Na vreme

milance19

Hot, blue and righteous
Moderator
Poruka
38.677
Pitanje je naravno isključivo za muškarce

Da li na vreme vadite ako ne želite da partnerka neželjeno zatrudni?

Da li smatrate sebe odgovornim po pitanju planiranja ili ne planiranja trudnoće?

Koliko poštujete ženu i njenu odgovornost u tim situacijama?

Pitanje je naravno isključivo za muškarce
...od 18 godina? A prosek forumaša 45
Da li na vreme vadite ako ne želite da partnerka neželjeno zatrudni?
Taj metod je rizičan. Ja tako imam kćerku od 15 godina ❤️
Da li smatrate sebe odgovornim po pitanju planiranja ili ne planiranja trudnoće?
Da. 2019 sam počeo da planiram vazektomiju, kad pre 2023 ali uradiću.
Koliko poštujete ženu i njenu odgovornost u tim situacijama?
Dogovaramo se.

Možeš naravno
Nego je pitanje prevashodno za muškarce
Jer je odgovornost ipak obostrana
Ili je ipak stvar dogovora koji treba poštovati?
Одговорност је некада била претежно на мушкарцу, али се времена променила. Мислим да се ни почетници :D више не ослањају на вађење..
Показало се да се мушки прилично неодговорно односе, а уме да буде и незгодно.
Зато свака девојка сексуално активна треба да поседује пар кондома у ташници :zkez:

...od 18 godina? A prosek forumaša 45

Taj metod je rizičan. Ja tako imam kćerku od 15 godina ❤️

Da. 2019 sam počeo da planiram vazektomiju, kad pre 2023 ali uradiću.

Dogovaramo se.
Godine nisu merodavne toliko

Naravno da je u mlađem dobu teže to kontrolisati

Ima ćalaca i u 50 i 60+

Ali tema je pre svega u vezi dogovora i odgovornosti

Hvala ti za odgovor
Cenim dogovor

A i kondom nije sigurica
Ne bih u detalje :hahaha:
Па ништа није сигурица. Ја сам остала трудна са спиралом. Морала је да се ради киретажа јер постоји опасност да остане негде и оштети плод.
Заправо вазектомија је најсигурнија заштита од нежељене трудноће.Али ...

Па ништа није сигурица. Ја сам остала трудна са спиралом. Морала је да се ради киретажа јер постоји опасност да остане негде и оштети плод.
Žao mi je što si prošla kroz to.
Заправо вазектомија је најсигурнија заштита од нежељене трудноће.Али ...
Da. Zato ja i hoću da je uradim.
Ovo Ali i tri tačke ću ja da nastavim- ali muškarci su sebični i neosvešćeni i u suštini nemaju osećaj odgovornosti kad ženu pošalju na abortus.

I još jedna stvar: i ta spirala i kondom i kontraceptivne pilule koje piju žene mogu da štete ženi. Vazektomija neće štetiti ni njoj ni meni. Čak mislim da će nam seksualni život biti bolji jer ćemo biti ono 100% opušteni.

Ovo Ali i tri tačke ću ja da nastavim- ali muškarci su sebični i neosvešćeni i u suštini nemaju osećaj odgovornosti kad ženu pošalju na abortus.

I još jedna stvar: i ta spirala i kondom i kontraceptivne pilule koje piju žene mogu da štete ženi. Vazektomija neće štetiti ni njoj ni meni. Čak mislim da će nam seksualni život biti bolji jer ćemo biti ono 100% opušteni.
То али се односи на могућност да пожелиш поново да имаш дете. Нисам сигурна а мислим да може чак и да се ослободе проток, ослобађањем тих канала.Муж моје куме је урадио вазектомију са 27 година као поклон њој за рођендан. Имала је проблеме због контрацептивних пилула а већ су имали два детета. Убрзо су се развели а он се никада није покајао. Јер је одлучио да му је двоје деце довољно. Шта знам..
Мени је то било шокантно, а испало је ок

Razmisli ipak još jednom
Izvini što to kažem
Meni je sada ok, ali svojevremeno sam prošao agoniju jer nisam imao još dece
Sada sam u fazonu "ako bude bude, super, ako ne, isto ok" ali ja ne želim sebi da uskratim tu mogućnost (voleo bih još dece, samo nemam "žrtvu" 🤣)
Tako da... Polako sa tom odlukom
Izvini što se mešam

Нико не може више да брине о мени и мом телу од мене саме.
Све је то лепо и поверење и све, али ми ту дебљи крај извлачимо па је и одговорност наша већа.
Не може ми после ђаво бити крив.

Баш сам синоћ констатовала како ми је неопходан удобнији душек. Након тридесете сам са било какве штикле прешла на удобну штиклу. Како се ближим четрдесетој са било какве подлоге вапим за удобним креветом. Куку... Права сам тетка.

Back