti steko nešto, da ostaviš deci neku kintu?
To je jedini način da te blagosiljaju, ovako će samo da te pCuju..