Na sta ovo lici Google?

Black_star

Elita
Moderator
Poruka
19.380
Juce je krenuo da mi pravi problem, ne pada mi na pamet kako bih mogao da ga resim ni odakle zapravo potice...:think:
Odbija da se upise na domacu stranicu, google.rs, vec umesto toga ide na glavnu...i to cak ne ni google.com, vec neku, meni nepoznatu
google.pq ... Pojma nemam sta taj dodatak `pq` znaci, prvi put ga vidim u zivotu... Jos se na sve to prebacuje nakon sto na kratko, mozda delic sekunde,
oglasi sa cuvenom `error 404`, koja pak odmah nestane, bude samo na blic...Nedostaje opcija za promenu pozadine u svetlo-tamno, ocoravih... Nema opcija za slike, video, vesti, sta vec ide sve gore... Belo i prazno sve skroz! Takodje, za svaku listu rezultata na pretragu, po kliku - otvara automatski novi prozorcic umesto da udje direkt na stranicu...
Kurslus neki, jel imate i vi ovaj problem?? @Sizif

Dobio si neki virus, ili neki neželjeni Chrome dodatak. Ako ti se to dešava u svim browserima a ne samo u Chromeu, verovatno je na nivou kompa (DNS problem, pošto ne postoji .PQ top level domen)

Dakle, treba da se skenira komp na viruse, da se resetuje browser.

Predlažem ti Malwarebytes, ako ne uspeš mogu i ja da ti pomognem remotely.
Nesto sto vrsi redirekciju, ako je nesto od nepozeljnog.

Dobio si neki virus, ili neki neželjeni Chrome dodatak. Ako ti se to dešava u svim browserima a ne samo u Chromeu, verovatno je na nivou kompa (DNS problem, pošto ne postoji .PQ top level domen)

Dakle, treba da se skenira komp na viruse, da se resetuje browser.

Predlažem ti Malwarebytes, ako ne uspeš mogu i ja da ti pomognem remotely.
Da. :) Vidis, skoro sam instalirao ekstenziju da mi stopira reklame na Yutubetu.. Mora da je do toga. ;)
Da li bi pomoglo ako bih prosto iskljucio, odn. deinstalirao taj dodatak?

Ne znam (ko zna vise, reci ce ti) ali je nakon deinstalacije pozeljan restart OS.
Probaj pre toga sto ti je rekao Sizif za install Malwerbytes.
Ok, bude tako.
Probaj pa vidi, ako se to desilo nakon instalacije nekog dodatka, ukloni dodatak. Alternativno uradi reset celog Chromea.

Da li se to dešava u Edge-u?
Probacu prvo da izbacim dodatak, pa cu kazem kako radi. ;)
Ti bi mi, btw, inace dobro dosao za uputstvo kako od babe da napravim devojku, secas se? :lol: Kako da ubrzam komp? :)
Egde?...:think:

Ok, bude tako.

Probacu prvo da izbacim dodatak, pa cu kazem kako radi. ;)
Ti bi mi, btw, inace dobro dosao za uputstvo kako od babe da napravim devojku, secas se? :lol: Kako da ubrzam komp? :)
Egde?...:think:
1680702858433.png

Browser koji je ugrađen sad u sve nove Windowse... samo kucaj "EDGE"

A za babadevojku može da se sredi, samo da vidimo šta sad imaš (najbolje pokreni program kao što je DXDIAG i uradi screenshot)

Back