Antihejter
Domaćin
- Poruka
- 4.491
Zapitah se.
Listala jedna prijateljica Fejsbuk i naletela na nekadašnju školsku iz srednje.
Izgleda odlično, vozi dobar auto, masaže, putovanja, manikir, pedikir, frizer, Prag, London, Pariz itd itd itd.
I kaže ona: "Jao, kako me nešto preseče! Pa ja sam ljubomorna!"
Pauza od dva minuta.
Onda je rekla nešto zbog čega sam i otvorio temu.
"Znaš...nisam ljubomorna na to što izgleda bolje od mene, niti što vozi bolji auto- ja nemam nikakav- ne radi se uopšte o tome...
Ljubomorna sam na njene veze koje je imala još u školi, ljubomorna sam na vezu preko koje je upisala fakultet i para za studiranje.
Zato i ima ovakav život a ja se mučim isto kao posle srednje škole.
Ljubomorna sam na šansu koju ja nisam imala.
Ne želim ja da meni neko pokloni diplomu, ja bih samo da sam imala šansu, i ja bih završila. O tome se radi".
Svi smo ponekad ljubomorni ali nisam do sada ovoliko duboko analizirao. Šta mislite?
Listala jedna prijateljica Fejsbuk i naletela na nekadašnju školsku iz srednje.
Izgleda odlično, vozi dobar auto, masaže, putovanja, manikir, pedikir, frizer, Prag, London, Pariz itd itd itd.
I kaže ona: "Jao, kako me nešto preseče! Pa ja sam ljubomorna!"
Pauza od dva minuta.
Onda je rekla nešto zbog čega sam i otvorio temu.
"Znaš...nisam ljubomorna na to što izgleda bolje od mene, niti što vozi bolji auto- ja nemam nikakav- ne radi se uopšte o tome...
Ljubomorna sam na njene veze koje je imala još u školi, ljubomorna sam na vezu preko koje je upisala fakultet i para za studiranje.
Zato i ima ovakav život a ja se mučim isto kao posle srednje škole.
Ljubomorna sam na šansu koju ja nisam imala.
Ne želim ja da meni neko pokloni diplomu, ja bih samo da sam imala šansu, i ja bih završila. O tome se radi".
Svi smo ponekad ljubomorni ali nisam do sada ovoliko duboko analizirao. Šta mislite?