На препоруку председника Србије Жељко Митровић укида ријалити "Задруга"

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
36.041

На препоруку председника Србије Жељко Митровић укида ријалити „Задруга”​

Власник телевизије Пинк Жељко Митровић објавио је вечерас да ће укинути ријалити програм „Задруга”. Он се, како наводи, на тај чин одлучио на препоруку председника Србије Александра Вучића.

„На препоруку Председника Републике Србије Александра Вучића, донео сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укинем ријалити програм „Задруга”. Верујем да је јединство Србије и процена Председника Републике, важнија од сваке врсте интереса Пинка и мог личног интереса!”, написао је Митровић на „Твитеру”.
FxAHjyWWIAsggXC.jpg

Вучић: Замолио сам Митpовића да укине ријалити​

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је током разговара са власником Пинка Жељком Митровићем рекао да један део грађана Србије сматра да ријалити није добра ствар и да размотри могућност да га укине.

„Замолио сам га и рекао му да један део грађана Србије сматра да ријалити није добра ствар и да ја знам какав је његов став и гледалаца Србије који то гледају, али то је била моја молба. Пре него што седнемо и разговарамо о томе. Замолио сам га да пре него што се разговара у оквиру РЕМ-а и неких других надлежних институција сам направи тај потез и можда размотри могућност да то укине – да ли ће или неће, то ћемо да видимо”, рекао је Вучић за ТВ Пинк, јавља Танјуг.
https://www.politika.rs/scc/clanak/554665/zeljko-mitrovic-zadruga-vucic-rijaliti

Sve se može kad se hoće

Učesnicima protesta najvećim demokratama ovog sveta koje bi da ubi avova puška kleta
O veliki učesnicima protesta, vi kao madjioničar što po Srbiji čuda stvara
Demokratske promene diza i razgara i smrdljivi rijaliti obar
Vi niste bili željani vlasti, hteli ste si da pripadnete radničkoj klasi
Vi nisite bili željni ministarskih kabineta, već ste se borili za sreću celoga demokratskog srpskog sveta
Da ne bude granica ni medja , da niko nikoga ne vredja
Da ne bude razlike izmedju sela i grada, izmedju umnog i fizičkog rada
Da ljubav svuda vlada i da svako živi u Srbiji od svojega rada
Vi ste simbol našega veka, i vera u malog čoveka
Vi izrasta u Bogočoveka
Vas nisu zaplašili avovi pinkini, vi ustade da se zverski rijaliti slomi
Vreme niste da kiseli čeko, već ste svima otvoreno rekli
Nasilje se mora rušiti, više ovako već ne može biti
URA NAPRED U BORBENE REDOVE

230519101234-05-serbia-mass-shootings-gun-violence-protest.jpg

Aleksandar Vučić će kao po običaju ispuniti zahteve naroda i to proglasiti svojom zaslugom i svojom još jednom veličanstvenom pobedom.
Dobro je to što će Zadruga biti ukinuta. Ovo pozdravljam. Na kraju se pretvorila u jednu bljuvotinu i i blo je nemoguće za gledati.

Aleksandar Vučić će kao po običaju ispuniti zahteve naroda i to proglasiti svojom zaslugom i svojom još jednom veličanstvenom pobedom.
Dobro je to što će Zadruga biti ukinuta. Ovo pozdravljam. Na kraju se pretvorila u jednu bljuvotinu i i blo je nemoguće za gledati.
Sve jedno ko ce da vlada, ako slusa sta hocemo :>P
Elem, idemo sad, opsta kultiura na TV.

Постепена лечења чудним стицајем околности настају само у ситуацијама масовних протеста који немају намеру да престану до испуњења захтева.

Свака нагла детоксикација, па чак и ментална, може код зависника да произведе и фаталне последице.
Može, samo liberalna Srbija mora prvo sama da se detoksifikuje sebe, bez toga će moći samo da gleda kako cveta primitivizam.

Постепена лечења чудним стицајем околности настају само у ситуацијама масовних протеста који немају намеру да престану до испуњења захтева.
Samo podižu ljudima očekivanja. Đilas se sprema za naredne izbore. Demonstriraće se mesecima, ili i godinu, a onda posle izbora Đilas i AV izlaze na zajedničku konfrerenciju za štampu.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...-da-ukine-rijaliti-videcemo-hoce-li-pristati/

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је власнику ТВ Пинк Жељку Митровићу упутио заһтев да у року од неколико дана размотри опцију укидања ријалити програма на тој телевизији.

Замолио ?

Ево како би у 'нормалној' држави требала да буде вест

IMG_0072-scaled-e1657713555587-1000x560.jpg

Указом лица које неуставно ради на извођењу услушне функције председника,

а на масовни и једнодушан притисак јавности

издат је налог надлежним службама да у циљу јавнога интереса ..

реда и мира Власник ПРИВАТНЕ компаније

избаци из 'забавнога' програма колективно неприхватљива и непожељна понашаља особа изкриминалнога и насилнога миљеа

У 'емисијама' се ствара стварају утисак да се злочин исплати ....

Извињоње јавности на овој закаснелој мери

из кабинета Јавога Службеника

Poslednja izmena od moderatora:
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...-da-ukine-rijaliti-videcemo-hoce-li-pristati/

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је власнику ТВ Пинк Жељку Митровићу упутио заһтев да у року од неколико дана размотри опцију укидања ријалити програма на тој телевизији.

Замолио ?

Ево како би у 'нормалној' држави требала да буде вест

Указом лица које неуставно ради на извођењу услушне функције председника,

а на масовни и једнодушан притисак јавности

издат је налог надлежним службама да у циљу јавнога интереса ..

реда и мира Власник ПРИВАТНЕ компаније

избаци из 'забавнога' програма колективно неприхватљива и непожељна понашаља особа изкриминалнога и насилнога миљеа

У 'емисијама' се ствара стварају утисак да се злочин исплати ....

Извињоње јавности на овој закаснелој мери

из кабинета Јавога Службеника

Normalno je da zamoli nekoga ko proizvodi nešto da to prekine

Šta je trebalo da mu uleti SAJ, pritisne ga uza zid i kaže po naredbi AV prekidaj, slikaju tu i puste

Ne može on meni da naredi da nešto ne radim ako je legalno, a ti rijalitiji su proglašeni za "zlo" u medijskoj kampanji koja se sprovodi.

Sprovode je oni koji to kao ni ne gledaju. Pa kako znaju da je zlo Tako da sve je to deo igrokaza koji bi da izazovu smutnju.

Ne može on meni da naredi da nešto ne radim ako je legalno, a ti rijalitiji su proglašeni za "zlo" u medijskoj kampanji koja se sprovodi.
To je posao REM-a koji kao da ne postoji. I još dok je bio VB i kad su počeli sa seksom uživo REM je trebao da zabrani sve rijalitije. A da ne pričamo da su glavne zvezde rijalitija Kristijan Golubović I Zvezdan Slavnić.

Али не сме да се оде у екстремизам и претеривање! Јована Јеремић мора да остане макар док не испуни давно дато обећање да ће гола да води емисију. Мада би било добро да јој се до тада искључи микрофон.

Jovana_i_Aleksandar.jpg

Imaš li ti intimne odnose sa svojom suprugom pred svojom decom? Ako nemaš decu da li bi ih imao pred svojom decom?

Poredjenje bas i nije na mestu.
Deca se i ovako sa sex-om danas upoznaju mnogo ranije,cim im roditelji u ruke daju telefone a to pocinje vec i sa 3 godine.

Куку има да се туку ако негледају то ди џеј жексово остварење ако укине како ће да причају шта се дешава у том реалити програму има са се осврну на оговарања а таман су заборавили на оговарања људи

Back