Na sta su spremni...

• Začetnik teme Začetnik teme Angela
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gazdarica:
Sjecam se scene... Sjedim u stanu jedne drugarice i pijem kafu s njenom bakom, dok se ona u stanu, u istoj zgradi t*ca sa momkom u koga je zaljubljena nasa treca drugarica... I, ta treca drugarica se pojavljuje na vratima... Dosla je kod ove "prijateljice", da zajedno odu kod tog momka, da joj pruzi podrsku, jer zeli da se pomiri s njim...
I dok mi ona prica koliko ga voli, razmisljam da li joj reci, ili ne reci...
Kakav odvratan osjecaj...

Nemoj samo da mi kazes da se na kraju baka kresnula sa tim momkom.

Na sve... Umem da budem jako beskurpulozan kad mi se emocije umesaju u razum... Ali i dalje, prstom ne bih mrdnuo ako ona ne bi pokazivala interesovanje...

Mada, ako cemo vec do toga, osobe koje ja ne interesujem tesko mogu mene zainteresovati... A ako se devojka mog ortaka interesuje za mene znaci da nije zadovoljna mojim ortakom... Cim ga sutne (jer ako je neko vise interesuje od njega, nema svrhe ni da bude s' njim), ne bi mi smetalo da tu uletim...

Nekada sam imao stav - nikako, ni po koju cenu... Al' sam izgleda vremenom popustio :roll:

Tipovi to ne rade? Kao njihova prijateljstva su dublja :) Kako da ne!
1.Iskustvo sa dva najbolja druga(srećom, ništa se nije desilo). Elem, sa jednim bila jedno kratko vreme, jako se zaljubila a drugi me kao svaki najbolji prijatelj tešio i davao mi "korisne" informacije tipa gde je bio, šta je rekao(ipak, bili smo klinci, 17-18 godina) pa na kraju jedva dočekao da se pokačimo da on uleti! Ali nije... Od tada njih dvojica ne komuniciraju, ja ne komuniciram sa ovim drugim, a sa prvim se samo ispričam kad se vidimo!I srećna što sam izvukla živu glavu!
2.Pre neki dan na Exitu svidela se momku koji je drug od pelena mog bivšeg(sveža stvar). Uputim ga u stvari, kako još nisam načisto sa tim dečkom...ali to izgleda kao da ga je baš motivisalo!
Naravno, najviše zavisi od toga kako se devojka postavi, mada ona uvek u nečijim očima ispadne...

Back