anastazija
Početnik
- Poruka
- 48
Na sta se pale decki?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexandra9:Oni se ,pale' (koji gloopi izraz) na sve ono sto i mi.
globalizujes...anastazija:Na sta se pale decki?
uff... :smiley~koji~se~udara~po~celu:Keeper:Alexandra9:Oni se ,pale' (koji gloopi izraz) na sve ono sto i mi.
chekaj .... i vi devojke se palite na devojke? :shock:
coooooool![]()
Alexandra9:uff... :smiley~koji~se~udara~po~celu:Keeper:Alexandra9:Oni se ,pale' (koji gloopi izraz) na sve ono sto i mi.
coooooool![]()
![]()
Keeper:Alexandra9:uff... :smiley~koji~se~udara~po~celu:Keeper:Alexandra9:Oni se ,pale' (koji gloopi izraz) na sve ono sto i mi.
coooooool![]()
![]()
ma ne moras se lupati po celu...nemam ja nista protiv toga, jasno mi je
nego jesi cula onog gore, kaze ... 'nismo svi mi decki isti' ... zasmejava nas, a?![]()
Ma ja zaista ne znam sta bih bez vas, muzjaka...Keeper:Alexandra9:uff... :smiley~koji~se~udara~po~celu:Keeper:Alexandra9:Oni se ,pale' (koji gloopi izraz) na sve ono sto i mi.
coooooool![]()
![]()
nego jesi cula onog gore, kaze ... 'nismo svi mi decki isti' ... zasmejava nas, a?![]()
Ma ne brini košmija... :wink: To je njegov stil, samo se zeza... :wink:vicente:Keeper:Alexandra9:uff... :smiley~koji~se~udara~po~celu:Keeper:Alexandra9:Oni se ,pale' (koji gloopi izraz) na sve ono sto i mi.
coooooool![]()
![]()
ako ti nesto nije jasno, mozes da pitas "onog gore"
pozdrav za Alexandru
Kada se devojka ponasa onako *naughty*anastazija:Na sta se pale decki?
Alexandra9:Ma ja zaista ne znam sta bih bez vas, muzjaka...Hajd' to sto nemam neke srece u ljubavi, ali bar imam dobrog druga... Nije ni vasa ,vrsta' za bacanje...
Naravno da nas zasmejava... svi ste vi isti... dripci jedni...Malo feminizma nece ici na stetu...
![]()
I ja sam iz ns- a... :wink:vicente:komsija?!
veruj mi, nismo svi isti, mozda vecina jeste
nas "razlicitih" je malo, al smo dobro rasporedjeni
sta? sta?Keeper:Alexandra9:Ma ja zaista ne znam sta bih bez vas, muzjaka...Hajd' to sto nemam neke srece u ljubavi, ali bar imam dobrog druga... Nije ni vasa ,vrsta' za bacanje...
Naravno da nas zasmejava... svi ste vi isti... dripci jedni...Malo feminizma nece ici na stetu...
![]()
ne, ja sam oduvek bio pristalica feminizma i ja sam za to da se ponovo uvede matrijarhat .....
naravno da ni nasa vrsta nije za bacanje, al vasha je .......... uh ........ops:
![]()
a samo retke od retkih izadju u neki fancy kafic gde pustaju narodnjake...vicente:samo retki nadju retke
vicente:komsija?!
Alexandra9:I ja sam iz ns- a... :wink:vicente:komsija?!
Nisam mislila ozbiljno za ono ,svi ste isti'... nas nekoliko ,zaluđenika' koji duže vreme dolaze na ovaj forum vec imamo neki... hmm... opušten način šalabajzanja... (:
Procitaj sve moje poruke, pa ces steci sliku o mojim stavovima (shalim se)
pa meni je to bas lepo... :wink: Bolje nego ,dragi, slatkisu moj' itd...Keeper:vicente:komsija?!
e moj koshija, josh ti nisi svestan situacije i da smo mi svi potpuno isti - orudja u rukama 'slabijeg' pola koji nas besomuchno iskoriscava i izrabljuje ne bi li nadoknadio vishevekovni patrijarhat. ukratko, nayebali smoeto vidis ovu Alexandru i kako nas bez premisljanja naziva 'muzjacima' ..... to ti je to. za nju nismo nishta osim obichne sirovine
![]()
dbg:Kada se devojka ponasa onako *naughty*
uh uh uh ....
... onda... flert, jako bitno!
u tome je na kraju krajeva sustina
Kada me ***, izludjuje onako socno tj. kada se ja "zaletim" kao magarac a ona onda uradi nesto poput "gde si posao, sta bi ti...?"
vozaju nas komshija, o tome ti govorim
, zatim neizbezne mikro mini suknjice... tanga gacice... carape (zenske)... i jos mnogo toga, samo sada bas i ne mogu da se prisetim.
zaboravio si na srebrnu mindjusu u pupku, samo jedina je nezgoda sto moras sa njom izbegavati detektore za metal. i naravno, tattoo u dnu ledja. uglavnom sve sami modni KRIKOVI koji sluze da PROVRISHTIMO.
mikro mini? :shock: moram da izadjem u grad da i to vidim. a ne tu da sedim za compom. c c c .
Mozda to i zavisi od datog trenutka, ovde sam spomenuo nesto sto sam vec doziveo, iskusio a ima sigurno stvari i postupaka koje nisam... hmmm, u svakom slucaju zanimljivo pitanje-svaka cast!
pitanje je toliko interesantno da evo vec imamo dve stranice u rekordnom vremenu - NOVI REKORD KRSTARICE! osnivacu ove teme sleduje jedan mushki rob.
Keeper:vicente:komsija?!
e moj koshija, josh ti nisi svestan situacije i da smo mi svi potpuno isti - orudja u rukama 'slabijeg' pola koji nas besomuchno iskoriscava i izrabljuje ne bi li nadoknadio vishevekovni patrijarhat. ukratko, nayebali smoeto vidis ovu Alexandru i kako nas bez premisljanja naziva 'muzjacima' ..... to ti je to. za nju nismo nishta osim obichne sirovine
![]()
Alexandra9:pa meni je to bas lepo... :wink: Bolje nego ,dragi, slatkisu moj' itd...Tako ja nekim ,posebnima' tepam sa blesavko i sl... Sta cu kada sam ,drugacija'...
![]()
vicente:mi zelimo da budemo izrabljivani, ali, reci cu, pa nek ide zivot, cak ni sve zene nisu iste... nisu, nisu...
e, tim, razlicitim dozvoljavam da me maltretiraju, a 95% "slabijeg" pola, nema sanse