Cini mi se da lazu obojica.To su 2 pitanja. Prvo: da li laže Bajden ili Putin oko SVO.
Drugo: koji mediji i portali su u službi PutIera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cini mi se da lazu obojica.To su 2 pitanja. Prvo: da li laže Bajden ili Putin oko SVO.
Drugo: koji mediji i portali su u službi PutIera
Bukvalno nijednom nisam izasao na izbore niti nameravam ali se secam vrlo dobro sta su deMonkrate uradile a takodje i "vrli" zapad.Pokušavaš da skreneš pažnju sa svog sramotnog izbora 2012.
Da vidimo, Bajden je upozorio da se sprema agresijaCini mi se da lazu obojica.
Evo već si se izlajao kao navijač Dragice Nikolić 2012ali se secam vrlo dobro sta su deMonkrate uradile
Mogli bi da diskutujemo o tome satima. Zna se vrlo dobro povod za sve ovo. Da li mislis da je americki pukovnik Mekgregor takodje Putinov covek.Da vidimo, Bajden je upozorio da se sprema agresija
Putin je uzvratio: "To je redovna vojna vežba. Navodi da ćemo napasti Ukrajinu, jesu čista rusofobna histerija."
Kao prvo laje ti mama (uvek postovanje prilikom obracanja) ili je to za vas sa guzicama ka zapadu nepoznata stvar.Evo već si se izlajao kao navijač Dragice Nikolić 2012
b92 je ugasen definitivno 2014. kada je radio b92 prestao da postoji. Isti likovi drze sve medije, a to su SNS glasila.Možemo li konačno staviti u krevet teoriju da je B92 nekakav pro-demokratski medij
Pogledajte prilog 1378082
Pogledajte prilog 1378083
Znači bukvalno Putinova lažovizija koja je zabranjena zakonom kao krivično delo, u celom krštenom (zapadnom) svetu
pa, da, jer se proculo da su lazne vesti, na kontu drugih 50%, inace se ne bi petljali sa spatnjikom da provociraju dzegeraMožemo li konačno staviti u krevet teoriju da je B92 nekakav pro-demokratski medij
Na sajtu B92 je izvor članka Sputnjik u preko 50% slučajeva
Ima li vecih lazova od zapadnjaka?Možemo li konačno staviti u krevet teoriju da je B92 nekakav pro-demokratski medij
Znači bukvalno Putinova lažovizija koja je zabranjena zakonom kao krivično delo, u celom krštenom (zapadnom) svetu
Mog'o bi konačno staviti ta sranja u krevet kad je u pitanju taj B92, kao da su nekakvi pro-demokratski medij. Jbt, gledaš te slike i vidiš da je to bukvalno Putinova lažovizija, samo što je u nekoj državi dozvoljeno. E, ali u celom krštenom svetu (zapadnom, naravno), to bi bilo krivično delo. Ma daj, nemojte da mi servirate te priče, boli me briga za takve lažove.Možemo li konačno staviti u krevet teoriju da je B92 nekakav pro-demokratski medij
То је као да поредиш јабуке са бабушкама, пријатељу.Mog'o bi konačno staviti ta sranja u krevet kad je u pitanju taj B92, kao da su nekakvi pro-demokratski medij. Jbt, gledaš te slike i vidiš da je to bukvalno Putinova lažovizija, samo što je u nekoj državi dozvoljeno. E, ali u celom krštenom svetu (zapadnom, naravno), to bi bilo krivično delo. Ma daj, nemojte da mi servirate te priče, boli me briga za takve lažove.
То је као да поредиш јабуке са бабушкама, пријатељу.
У сваком случају, ако Б92 није ваша шоља чаја, чујем да постоје и други канали и извори. Можете истражити огроман свет медија, где се истина, лажи и политичке смицалице преплићу као бескрајна теленовела. Само се побрините да понесете мало кокица и критично око!
Ono sto je za tebe istina za nekog drugog je mozda laz i obratno.Hej, ne brini, druže, nisam tu da se podsmevam,Samo želim da otvoreno razgovaramo i saznamo istinu,Možemo istražiti različite izvore, sagledati razne kanale,Ali važno je da budemo kritični i da analiziramo sve detalje.
Medijski svet je složen i pun raznih priča i verzija,Istina se ponekad isprepliće sa političkim spletkama,Ali uz kritičko razmišljanje možemo razaznati šta je pravo,Kokice mogu biti dobar dodatak, ali neka bude i razumevanje.
Tako da, umesto da se međusobno ismevamo i rugamo,Hajde da budemo otvoreni za dijalog i da se ne svađamo.Svi imamo pravo na svoje mišljenje i stav,Ali zajedno možemo stvoriti prostor za razumevanje i razgovor plodan.
Dakle, druže, neka naš razgovor bude pun poštovanja i razmene,Iz tog će proisteći veća mudrost i bolje razumevanje scene.Nemojmo biti samo gledaoci u beskrajnoj telenoveli,Već pokušajmo da istražimo, analiziramo i donesemo zaključke sveobuhvatne i časne.