Na vlasti je tu gde zivim -dopao mi se : - (

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

RainbowWoman

Zainteresovan član
Poruka
346
Ja zivim u jednoj prilicno staromodnoj sredini.Svi koji imaju brak I koji su na polozaju u vodecim insititucijama- imali su brak I dosta su stariji od mene.Nikad ne bi prevaili partnera ili partnerku,veoma drze do svog ugleda I do svojih porodica.Ne znam za neki slucaj gde se desio neki skandal.Mislim ima jedan primer pored ovog koji cu navesti,mozda se svalerisu a da ja ne znam ali,mislim da bih znala da je to tako.

Ima tu jedan muskarac,crn markantan.Vlast je i to vrlo velika tu gde zivim.Sve je pocelo tako sto sam odlucila u svom zanimanju ajde da tako kazem da ucestvujem na jednom takmicenju.Dobila sam neko priznanje od njega.

On je dosta dugo na vlasti.Imao je ljubavnicu koja je mladja od njega,zbog nje se I razveo od prve zene.To mu je sad druga zena.

Ja tu nemam sta da trazim I u pocetku ga nisam ni gledala.Bio mi je ono,tu je bio,u mom okruzenju ali nisam obracala paznju,imala sam svojih zivotnih problema.

I bas je bio Decembar,Novembar pre tri godine,I pustila sam mu imejl.I moje obracanje njemu je pa..bilo je dosta emotivno.
On je odgovorio ali nista licno nije napisao.
Proslo je neko vreme,I bilo je vreme za novi dogadjaj koji se tice mog zanimanja,I dobila sam od njega opet priznanje.Dakle prvo je potpisao tu moju nagradu koju nisam dobila samo ja vec i drugi,uskoro potom toga je usledio taj mejl koji je po mom misljenju on tretirao kao poslovni imejl,da bi nakon nekog vremena potpisao meni i to drugo priznanje.Mozda se setio iz mejlova ko sam.Da budem iskrena ja sam htela da me on ozeni.Mislim,ne mogu mu biti treca zena ali sam to veoma htela.Zao mi je sto mu to nisam dala do znanja vise ali nisam se usudila,ipak je vlast.

Danas mi se javio na ulici.

Sigurna sam da nije do toga da sam bila usamljena,nego mi se zaista dopao I njegova moc I kako izgleda I iz istog smo mesta I tako.

U sustini, ja ne znam sta hocu od njega.

Onda sam mu nedavno pustila jos jedan mejl,htela sam sa njim da podelim neke moje uspehe.To nije proslo dobro jer je tu vec bio vrlo hladan.Kao da me je odgurnuo od sebe.Onda smo imali opet jednu komunikaciju,opet sam ja bila suvise bliska,I ponovo me je odgurnuo od sebe.Doslovno,nece I nije hteo nista sa mnom.

Bas je veoma ozbiljan covek.
 
Što bi se reklo, šta je bilo, bilo je. Vreme ne možeš vratiti unazad. Popunio je neko tvoje vreme maštanja, možda ti je to u tom trenutku odgovaralo. Ako sad već jasno vidiš i znaš da tu nema ništa, možeš sanjariti i dalje , na to se ne plaća porez, a možeš nastaviti život i uočiti nekog drugog.
 
ja sam bila luda za njim jedno vreme-i to sam htela u tim komunikacijama da mu stavim do znanja-mislim da sam uspela.ali osim što je potpisivao stvari koje su mi trebale i što je svima prećutao sve što smo se dopisivali-nije bilo ništa među nama.
Sigurno je da mu jesi stavila do znanja, jer po tvom opisu očigledno je da nije glup. A drugi pokazatelj je to što se ogradio i ne upušta u komunikaciju. Tako da ...
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top