Na skupu podrške Gotovini u Splitu se okupilo 100.000 hrvata.

Nexus 6:
znaci...t a k o k a k o s u g a h r v a t i b r a n i l i p r e n e k i d a n, s m o i m i t r e b l i d a g a b r a n i m o???
jaka v a j d a njemu od toga...

jel' ti misliš da bi za Gotovinu bilo bolje da sada svi Hrvati u jedan glas: Jeste, Ante je zločinac!!!???
Znaš, kakve ***** znaju biti politika i pravda....možda bi to trebalo i tako uraditi....

ups, šteka mi tastatura i lupa neke zvezdice, idem kupiti novu!!?? hehehe
 
Hayek:
Beogradski sindikat sto glumi nacionaliste i saradjuje sa B92.
Snima patriotske spotove a njihov frontmen pred izbore govori "Nemojte glasati za radikale".

Klinci su debilni ali mi je drago sto su provalili sta patriote vole i sada ih muzu. :lol:

Ono sto je nexus rekao je sustina.
Od sveta se ne moze pobeci.

"Ја сам мислио да ћу публици огадити народњаке, а публика је завољела мене" Рамбо Амадеус
Или да се подсетимо оне пјесмице "Смрт Попа Мила Јововића" (традиционал) - многи кажу да је распирила националистичке страсти и практично била ратнохушчакча.
Па онда New Primitives покрет - пародија на "сарајевску рају" или можда оне "шабане" који су дошли у тај град извана (није толико ни битно) - касније такође озбиљно схваћена и постала основа исламског фундаментализма. А оснивачи (углавном Срби или Хрвати из истог Сарајева) су такође "музли лову"... сада за њих више углавном нема места у том граду.
Поента? Постмодерна нас учи да поенту дела одређује његов конзумент, не аутор. Уосталом, да је Исус Христ знао да ће у његово име бити побијени милиони да ли би причао да је син Божији?!?

"Немојте гласати за радикале" - можда бих и ја то рекао. Ако не желиш пишати уз ветар не значи да мораш да волиш некога/нешто.
Сарадња са Б92 - па можда су музли њих? Може се и тако гледати.
Од света се не може побећи, али тај свет не чине само они који су под заставом коју овде проносиш. На крају ће Америка полагати рачуне том свету (и већ их полаже). Америка не може од света побећи.

А БС! БС! није само реповао о Косовском боју (што је један од најбољих уметничких погледа на тај догађај). Имали су они и "Залазак трећег сунца" и ону песму у којој су повезали египатску енејаду Хелиополиса и тенковске бригаде краљеве гарде ;)
То ме је инспирисало у мојој уметности, као што су раније Bauhaus, Metallica, а сада Nightwish, Iron Maiden. А читаоци мојих дела су слободни да извлаче своје закључке. Демократија!
И наравно - мада им је то једно од лошијих остварења, сетимо се "Говедине". Кад желиш пљувати по досманлијама и мондијалистима, само оплетеш пар стихова одатле.
 

Back
Top