Na tanjiru ili na grani?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Чини се да се у овој неразрешивој дилеми треба ослонити на древно искуство наших предака исказаној у народној мудрости: "Боље риба у руци него голубица на грани."

Volite,vise one oko kojih se mora,potruditi ili one koje odmah dobijete na tanjiru,
bez previse filozofiranja ? Ne samo u sexu vec uopste.?

ih, kao da sada tu ima materijala za tomove, a u stvari nema ni za prcvoljak slikovnicu :mrgreen:

kada nekog zelis, kada ti misli oblikuje i pamet pomera...
ma ima da gore gradovi; ali i da ti sa kljucevima na noge dodju - bitno je jedino da zedj ugasis :deda:

Ne volim da se cimam previse, da ona igra hocu-necu, da se ja dokazujem.
Volim opustene devojke, otvorene za komunikaciju, pa ako mozemo normalno da pricamo, da se upoznajemo onda mi nije toliko bitno kada popusti.

Sto se seksa tice, volim kada se ne stide da preuzmu inicijativu, normalno to ne znaci da prvo vece opipa teren. Ali kada se malo upoznamo i smuvamo neka pipa sta hoce i kad hoce :zper: a ne ja prvi da krecem i iniciram uvek.

Kada god sam se morao puno truditi od te veze nije bilo puno sreće . Najljepša veza mi je bila sa jednom djevojkom sa kojom sam bio
zagrljen poslije sat vremena od momenta upoznavanja . Ni ona a ni ja nismo bili skloni brzim vezama ali dogodila se magija koja se jednom u životu
dogodi ili ne dogodi .

Generalno,ne trudim se oko ljudi uopste.U bilo kojem smislu.Nemam potrebu da bilo kome dokazujem bilo sta.

Sto se zena tice,nemam ni zivaca ni vremena ni para a ni volje da se nesto zamajavam oko njih.Zasto bih se ja trudio oko nekoga kome ja uopste ne znacim i ko me uopste ne ceni?Ne vidim razlog.

pa neki ljudi moraju da se trude ili ne moraju ali bolje za njih da pokusaju

ti gore kazes da je "stvar hemije". a je l si menjao para-"partnera"? pa sto se nije taj prvi hemichar zadrzao s tobom? ne mora ali eto
aha ok do finalnog

dok ide ide

Poslednja izmena:
hirajgoagain

Mislim da si razumela. Kontam da je tema o trudu da se neko smuva, ne da se zadrzi nesto ozbiljnije kao veza. Povuci-potegni, vruce-hladno i druge taktike smaraju i nepotrebno komplikuju. Na srecu tih problema obicno nemam jer sam otvoren u startu oko svidjanja. Naravno, polazim od sebe.

Poslednja izmena:

Back