na primer :)

izvinjavam se ali onaj moj komentar je cista IRONIJA na neka pljuje mami u usta.
evo ovako : nova ista nemam trip da se pljujem sa devojcicom
a svako neka radi sta ga pali i sta mu prija nek i prdi u usta bas me briga.
nadam se da ovaj odgovor "nije debilan"

novalsta ja sam primetila da tebi bas smeta kada neko ne misli isto kao ti..ne znam zbog cega...evo npr neverovatno ti je da je nekome gadno to pljuvanje o kome ti pricas...pa sta je cudno da se nekome nesto u sexu ne sidja a nekome svidja...nesto sto je meni gadno nekoga pali i tako...

a jel se secate vi one price 'nemusti jezik'? pa kad jedan drugom pljunu tri puta u usta i onda gazda moze da razume sta zivotinje pricaju medju sobom... to bi mozda i bila dobra fora... razumeti sta zivotinje pricaju... pitam se koja bi zivotinja bila najzanimljivija... mozda petao? ma nema sanse.. on bi se sigurno pravio vazan jer je jedini... sigurno neki konj... il' curka...

novalsta ja sam primetila da tebi bas smeta kada neko ne misli isto kao ti..ne znam zbog cega...evo npr neverovatno ti je da je nekome gadno to pljuvanje o kome ti pricas...pa sta je cudno da se nekome nesto u sexu ne sidja a nekome svidja...nesto sto je meni gadno nekoga pali i tako...

ne znam koji je moj komentar bio uperen protiv tvog drugacijeg misljenja. i ne smeta mi, tu smo da diskutujemo.

najludje sa ovim forumom je kad neko postavi temu o seksu, a svi stanu da se zgrazavaju, kao fuj, kako grozno:lol::lol::lol::lol:.
japitala o razmeni pljuvacke sa partnerom, mislim, to se radi i pri ljubljenju, ali NE, zaboga, to je odvratno :lol::lol::lol::lol::lol: a tema ne nalazi mesta na forumu o SEKSU :lol::lol::lol::lol:

npr na ovaj...ne mislim iskljucivo na moje misljenje,pricam uopsteno...a da smo tu da diskutujemo-jesmo...pitala si ljude i oni ti ti odgovarju ali tebi to ne odgovara pa komentarises na ovaj nacin...

Back