Na Srbiji odgovornost za hapšenje Mladića

Vesti Krstarice

Domaćin
Poruka
3.392
HAG, 9. maja 2011. (Beta) - Tužilaštvo Haškog tribunala smatra da je na vlastima Srbije prvenstvena odgovornost za pronalaženje i hapšenje preostale dvojice optuženih begunaca, Ratka Mladića i Gorana Hadžića.

To je, uoči posete Beogradu glavnog tužioca Serža Bramerca, koja počinje u utorak, za Betu izjavio njegov savetnik Frederik Svinen.

"Mi podvlačimo činjenicu da begunaci nisu uhapšeni i da je to razlog za zabrinutost, što će tužilac Bramerc razmotriti sa vlastima" u Beogradu tokom posete, naznačio je Svinen.

Po njegovim rečima, za tužioca Bramerca je to "vrhunski prioritet".

"Mi smo uvek tvrdili da je na vlastima Srbije primarna odgovornost za lociranje i hapšenje begunaca", naglasio je Svinen.

Pitam se hoće li i Mladića tako jednog dana odmrznuti i baciti ga u Jadran, sa objašnjenjem da mu je rascopana glava i da je degutantno da se slike objave... :think:

images

mladic je absolutno nebitan.sve dok svaki drugi srbin osporava raznorazne vukovare i srebrenice.koja je to ebena satisfakcija za nekog poturcenog Hrvata ili Hrvata katolika da se taj gudin stavi iza resetaka.dok se svake godine slave ravne gore.mene samo uzasno nervira sto smo mi Hrvati prodali svoje jadnike,a nismo dobili ni judine skude..

mladic je absolutno nebitan.sve dok svaki drugi srbin osporava raznorazne vukovare i srebrenice.koja je to ebena satisfakcija za nekog poturcenog Hrvata ili Hrvata katolika da se taj gudin stavi iza resetaka.dok se svake godine slave ravne gore.mene samo uzasno nervira sto smo mi Hrvati prodali svoje jadnike,a nismo dobili ni judine skude..
Idi lovi mladiće i zaradićeš škude.

Sto ti vec preporuci kolega,kreni u lov na Mladica,mozda ti se posreci da pogines.

Care, neces vise morati da se mucis i patis po belom svetu, ako ulovis Generala ;)

ratko mladic.jpg
HAG, 9. maja 2011. (Beta) - Tužilaštvo Haškog tribunala smatra da je na vlastima Srbije prvenstvena odgovornost za pronalaženje i hapšenje preostale dvojice optuženih begunaca, Ratka Mladića i Gorana Hadžića.

To je, uoči posete Beogradu glavnog tužioca Serža Bramerca, koja počinje u utorak, za Betu izjavio njegov savetnik Frederik Svinen.

"Mi podvlačimo činjenicu da begunaci nisu uhapšeni i da je to razlog za zabrinutost, što će tužilac Bramerc razmotriti sa vlastima" u Beogradu tokom posete, naznačio je Svinen.

Po njegovim rečima, za tužioca Bramerca je to "vrhunski prioritet".

"Mi smo uvek tvrdili da je na vlastima Srbije primarna odgovornost za lociranje i hapšenje begunaca", naglasio je Svinen.[/QUOTE

bićemo onda zauvek odgovorni jer od apšenja đenerala nema ništa

Back