Na sceni San Rema pojavila se gola i šokirala Italiju

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
290.650
Kjara Feranji je karijeru počela kao modna blogerka još 2009. godine, no danas, 14 godina kasnije, ona je jedno od najprepozantljivijih lica u svetu mode ne samo u rodnoj Italiji, već u čitavom svetu. Koliko je postala uticajna najbolje dokazuje činjenica da se sinoć popela na verovatno najvažniju pozornicu u Italiji; Kjara se obrela u ulozi voditeljke na prestižnom festivalu San Remo.

Lepa Italijanka rešila je da ovu priliku iskoristi kako bi poslala konkretnu poruku publici i to na način na koji najbolje ume - kroz modu! Ona je u toku večeri promenila četiri izdanja, a sva četiri potpisuje brend Dior, ali su kreacije napravljenenu saradnji sa Kjarom ličnom, te sa stilistkinjom Fabijom Matijom Damato.

Najšokantnije Kjarino izdanje bilo je ono kada se na sceni pojavila praktično gola, odnosno u haljini koja stvara iluziju nagosti. Ona je na binu izašal u polurozirnoj haljini na kojoj je iscrtana silueta ženskog tela.

"Hteli smo da skrenemo pažnju na prava žena i na to da se još uvek raspravlja o pokazivanju ženskog tela, te da se to dovodi u pitanje. To je bio cilj ove kreacije", ističe kreativni tim koji je ovom kreacijom hteo da pokaže kako su oslobođeni stida koji se uvek nametao svima, počev od Eve, prve žene u istoriji sveta.

Ova iluzija golotinje ima za cilj da podseti na rodnu ravnopravnost i na to da žene imaju sva prava da raspolažu sobom i svojim telom kako žele, a da se pritom ne osećaju krivima. Ona je podsetnik da svako ko odluči da pokaže deo sebe i da se oseća seksi, time ne daje dozvolu i opravdanje da bude žrtva nasilja.
link
Cliphaljina.jpg


Zanimljiv način da se pošalje poruka vezana za nasilje nad ženama, a i hrabrost da se obuce ovakva haljina bez obzira koliko dobro izgledaš
 

Обилић

Poznat
Poruka
8.840
Још једна женска мода која иде на руку брдско-планинским момцима.

Тај момак, сишао са планине,
чим је види голу уштинуће је за мачкицу и привести у мрак.

Градски момци ће блазирано да гледају голотињу уз коментар "Па шта !?"
Ништа од градских момака ...
 

camay

Zainteresovan član
Poruka
248
Koja je budala izmislila da je golotinja sramota ?
I zasto krijemo onu stvar a ne prste, nos, zasto nije sramota da pokazujemo usne, usi...........nego bas djoku i maca
Idemo u kameno doba ahahaha..tačno tako. .🤣Reče jednom jedan da penzionerima ne treba odelo, a da onima koji rade su dovoljna 2.... na kraju svi će postati ****** ...šetaćemo goli jer tako nalažu moderna vremena. Da
šetaćemo goli na sudnjem danu...😁
 

Top