Na šta mirišete danas?

A posto bogato negujem i hidriram usne jer su preosetljive na hladnoci i vetru, onaj ko mi se priblizi dovoljno, osetice da mirisem i na...

4479.jpg
Takođe brinem o usnama. Nekada uhvatim sebe da im niti na trenutak ne dopuštam da budu suve. Uvek ih rado mackam.
Trenutno:

labello%20classic%20care.png

Nisam jos probala crni, kad potrosim ovaj onda cu.. trebalo bi da ima u liliju... znam da imaju crno pakovanje i onaj mali sprej, za ovaj se ne secam..
Ja posle pranja uvek stavljam pakovanje (koje se ispira), a ovo prskam na suvu kosu, svaki dan, nekad i po 2 puta.. Oporavlja kosu i pomaze da se ne mrsi. Ne masti je.
I mirise fenomenalno..

O,da. Ovaj gel za tusiranje sa mirisom sljive je predivan, ja sam imala od istog proizvodjaca tecni sapun za ruke sa mirisom kokosa, bas su dobri. A i ovaj parfem sam pomirisala nedavno u Lilly-ju, i on je bas lep. :)

Obavezno probaj John Player Special Black Bath & Showergel, 500 ml. Postoji i srebrna verzija ali mi se ne dopada bas toliko.
Jeste malo skuplji, kosta 7 eura i nesto ali FENOMENALAN!

Danas se vetar propinje, nemilosrdno galopira ulicama.

Iako je u toku prepodneva Sunce umilno sjalo, poput socne pomorandze popucalo u mnostvo reznjeva, reska hladnoca tesno se pripijala uz moj crni rever.

Ceo dan mi lice mirise puderasto i detinje, na Chicco Crema Freddo Vento (Rich cold wind cream). :)

Na usnama Eucerin Lip aktiv.

Iza uha tek kap, dve Miss Dior Cherie.
Da nasluti se u kosi i na tkanju pasmine.

Bas malopre sam potpuno spontano resila da veceras budem hedonista, da potpuno sebicno razmazim sebe, ispraznim pun bojler tople vode i u sopstvenoj reziji se solo malo igram spa centra.

Prvo sam se izmasirala piling sapunom u obliku masazera:
http://3.***************/_Gdcdlt9cCjY/TG6qn4Yb4oI/AAAAAAAAAac/y5akFEEpF4o/s1600/18480_big.jpg
Onda sam sipala so za kupanje da se rastvori u kadi i malo dremnula u toplini penusave kupke u koju sam dodala i...:

21874_1.png
381370032106.jpg

I na kraju sam se, preko mokre koze, namazala top to toe uljem za telo apsolutno bozanstvenog mirisa:
18765_1.png

Back