gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
Ona je bila ne baš lepa, starija od njega i invalid ( malo ćopava).
Horor. Kako se samo usudila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je bila ne baš lepa, starija od njega i invalid ( malo ćopava).
Ja sam nasla.Ajde de, kompromis je uvek moguć.
u Cirihu? - tamo je umrla , a zanimljivo je da negde pišu da je rodom iz Kaća, a negde da je iz Titela. Na koje si selo mislila ?Mileva je umrla od srama jer selo je pričalo
na primer ?Istina je da su hrabri široke ruke. Ali hrabrost ne proističe iz pameti, ima pametnih koji su sebični
Pa sad je bzv da navodim primere iz života, ali kad ti kažem. Mislim, ne da je retko, nego te dve osobine nisu uopšte u korelaciji.na primer ?
Bitna je i razlika između hrabrosti i ludosti,..
Nije ona htela brak sa Ajnštajnom. Govorila je da ga nije dostojna,.. ali je bila trudna,... a Albert je insistirao.Horor. Kako se samo usudila
Svi sve znaju samo ja ne znam. I to me pomalo nervira.Bre, ja je znam. Kad sam došla na forum bila je hit. Posle dođoše i smrti.
a muvao bi te Zukerbreg preko fejsaJa da sam žensko podala bih se Elonu Musku.
I to samo ako obeća da neće dati ime detetu koje zvuči kao password za 4chan
Odvratan je, samo bih ga sinovalaa muvao bi te Zukerbreg preko fejsa
Stavi znak uzvika !!!!Svi sve znaju samo ja ne znam. I to me pomalo nervira.![]()
I dildo po željenoj veličini.Znači ako žena ima pare, brzi auto i vibrator odgovarajuće veličine,
vi ste čist višak..
I onda bude nesrecna i isfrustriranaI dildo po željenoj veličini.
E pa sad sve dosadi jednom.I onda bude nesrecna i isfrustrirana![]()
А на пивски стомак?Na pare, humor i krac
MoraMora da ima sve tri odlike, inace nije kompletan.![]()
![]()
Зар нисмо већ причали о овоме, Паула?svi ljudi se više lože na nedostupnost. ali ona mora biti taman toliko dozirana da osećaš da nisi sporedan lik
Не пратиш на часу?Sta je to pravi muskarac,jer valjda se na to loze zene.Mnogo puta kazu zene hoce pravog muskarca.
Neka svaka zena navede osobine pravog muskarca makar njih par,pa onda da vidimo sta je to pravi muskarac.Ja znam da sam bioloski muskarac e sada jesam li taj pravi ko ce ga znat