Na sta padaju devojke...

Za druge Forume ne znam,al ti tvrdim da su na Romantici sve zene lepe.A na sta padaju(o,kako losa rec,ma padamo mi muskarci,devojke nas pustaju u ubedjenju da su one pale,zene su cudo,dar Bozji :)).....pa procitaj malo sta devojke vole(zene,pardon)....pa ces videti.Vole neznu rec,iskrenu...........

PoZ

dollar MC:
sta to znaci moderne dzentlmene

na likove koji nisu zaboravili da pridrze kaput, otvore vrata, naruce tacno moje pice, posalju razglednice, iznenade s cveticem bez razloga, znaci fini, ok i poznata im je rec mera,kad pogrese umeju da kazu izvini, a pri tom umeju s kompjuterima, da nabave karte za premijeru, znaju sto caka i fazona, uce jezike, brinu se o prirod itd, a takvih je nevideno malo :cry:

ana marija:
dollar MC:
sta to znaci moderne dzentlmene

na likove koji nisu zaboravili da pridrze kaput, otvore vrata, naruce tacno moje pice, posalju razglednice, iznenade s cveticem bez razloga, znaci fini, ok i poznata im je rec mera,kad pogrese umeju da kazu izvini, a pri tom umeju s kompjuterima, da nabave karte za premijeru, znaju sto caka i fazona, uce jezike, brinu se o prirod itd, a takvih je nevideno malo :cry:

...Da prirede Romanticne trenutke u prirodi samo za dvoje,uz nezne zvuke gitare,ne mora pesma,moze tek neki stih,uz casu crnog vina pored kamina,uz igru senki na zidovima sto ih stvara plamen poludogorelih sveca,uz tisinu koja opet sama o sebi prica,pricu o dvoje zaljubljenih,pricu o dva tela jednog uma i osecanja........

Mnogo toga...ima takvih ljudi(dzentlamena,ok),ali...ah to ali....i takvi traze opet sebi srodne duse.Zena trazi takvog muskarca,muskarac trazi takvu zenu. "To" se ne nalazi putem malih oglasa,"To" se ili dozivi ili ne........

No,i moderni dzentlmen ima svoje neke prohteve,zar ne? Ne mogu ja sve nabrojano pruziti devojci,zeni,koja mi nista ne znaci,koja mi se ne svidja.To bi bilo onda neiskreno.Mogu ja nabaviti i karte za predstavu,utakmicu,koncert....ali neke trenutke svoje intime.....e to,to ipak ne svakoj......

Slazem se sa DON-om u potpunosti i dodao ISKRENOST.
Jer kad devojka uvidi da si iskren i da moze da racuna na tebe u nekim situacijama,sam taj osecaj sigurnosti je privlaci, sto je i nekako prirodno-logicno. Devojke su ipak slabije od muskaraca ( u vecem broju slucaja :) ) tako da smo mi ti koji treba da se pobrinu za trenutke tisine i toplih zagrljaja...

-pridrze kaput, otvore vrata, naruce tacno moje pice, posalju razglednice, iznenade s cveticem bez razloga.
-...Da prirede Romanticne trenutke u prirodi samo za dvoje.
-Jer kad devojka uvidi da si iskren i da moze da racuna na tebe u nekim situacijama.
Diskontinuitet ponashanja momka izaziva da devojke malo padaju pa se pridizhu.
Za padanje je lako "plati pa se klati",ali za pridizanje shto je zez pa to skoro da ovo predhodno i stavlja u pozadinu koja je malo bitna.
Ustvari to je za glupe sada zagonetka,ali radi se o "padanju" shto je zabava,a "pridizanje" kao ovo ostalo normalno sasvim porodichno ili intimno.
Padanje je vrlo lako jer se zabava placha,a zamislite da neko ima a nezna gde da potroshi pa josh i da nadje zhensko drushtvo.
Tako je prosto da su pare tj. novac proble jer treba se biti zaposlen,a ostalo ako nemash samo mashtaj o tome da che neka"pasti" nashta pa na nishta.
Ja sam tako smuvao 10 devojaka,ali nema ni prebijene pare niti chu imati,pa sam tako i smuvao ha.ha.ha ala sam vas uvatio da verujete lazhovu.
Gde bre ja jel sam lepo rekao posao pa neshto,ovako ajde ko je shmeker a nema novca pa ribe padaju kako,da nije o tajinog dzeparca i majine uzhine.
Komentari dodjite dok ovo neobrishu ovi gore,jel izgleda da se izvaliko ko lazhe i pod stare dane,neke starkelje oche da me sputaju,da kazem ja kao"potlachene mase" kako je u drushtvu a i shire.
Vidimo se chao svima,ako prochitate imali ste sreche:((

Hmm... Kao da si mene opisala. Samo zbog tih gestova tipa, otvori vrata, prevrcu ocima i pomisle "gde na ovog da nabasam", fini i brinem o okruzenju, znaci da sam dosadan, kad kazem izvini "smokljan i papucar", a jos ako znam sa kompjuterima i jezike "nevidjeni streber" i beze od mene k'o djavo od krsta. Takvih devojaka kao ti je malo, a ne momaka.

P.S. Šlag na tortu je kad kažem da volim Balaševića i poeziju... "A možda je on i gej" ;)

Poslednja izmena:
Уф, мислим да сте у праву и ти, и та девојка :neutral:
Заиста је мало и момака који су такви, и девојака које такве воле... :(
Највећи проблем је у томе што и једни и друге наилазе на оне 'друге' уместо да се 'пронађу', и разочаравају се... :(

...padneš ustvari kad se najmanje nadaš ;)
... i sve što si dotad mislio o '' padanju'', i o tome našta ti ''reaguješ'' pada u vodu...

Tako da što se tiče teme nemaš tačnog odgovora. :D
Jednostavno se jednog dana '' naidje'' na odgovarajuću osobu.

A na šta se pada, što se tiče muvanja, ako ti želiš sve redom da startuješ, ne birajući, onda udri sve moguće tehnike pa gde ti se i koliko posreći. :mrgreen:
.

Poslednja izmena:
Ma sve je to hemija. Ne kazu devojke slucajno da znaju da li ce spavati s nekim momkom cim ga prvi put vide. Ne treba ti nikakva tehnika padanja i uspinjanja. Nego samo dobra procena doticne devojke vec na prvi pogled. ;)

Back