A
Angela
Gost
Na sta su sve spremni muskarci ako ih privlaci devojka najboljeg druga?
Iskreno, molim vas.
Iskreno, molim vas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazalost na sve , ali kljucni igrac je devojka...moze mnogo toga da uradi da se to ne dogodi.Angela:Na sta su sve spremni muskarci ako ih privlaci devojka najboljeg druga?
Iskreno, molim vas.
A kako se ona ponasala?Dirk:iskreno, bio sam jednom u takvoj situaciji i nije nimalo prijatno, pogotovo sto je to bila duga i ozbiljna veza. Elem, ja licno sam prvo izbegavao da se vidjam sa njima, pa kasnije i prestao jer, da se ne kitimo laznim moralom, mislim da sam bio spreman da uradim sve samo da je odvucem u kevet pa sam bio uzasno rastrzan. I na kraju balade, izgubio jako dobrog prijatelja, al bolje tako, nego da sam podlegao iskusenju. Pakao...
Vecina takvih devojaka dodje i prodje ali prijatelj je jedan ...razmislite.Dirk:iskreno, bio sam jednom u takvoj situaciji i nije nimalo prijatno, pogotovo sto je to bila duga i ozbiljna veza. Elem, ja licno sam prvo izbegavao da se vidjam sa njima, pa kasnije i prestao jer, da se ne kitimo laznim moralom, mislim da sam bio spreman da uradim sve samo da je odvucem u kevet pa sam bio uzasno rastrzan. I na kraju balade, izgubio jako dobrog prijatelja, al bolje tako, nego da sam podlegao iskusenju. Pakao...
Potpuno se slazem da je tuzno i licemerno,Stari Lisac:Nazalost na sve , ali kljucni igrac je devojka...moze mnogo toga da uradi da se to ne dogodi.Angela:Na sta su sve spremni muskarci ako ih privlaci devojka najboljeg druga?
Iskreno, molim vas.
Nesto najjadnije i tuznije sto postoji .Onda se postavlja pitanje dali on sa razlogom ima "najbolji" ispred imena.Licemerno!
Lisac in action , POZDRAV
Ako te muva moj najbolji prijatelj , ako si korektna recoces mi , a onda ja to resavam sa njim.On gubi najbolji ispred imena ako je on potenirao celu stvar .Angela:Potpuno se slazem da je tuzno i licemerno,Stari Lisac:Nazalost na sve , ali kljucni igrac je devojka...moze mnogo toga da uradi da se to ne dogodi.Angela:Na sta su sve spremni muskarci ako ih privlaci devojka najboljeg druga?
Iskreno, molim vas.
Nesto najjadnije i tuznije sto postoji .Onda se postavlja pitanje dali on sa razlogom ima "najbolji" ispred imena.Licemerno!
Lisac in action , POZDRAV
ali ljudima se dogadjaju takve stvari i to vrlo cesto, pa su onda potpuno rastrzani.
Niko to ne radi zato sto tako hoce i zato sto je pokvaren, prosto se desi. Mene samo interesuje sta biste vi radili u toj situaciji.
E pa svaka cast.Lord of Chaos:Ja licno nisam spreman ni na sta, prijatelj je prijatelj.
E pa to je ono sto ne valja. Izgubis ga u svakom slucaju, a ne mozes ni da mu priznas zasto ga izbegavas.Dirk:pa primetio sam da je i kod nje postojalo interesovanje, ili je mozda moje interesovanje bilo toliko ocigledno da je iz tog razloga izbegavalo moje poglede, brzo povlcila ruku kad nam se dodirnu...ne znam, poznato je da vi zene umete da ocenite te stvari...e sad, Lisac, iz tog razloga sto sam ga smatrao i dan danas ga smatram prijateljem, ja sam se povukao da ne ga ne bih povredio. Jako je tesko kontrolisati ta osecanja i lako je suditi o nekom ili necem ako nisi osetio kako to izgleda...
Lord of Chaos:Ja licno nisam spreman ni na sta, prijatelj je prijatelj.
Ako ti se drug tvoga decka vise svidja sto nas pitas, treba sama da odlucis.Angela:Na sta su sve spremni muskarci ako ih privlaci devojka najboljeg druga?
Iskreno, molim vas.
Jeste to je tacno ali sta ako te na kraju namagarce jos, imao sam vise takvih situacija i nisam zeleo da izgubim prijatelje pa sam im to i rekao sta im riba radi nako sto sam nju prvo upozorio i sta na kraju ga ispusis drugar ti se naljuti lubav je slepa ali treba takve kucke slikati ili snimati kada se nabacuju pa im pokazati ili ih karati krvnicki iz osvete i maltretirati kada su takve,ps.respekt normalnim devojkam.Stari Lisac:Vecina takvih devojaka dodje i prodje ali prijatelj je jedan ...razmislite.Dirk:iskreno, bio sam jednom u takvoj situaciji i nije nimalo prijatno, pogotovo sto je to bila duga i ozbiljna veza. Elem, ja licno sam prvo izbegavao da se vidjam sa njima, pa kasnije i prestao jer, da se ne kitimo laznim moralom, mislim da sam bio spreman da uradim sve samo da je odvucem u kevet pa sam bio uzasno rastrzan. I na kraju balade, izgubio jako dobrog prijatelja, al bolje tako, nego da sam podlegao iskusenju. Pakao...
A zasto nista brate pa zar je to devojka za najboljeg prijatelja to ce mu sutra raditi i sa drugim ja bi mu rekao pa makar se i naljutio ali kada bi mu doslo iz dupeta u glavu znao bi ko mu je pravi prijatelj.Lord of Chaos:Ja licno nisam spreman ni na sta, prijatelj je prijatelj.
Pa, ne na bash mnogo toga. Odluchujuchi faktor je devojka.Angela:Na sta su sve spremni muskarci ako ih privlaci devojka najboljeg druga?
Iskreno, molim vas.
Angela:Na sta su sve spremni muskarci ako ih privlaci devojka najboljeg druga?
Iskreno, molim vas.