Vukasin-coral
Domaćin
- Poruka
- 4.707
Браво!..
Народ који не твори ПРАВДУ нема никакву будућност!
Svakako da treba utvrditi pravdu, ali to ne treba činiti sa toliko pompe i euforije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Браво!..
Народ који не твори ПРАВДУ нема никакву будућност!
Са колико?...Ко одређује ту границу "помпе и еуфорије"?..Svakako da treba utvrditi pravdu, ali to ne treba činiti sa toliko pompe i euforije.
sta i ti si neki ocvali IB-ovac![]()
Tako i draža u tom političkom momentu nije mogao da bude pošteđen. I mlado drvo pušta više grana, ali neka mora biti posečena da bi ostale i samo drvo bolje napredovali...
Goli otok je bio pravi horor.a ništa manji u zemljama koje su bile u *zagrljaju braCkog SSSRa, DDR, Bugarska,Poljska,Rumunija..............
Drzi se Jovo nista ti ne mogu chetnici!
Inache jedan od deda mi je bio oficir u UDB-i.
Sve je to bio proizvod političkih idiota kako na istoku tako i na zapadu, setimo se kako su proganjali komuniste, ubijali ih samo zato što su komunisti, kako to nazvati??? Ovo što se ovde dešava sa ponovnim pričama Četnici-Partizani nije slučajno.
Mene nije.Veca bi me bila sramota da okrenem ledja onima koji su oslobodili Srbiju od fashista.ajde ćuti, to je sramota breeeee
![]()
Sve je to bio proizvod političkih idiota kako na istoku tako i na zapadu, setimo se kako su proganjali komuniste, ubijali ih samo zato što su komunisti, kako to nazvati??? Ovo što se ovde dešava sa ponovnim pričama Četnici-Partizani nije slučajno.
Mene nije.Veca bi me bila sramota da okrenem ledja onima koji su oslobodili Srbiju od fashista.
Mene nije.Veca bi me bila sramota da okrenem ledja onima koji su oslobodili Srbiju od fashista.
tačno....samo ništa se ne može porediti sa stradanjem ljudi u komunizmu
Komunisti su bili ono što se danas naziva teroristima ,revolucionari koji kao i svi drugi revolucionari koriste nasilje da bi došli na vlast ili ostvarili neki drugi politički cilj.To nije bila obična politička stranka nego kombinacija političke stranke i vojno-terorističke organizacije,koja je usput rečeno bila i pod kontrolom jedne druge države -SSSR.
[QUOTE]Komunisti su ozbiljna pretnja šačici ljudi koja ubire plodove tuđeg rada i čine ono najlepše što nudi kapitalizam, život u izobilju, glamurozni prijemi, skupe stvari, velelepne kuće, jahte, ali to je kao što rekoh šačica ljudi koja direktno upravlja medijima, policijom i vojskom zemalja koje su u komunizmu videle pretnju, to svakako nisu teroristi-revolucionari.
dosta vise propagande doseljenickih komunista protiv srba iz srbije.Mene nije.Veca bi me bila sramota da okrenem ledja onima koji su oslobodili Srbiju od fashista.
ono koliko su loseg komunisti uradili srbima od 41 do 91 nisu turci uspijeli za 500 g.! i dalje je to najtacnije poredjenje komunizma i bilo kojeg drugog sistema koji je funkcionisao u istoriji srbije
aaaaaaaaaaaa, UDBA nas je oslobodila fašizma.........![]()
interesantno
primer mrznje prema srbima iz srbije!Nije oslobodila, ali je cistila ostatke smeca, hvatala one zadnje, najgore.
Odlican posao su obavili.
primer mrznje prema srbima iz srbije!
****** од ових Комунаца се не мож живети. Ал добро, шта ћу. Ваша земља. ******, победили сте.Ne.
Ustanak je počeo u Bosni, i to su podigli četnici protiv Nemaca.
Žikica je sa potpunim pravom ubio izdajničkog žandara, koji je bio saradnik nemačkog okupatora.
To se radilo širom okupirane Evrope.
i da dodam za nas srbe iz srbije i srbe i autohtone drzavljane srbije, dilema srbin draza ili hrvat tito ne postoji.
naravno ne postoji ni kod tebe,zar ne?