Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 36.041
На препоруку председника Србије Жељко Митровић укида ријалити „Задруга”
Власник телевизије Пинк Жељко Митровић објавио је вечерас да ће укинути ријалити програм „Задруга”. Он се, како наводи, на тај чин одлучио на препоруку председника Србије Александра Вучића.„На препоруку Председника Републике Србије Александра Вучића, донео сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укинем ријалити програм „Задруга”. Верујем да је јединство Србије и процена Председника Републике, важнија од сваке врсте интереса Пинка и мог личног интереса!”, написао је Митровић на „Твитеру”.
Вучић: Замолио сам Митpовића да укине ријалити
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је током разговара са власником Пинка Жељком Митровићем рекао да један део грађана Србије сматра да ријалити није добра ствар и да размотри могућност да га укине.„Замолио сам га и рекао му да један део грађана Србије сматра да ријалити није добра ствар и да ја знам какав је његов став и гледалаца Србије који то гледају, али то је била моја молба. Пре него што седнемо и разговарамо о томе. Замолио сам га да пре него што се разговара у оквиру РЕМ-а и неких других надлежних институција сам направи тај потез и можда размотри могућност да то укине – да ли ће или неће, то ћемо да видимо”, рекао је Вучић за ТВ Пинк, јавља Танјуг.
https://www.politika.rs/scc/clanak/554665/zeljko-mitrovic-zadruga-vucic-rijaliti
Sve se može kad se hoće
Učesnicima protesta najvećim demokratama ovog sveta koje bi da ubi avova puška kleta
O veliki učesnicima protesta, vi kao madjioničar što po Srbiji čuda stvara
Demokratske promene diza i razgara i smrdljivi rijaliti obar
Vi niste bili željani vlasti, hteli ste si da pripadnete radničkoj klasi
Vi nisite bili željni ministarskih kabineta, već ste se borili za sreću celoga demokratskog srpskog sveta
Da ne bude granica ni medja , da niko nikoga ne vredja
Da ne bude razlike izmedju sela i grada, izmedju umnog i fizičkog rada
Da ljubav svuda vlada i da svako živi u Srbiji od svojega rada
Vi ste simbol našega veka, i vera u malog čoveka
Vi izrasta u Bogočoveka
Vas nisu zaplašili avovi pinkini, vi ustade da se zverski rijaliti slomi
Vreme niste da kiseli čeko, već ste svima otvoreno rekli
Nasilje se mora rušiti, više ovako već ne može biti
URA NAPRED U BORBENE REDOVE