Na sceni San Rema pojavila se gola i šokirala Italiju

86bogomoljka

Legenda
Poruka
51.409
Ovakvi performansi se koriste u svetu a i kod nas da se skrene pažnja na neke probleme..
Imamo i kod nas .Igrom slucaja sma ga gledala na TV-u:lol:

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež ume da zaintrigira ljude svojim izgledom i ponašanjem van delovanja na političkoj sceni.
Ponovo je u centru pažnje jer se pojavio u jutarnjem programu RTS-a sa lakiranim noktima.

Kako je Čadež naveo sa svom Instagram profilu, lakiranje noktiju je znak podške kampanji kako bi se okončalo nasilje nad ženama i decom.
„Zato što jedno od dvoje dece doživi nasilje svake godine, a jedna od tri žene će doživeti nasilje tokom svog života.
Inače, kampanja podstiče ljude da aktivno zauzmu stav, farbaju jedan nokat u plavo kako bi pokrenuli važne razgovore i podigli svest i uticali na povećanje sredstava za okončanje nasilja nad ženama i decom

Pogledajte prilog 1294741
link
Мени је Драган Мићановић у серији "Кости" феноменално одглумио оног Енглеза што из сенке доноси одлуке а спава са псима, облачи им мрежасте чарапе и на крају заврши како и заслужи. То му је, по мени, улога живота.
А такав шљам се шири и код нас. Хоће ли победити светло или тама, на нама је.
 

електрика

Zaslužan član
Poruka
116.487
Мени је Драган Мићановић у серији "Кости" феноменално одглумио оног Енглеза што из сенке доноси одлуке а спава са псима, облачи им мрежасте чарапе и на крају заврши како и заслужи. То му је, по мени, улога живота.
А такав шљам се шири и код нас. Хоће ли победити светло или тама, на нама је.
Та је серија одлична а та улога језива. Драго ми је што је још неко гледао и то приметио.
 

radeta62

Buduća legenda
Poruka
42.959
Kjara Feranji je karijeru počela kao modna blogerka još 2009. godine, no danas, 14 godina kasnije, ona je jedno od najprepozantljivijih lica u svetu mode ne samo u rodnoj Italiji, već u čitavom svetu. Koliko je postala uticajna najbolje dokazuje činjenica da se sinoć popela na verovatno najvažniju pozornicu u Italiji; Kjara se obrela u ulozi voditeljke na prestižnom festivalu San Remo.

Lepa Italijanka rešila je da ovu priliku iskoristi kako bi poslala konkretnu poruku publici i to na način na koji najbolje ume - kroz modu! Ona je u toku večeri promenila četiri izdanja, a sva četiri potpisuje brend Dior, ali su kreacije napravljenenu saradnji sa Kjarom ličnom, te sa stilistkinjom Fabijom Matijom Damato.

Najšokantnije Kjarino izdanje bilo je ono kada se na sceni pojavila praktično gola, odnosno u haljini koja stvara iluziju nagosti. Ona je na binu izašal u polurozirnoj haljini na kojoj je iscrtana silueta ženskog tela.

"Hteli smo da skrenemo pažnju na prava žena i na to da se još uvek raspravlja o pokazivanju ženskog tela, te da se to dovodi u pitanje. To je bio cilj ove kreacije", ističe kreativni tim koji je ovom kreacijom hteo da pokaže kako su oslobođeni stida koji se uvek nametao svima, počev od Eve, prve žene u istoriji sveta.

Ova iluzija golotinje ima za cilj da podseti na rodnu ravnopravnost i na to da žene imaju sva prava da raspolažu sobom i svojim telom kako žele, a da se pritom ne osećaju krivima. Ona je podsetnik da svako ko odluči da pokaže deo sebe i da se oseća seksi, time ne daje dozvolu i opravdanje da bude žrtva nasilja.
link
Pogledajte prilog 1294185

Zanimljiv način da se pošalje poruka vezana za nasilje nad ženama, a i hrabrost da se obuce ovakva haljina bez obzira koliko dobro izgledaš
Ovo je vec nesta sta mi se svidja od modnih detalja.Sve je transparentno.Nema lazi,nema prevare.:D
 

86bogomoljka

Legenda
Poruka
51.409
Да купим? :lol:
1.jpg
 

Top