adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 11.662
Ovo je tema na kojoj je fleks dobrodošao!
Izvolite, dragi i nedragi ljudi, pohvalite se.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni na šta specijalno. Ponos će da mi budu deca koja su provela neko značajno vreme sa mnom, a snalaze se, zverke su i kidaju to što odaberu da rade. Sa svojim đacima sam u kontaktu. Nisam ponosita, ali bi mi značilo da znam da "kidaju" jer sam im usput naglašavala indirektno gde sam ja sve pogrešila. Ne ponosim se. Ponos je od "poneti", a ništa me nije ponelo toliko baš da mi je potrebno da se na sva usta hvalim.Ovo je tema na kojoj je fleks dobrodošao!
![]()
... Ponosim se što sam pronašao/otkrio pravog i jedinog Boga kroz inverziju u frekvenciji. I što govorim svaki dan svima šta je prava istina ...
Non stop pričam o tome, hehe, čudi me da nisi video ili da nisi pronašao. Evo ti dva glavna linka. Hvala ti što se interesuješ.Jesi li o tome pisao ovde na forumu? Ne mogu da nađem u pretrazi. U svakom slučaju samo tragaj za istinom. Velika je to strast kad nauka i želja za saznanjima uđu u krv.
Da li si dobar čovek?Na ništa.
Nisam postigao ništa, na što bi mogao biti ponosan.
Pojma nemam... jedinac sam, što će reći da sam po defaultu sebičan.Da li si dobar čovek?