- Poruka
- 121.309
Na pustom ostrvu se nadju zgodna zenska i pripadnik LGBT-a
Sta mislite ..kako ce se ova situacija zavrsiti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde ba ko da zguza može prepoznati, nek joj tepa Stefane i svima dobro. Seksualna frustracija čuda čini!Na pustom ostrvu se nadju zgodna zenska i pripadnik LGBT-a
tako sto ce mu ona ispricati sve svoje tajneNa pustom ostrvu se nadju zgodna zenska i pripadnik LGBT-a
a joj..ti samo o seksu mislis..Hajde ba ko da zguza može prepoznati, nek joj tepa Stefane i svima dobro. Seksualna frustracija čuda čini!
prezivece do njenog pms-a, a onda..Na pustom ostrvu se nadju zgodna zenska i pripadnik LGBT-a
dzordzi sad razmisljam kako bi nas dvoje na pustom ostrvu.. i nesto se mislim,tebi bi sigurno bilo zao da me ubijes pa bih na kraju ja tebe skembalaZna se kime treba nahraniti ajkule
E ma ne bi ne odugovlacim ja visedzordzi sad razmisljam kako bi nas dvoje na pustom ostrvu.. i nesto se mislim,tebi bi sigurno bilo zao da me ubijes pa bih na kraju ja tebe skembala
meni je veci hit ti sa rifketomdzordzi sad razmisljam kako bi nas dvoje na pustom ostrvu.. i nesto se mislim,tebi bi sigurno bilo zao da me ubijes pa bih na kraju ja tebe skembala
hahaha on je u kazni do daljnjeg(:meni je veci hit ti sa rifketom
Dobro.a joj..ti samo o seksu mislis..
ja sam mislio da li ce napraviti neku kucicu, satorcic od palminog lisca..zasejati basticu....bas imas pokvarenu mastu...samo na mekiku mislis
cuci na kolenima dok ga bijem sa pruticemdrzis ga u cosku?
eto..nekad niej lako ni zena biti..samo gledaju da li misli na seks ili neDobro.
Evo čekam pola sata niko baštu još ne okopa na temi a samo mene si prozvao perverznom? Alo moderacija kakva su ovo prozivanja?
ne nego na jastucima,pa naravno da cuci na kukuruzu.jel na kukuruzu?
napominjem TEBI BI BILO ZAOE ma ne bi ne odugovlacim ja vise
Pa ne basnapominjem TEBI BI BILO ZAO
Situacija će se završiti tako što će @Jugoslav Čvarak doplivati do ostrva i uštekati ga gospodinu iz LGBT populacije.Na pustom ostrvu se nadju zgodna zenska i pripadnik LGBT-a
eto im sansa da se vrate bogu.Na pustom ostrvu se nadju zgodna zenska i pripadnik LGBT-a
Zavisi kojih 5 slova ima.....Na pustom ostrvu se nadju zgodna zenska i pripadnik LGBT-a
M'rš!!!Situacija će se završiti tako što će @Jugoslav Čvarak doplivati do ostrva i uštekati ga gospodinu iz LGBT populacije.
JebbenoNa pustom ostrvu se nadju zgodna zenska i pripadnik LGBT-a
ali stvarno..da li bi ga prevaspitala ili ne?Dobro.
Evo čekam pola sata niko baštu još ne okopa na temi a samo mene si prozvao perverznom? Alo moderacija kakva su ovo prozivanja?
Više se ne izjašnjavamali stvarno..da li bi ga prevaspitala ili ne?