Na pomolu novi genocid - vakcinacijom do depopulizacije!!!

Džon Kolmen u svojoj knjizi "Rimski klub" piše o ovoj organizaciji, osnovanoj 1968.godine, da promoviše ciljeve Novog svetskog poretka. Osnivač je bio Aurelio Pečei, mason i član Komiteta 300, a ciljevi ovog uticajnog tela, koje su činili najuticajniji naučnici, političari i biznismeni tog doba, bili su: po Pečeijevim rečima, da se zaustavi "manija rasta", ili kako doslovno kaže, "nekontrolisan rast čovečanstva, energetska kriza, stvarni ili potencijalni gubitak resursa, degradacija životne sredine, širenje nuklearne energije i povezane posledice." Takođe je smatrao da su suvišne nacionalne države. lične slobode, religija, sloboda izražavanja...

Cilj ove konspirativne organizacije je da:
-zaustavi industrijski razvoj,
-zaustavi naučna istraživanja,
-izvrši depopulizaciju gradova, posebno industrijske centre Severne Amerike,
-premesti stanovništvo u ruralne oblasti,
-smanji svetsku populaciju za bar 2 milijarde ljudi,
-spreči reorganizaciju političkih snaga koje su protivnici Rimskog kluba
-destabilizuje SAD kroz masovna otpuštanja i gubitak radnih mesta,
-izazove klasne i rasne ratove,
-uništi važne investicije kroz visoke kamate i visoke poreze.

Da ovo što pričam nije fikcija, potvrđuju već preduzimane konkretne akcije, režim Pol Pota u Kambodži, preformulisanje NATO strategije i njegov prelazak sa lokalnog, evropskog, na globalni plan. Jedan od najuočljivijih projekata ove subverzivne organizacije bio je "Global 2000 Report", objavljen 5.decembra 1980.godine, koji su mnogi nazvali "matricom genocida", jer se bavio temom smanjenja broja stanovnika u svetu za 2 milijarde ljudi do 2010.godine. Na čelu projekta bili su Sajrus Vens, Klejborn K. Pel, a svoj značajni doprinos dao je i filosof Bertrand Rasel, član Tavistok Instituta, član okultnog društva Isis-Osiris, koji je bio glavni zagovornik genocida, pogotovo starijeg stanovništva koje cinično zove "beskorisne izjelice", i koji je otvoreno tražio eutanaziju.

U Nemačkoj je u decembru 1993. godine održana jubilarna svečanost, 25-godišnjica osnivanja Rimskog kluba, a konferencija Ujedinjenih nacija o kontroli rasta stanovništva, održana u Kairu, avgusta 1994.godine, zapravo je produžetak plana Global 2000.

Rimski klub je kontrolor i usmerivač rada i aktivnosti međunarodne organizacije koja se zove Socijalistička Internacionala. To je posebno opasna, subverzivna globalna politička organizacija, koja za iluminatski koncept ostvaruje ideju socijalističke vlasti u svetu, kao privida humanog društva, a zapravo krajnji cilj je diktatura opisana u Komunističkom manifestu Karla Marksa iz 1848. godine, koja je programski dokument Iluminata za osvajanje sveta, u istoj idejnoj ravni kao što su Protokoli sionskih mudraca.

Izazivanje globalne ekonomske krize, kako bi se ostvario jedan od bitnih ciljeva Rimskog kluba, a to je "postindustrijski nulti stepen rasta" ( teorija nultog rasta, ako se sećate, jedna je od teorija Tomasa Maltusa), započeta je prošle godine.

Ove godine je na redu globalni projekt bioterorizma, poznat kao "pandemija svinjskog gripa."

obama-brzezinski-1.jpg
 
Ништа ми више није јасно поводом те вакцинације. Код нас јавно на ТВ причају да је то у ствари најобичнији грип - и зашто би се било ко онда вакцинисао против најобичнијег грипа, не разумем?

А са друге стране неке земље се спремају да обаве присилну вакцинацију? Зашто? Због лове,
или због уништења читавих народа?
 
Da li je to satanski, iluminatski olosh resio da redukuje svetsku populaciju do "prihvatljive" brojke? I to kroz program vakcinacije protiv nepostojeceg "svinjskog gripa"???

http://www.rense.com/general86/dngers.htmPrisilna vakcinacija obavljace se uz podrsku vojske
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=14580
Odbijanje vakcine smatrace se kriminalnim aktom!!!I u Svajcarskoj prisilna vakcinacija pod nadzorom armije!!!

http://ca.news.yahoo.com/s/afp/090731/health/health_flu_greece_1

I u Grckoj..
Зашто те ово чуди, масонско-илуминатска гамад, ради свој посао...а ми ако смо стока да то мирно гледамо и треба да нас потамане!
 
Kaznena prijava zbog zavjere protiv čovječanstva
Austrijska novinarka tvrdi: Svinjska gripa je napravljena kako bi se cjepivom prorijedilo populaciju planete i ostvarila globalna kontrola!'Kaznena prijava protiv Baxtera AG, Baxter Internationala i Avir Green Hill Biotechnologyja zbog razvijanja, proizvodnje, raspačavanja i oslobađanja biološkog oružja za masovno uništenje u Austriji između prosinca 2008. i veljače 2009. godine, s namjerom izazivanja globalne pandemije virusa ptičje gripe, te namjerom profitiranja od te pandemije', stoji u početku teksta tužbe koju je austrijska novinarka Jane Burgermeister podnijela 8. travnja državnom odvjetništvu u Beču.

Photo Reuters

Svoje razloge, među kojima je i sumnja da su Baxter i Avir razvijali biokemijsko oružje u suradnji s tzv. Illuminatima ili skupinom Bilderberg, navela je na svom blogu.


Najveći zločin u povijesti čovječanstva

Jane Burgermeister je sada otišla korak dalje - upozoravajući kako je na pomolu najveći zločin u povijesti čovječanstva, odlučila je uložiti kaznenu prijavu američkom FBI-u protiv Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), Ujedinjenih naroda i nekoliko visokih vladinih i farmaceutskih dužnosnika zaduženih za cjepiva, uz optužbe za planiranje masovnog ubojstva.

Uz to, novinarka će na američkim sudovima tražiti sudsku zabranu protiv obaveznog cijepljenja protiv svinjske gripe.

Prema Burgermeister, bioterorizam promiče skupina američkih bankara koji kontroliraju Federalne rezerve, kao i WHO, UN i NATO. Skupina zavjerenika se također infiltrirala u vrh američke države.

WHO isporučio ptičju gripu laboratorijima koji su je oslobodili

Cjepljenje djeteta

Skupina koju optužuje novinarka, kako bi ujedno prorijedili civilizaciju i naknadno zaradili od prodaje cjepiva, preko Baxtera i drugih kompanija, oslobodili su umjetno stvorene viruse - ptičju i svinjsku gripu te upotrijebili obavezno cijepljenje u nekim zemljama. Naravno, u svrhu suzbijanja pandemije.

Njezina se nova tužba uvelike oslanja i na onu iz travnja. Tad je Burgermeister podastrla dokaze o tome da su laboratoriji Baxtera u Austriji namjerno oslobodili 72 kilograma aktivnog virusa ptičje gripe. Virus je navodno za 16 laboratorija u četiri zemlje isporučila Svjetska zdravstvena organizacija, a iako se kod opasnih tvari, osobito onih klasificiranih kao bio-oružja, primjenjuju primjerene metode osiguranja, ovaj put je taj postupak izostao.

Oslobađanje tih virusa služi, tvrdi nadalje Burgermeister, WHO-u kako bi nakon što prođe dovoljno vremena uvela stanje pandemije, te počela distribuirati cjepivo, u koje bi bile ubrizgane i razne smrtonosne bolesti te bi nastupilo prorjeđivanje svjetske populacije.

SAD će prvi biti 'pročišćen'

Novinarka tvrdi da još od 2008. godine američka vlada sustavno uvodi mjere namijenjene smanjivanju ustavnih sloboda građana kako bi, kad dođe vrijeme, mogli provesti obavezno cijepljenje. Tu naravno i mediji igraju ulogu, uvjeravajući ljude u ozbiljnost svinjske gripe, te najavljujući cjepivo.

Photo Reuters

Konačno, ono što skupina koja je pokrenula čitav vrtlog zavjere pokušava postići, prvenstveno u SAD-u, je kontrola nad cijelom Sjevernom Amerikom u svrhu nesmetanog iskorištavanja njenih prirodnih resursa. Kasnije će se sličan ili isti proces odvijati, prema prognozama, u čitavom svijetu. Jesu li izjave nekih od optuženih mjesec dana nakon inicijative Burgermeister naznaka istinitosti njenih tvrdnji?


- Virus je sada nezaustavljiv. Svijet ulazi u rani stadij prve epidemije gripe u 21. stoljeću. Ipak, ne očekujemo dramatičan i nagli skok u broju fatalnih zaraza - izjavila je Margaret Chan, glavna direktorica WHO-a 11. lipnja.

Tom objavom, pišu svjetski mediji, WHO je dala farmaceutima zeleno svijetlo za pronalaženje cjepiva. Štoviše, "svaka zemlja će morati cijepiti građane protiv svinjske gripe i morat će odabrati tko će sve, osim medicinskih sestara i doktora imati prioritet za cijepljenje", rekla je Marie-Paule Kieny, direktor Inicijative WHO-a za istraživanje cjepiva.

- Vijeće (WHO-a, op.a.) je prepoznalo da je pandemija virusa H1N1 nezaustavljiva te da se svim zemljama treba omogućiti pristup cjepivu - zaključila je Kieny, a već sad je vlada Velike Britanije objavila kako će, zbog rastućeg broja zaraženih i umrlih od svinjske gripe, cijepiti sve svoje građane.

http://www.javno.com/hr-svijet/kaznena-prijava-zbog-zavjere-protiv-covjecanstva_270289
 
Vrlo moguće, kada amerika tako vulgarno uništava zemlje koje im se nalaze na nekom ekonomskom putu ili imaju ono sto njima treba...
Vrlo je moguć da će ovo uraditi i vakcinacijom sterilisati ili na neki drugi nacin osakatiti procentualno neke narode...

Recimo u Africi 80% vakcina steriliše a onih 20% nastavlja reprodukciju...

U ostalim zemljama manje ali po potrebi...

Ima tu nešto, oni su odavno preuzeli ulogu ovozemaljskog sotone!
Ja ću pre da umrem nego to đubre da mi daju!
 
Retired Vaccine Researcher to Jon Rappoport:
"If I had a child now, the last thing I would allow is vaccination."

Evo celog intervjua http://educate-yourself.org/cn/rappoportinterviewvaccineresearcherjan2002.shtml

Dakle, ovaj naucnik - imunolog kaze, da kada bi imao decu, poslednja stvar koju bi uradio je da dozvoli njihovu vakcinaciju. Verujte da zna sta prica...

Dakle konacno se jedna hrabra zena iz Austrije usudila iznjeti pravu istinu
pred svjetsku javnost i zbog toga je u svega nekoliko dana izgubila posao,
sto je dokaz da prisilna cijepljenja u SAD-u, Canadi, Australiji i V. Britaniji nisu niti malo bezazlena i bezopasna!! U tim se zemljama mora cijepit 100% stanovnistva inace im prijeti godinu dana zatvora ili kazna od 250.000 USD kao npr. u SAD-u. U mnogim drugim zemljama cjepit ce se ili cijelo stanovnistvo ili veliki postotak!! Hrvatska je narucila cca. 2,5 milijuna cjepiva.

Cijepljenja ce poceti na jesen i tada ce se zapravo putem cjepiva zaraziti
zdrave ljude, a kad pocnu masovna umiranja sluzbeno objasnjenje u medijima glasit ce da je "virus mutirao" te da ga vise ne mogu zaustaviti!!!

Budite mudri i pametni, istrazite ovu temu. Kliknite dolje na link i procitajte tekst...

Proizvodac cjepiva je firma Baxter koja je vec 5-6 puta "SLUCAJNO ZARAZILA" sasvim zdrave ljude sa svojim cjepivima.

SAMIM SLANJEM OVOG MAILA SVE VIŠE LJUDI ZNA ZA OVO PA TAKO I POSTOJI MANJI RIZIK DA ĆE TO ZAISTA I NAPRAVITI!;-) POZDRAV!


http://www.javno.com/hr-svijet/kazne...canstva_270289

 
I šta sad recimo, odlučiš ti, ili bilo ko, da se odupre toj monstruoznoj vakcinaciji i slučajno zakači(š) taj grip....i, ne daj bože, nastanu neke komplikacije itd. Ko će onda biti kriv? Iluminati, Baxter, Obama...ili ti i taj nesrećnik koji je slepo verovao u svaku teoriju zavere na ovoj hebenoj planeti, dok pored tebe(prestravljenog i izbezumljenog) protiče život u svakom svom lepom i ružnom obliku.
Titus, ne podcenjujem tvoju zabrinutost, ali paranoja jednom kada krene......
 
I šta sad recimo, odlučiš ti, ili bilo ko, da se odupre toj monstruoznoj vakcinaciji i slučajno zakači(š) taj grip....i, ne daj bože, nastanu neke komplikacije itd. Ko će onda biti kriv? Iluminati, Baxter, Obama...ili ti i taj nesrećnik koji je slepo verovao u svaku teoriju zavere na ovoj hebenoj planeti, dok pored tebe(prestravljenog i izbezumljenog) protiče život u svakom svom lepom i ružnom obliku.
Titus, ne podcenjujem tvoju zabrinutost, ali paranoja jednom kada krene......

Komplikacije, kad je grip u pitanju, uvek mogu da nastanu, ali to nije razlog da primam u svoj organizam supstancu, za koju, niti znam sta je tacno njen sadrzaj, niti kakve posledice po organizam ostavlja.
 
Kao strucno lice osecam moralnu duznost da prokomentarisem ovu temu. Naime, zena mi je dipl. farmaceut (magistar, master itd.) pa pored nje i ja zavredjujem bar diplomu bachelor-a :mrgreen:.

Citava idiotarija u vezi ovog gripa na globalnom nivou zestoko smrdi. Prvo i osnovno, nikakvog razloga za dati ovom specificnom obliku toliku medijsku pompu - nema. Grip je obican, kao i svaki drugi koji svake godine zakaci odredjen procenat stanovnistva. Stekao je svoje specificnosti u telu svinja, odakle inace i vecina drugih oblika HxNx virusa krenu u pohod na ljudski rod (ne znam samo sta ce muslimani kad se zaraze, da izvrse ritualno samoubistvo?). Ne zavredjuje ni proglasenje 2. stepena opasnosti od pandemije, o 6. da ne pricamo. Opravdanje: "Mozda ce da mutira!!!" je smesno, svasta moze "mozda" da se desi a mi ne mozemo da se spremimo za svaki moguci rasplet situacije u buducnosti. Ako mutira, to vise nece biti ovaj virus na osnovu kojeg baxter i novartis brzinom svetlosti prave nenormalne kolicine vakcina, dakle ova vakcina ce biti beskorisna.

Inace ovo je mnogo veca opasnost za ljude na globalnom nivou (samo prosle godine u britaniji umrlo 6000 ljudi, a i kod nas je odavno prisutna, saznacete da je imate kad uradite neki bris, otkriju vam "bezopasni" Staphylococcus aureus a na antibiogramu vam pored svakog antibiotika stoji R), pa se niko ne trza i ne dize galamu. Pre neki dan sam bio kod zene u apoteci, dosla je gospodja sa takvim nalazom, kaze: "ja ne znam sta je meni ovo, ali mora da je opasno, doktori me izbegavaju i nece da me pregledaju". Kad je otisla, palo je zestoko zalivanje hidrogenom svega cega se dotakla.

U najboljem slucaju je, dakle, sve ovo samo varijanta da se ovce osisaju za mnogo dobru kintu. Sto se mene tice, vama preporucujem da kupujete vakcine i pravite zalihe i za sledecu godinu (ybg, zivim od toga :mrgreen:). Ja i moji je primiti necemo, cak ni zena, sa svim rizicima koje nosi njeno radno mesto.
 
Poslednja izmena:
Dutch journalist: Flu pandemics are Jewish conspiracy

By Cnaan Liphshiz, Haaretz Correspondent


A journalist from Holland who linked Jews to the recent outbreak of flu pandemics drew heavy criticism from a prominent Dutch Jewish organization earlier this week, that claimed her words were tantamount to anti-Semitic blood libels.
nt outbreak of flu pandemics drew heavy criticism from a prominent Dutch Jewish organization earlier this week, that claimed her words were tantamount to anti-Semitic blood libels.


Holland's largest daily, De Telegraf last week printed an interview with Désirée Röver, 61, who proposed the bird flu pandemic, caused by the virus H5N1, was part of an international conspiracy to reduce the world's population.

Röver is quoted as saying the conspiracy can be traced back to a group of descendants of the Khazars, a nation from the Caucasus believed to have converted to Judaism 1,200 years ago. Advertisement


De Telegraaf quotes her as saying that these descendants are now "praying to another god; Lucifer, Satan, or however you want to call him" and "are called Rockefeller, Rothschild, Brezinski and Kissinger."

Ronny Naftaniel, who heads the Center for Information and Documentation on Israel (CIDI) - an local anti-Semitism watchdog - said that this is the first time he has heard such claims from Rover, and added that based on her words, "she does not seem to be right in her head."

Tales of Jews spreading disease "is nothing new," he told Haaretz, "and stories of Jews poisoning the water wells are known from many centuries ago and her words are giving rise to that anti-Semitism."

CIDI, he added, will look into the possibility of lodging a formal complaint against Rover, though no such decision has been made as of yet. Dutch law stipulates that only people with malicious intent can be convicted of inciting hatred or anti-Semitism

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1106530.html
 
Poslednja izmena:
Joseph Moshe (MOSSAD Microbiologist): “Swine flu vaccine is bioweapon”Posted on Unfictional.com

Friday, August 21, 2009

Today, the MSM are not talking about this case any more. Yesterday, they wanted us to believe that Joseph Moshe was a nutcase and a terrorist, arrested for threatening to bomb the White House. Interesting detail about his arrest (the “Westwood standoff”) was that he seemed to be immune to the 5 cans of tear gas and 5 gallons of law-enforcement grade pepper spray they pumped into his face. He very calmly remained in his car, as the video footage of his arrest shows.

Professor Moshe had called into a live radio show by Dr. A. True Ott, broadcast on Republic Broadcasting claiming to be a microbiologist who wanted to supply evidence to a States Attorney regarding tainted H1N1 Swine flu vaccines being produced by Baxter BioPharma Solutions. He said that Baxter’s Ukrainian lab was in fact producing a bioweapon disguised as a vaccine. He claimed that the vaccine contained an adjuvant (additive) designed to weaken the immune system, and replicated RNA from the virus responsible for the 1918 pandemic Spanish flu, causing global sickness and mass death.

Sources tell us that Bar-Joseph Moshe made no threat against the President or the White House. He did not mention any bomb or attack. He then proceeded to inform the White House he intended to go public with this information. When he noticed men in suits in front of his house and feared that the FBI was about to detain him, he packed some belongings into his car and, him being a dual Israeli citizen, tried to reach the Israeli consulate located in close proximity to the federal building where the standoff took place. The FBI and the bomb squad prevented him from reaching it. Who is this man? His profile on biomedexperts.com says he is a plant disease expert with many publications on his name involving the genetic manipulation of virii. Photographic evidence that Moshe is who he says he is can be found here.

Joseph Moshe was soon after his arrest sent or let go to Israel. Nothing has been heard from him since. The Secret Service was not the agency involved in the surveillance of Moshe at his home in California. This was done by the FBI, who had orders to detain or arrest him. Mounted on top of a large black vehicle used in his arrest was a microwave weapon that possibly damaged the electronics in Moshe’s car as well as any communication devices he had which might have been used to contact the media or others who could help him.

Moshe did not suffer the same effects of the gas and pepper spray that others would have because he had built up an immunity to such weapons as a by-product of his Mossad training. Moshe was not handcuffed because he was not placed under arrest.

Does this sound like an insane conspiracy theory? Sure it does. Due to the scarcity and anonimity of the sources we would dismiss it as exactly that, if it weren’t for some uncomfortable facts: Baxter Pharmaceutical has been caught, red-handed, in spreading a live, genetically engineered H5N1 Bird flu vaccine as a lethal biological weapon all over the world, destined to be used for human vaccinations. This happened just a few months ago. And only luck prevented a global catastrophe of epic proportions.

Baxter International Inc. had mixed live, genetically engineered avian flue viruses in vaccine material shipped to 18 countries. Only by sheer luck, a Czech laboratory decided to test the vaccine on a dozen ferrets, which all died in days. The World Health Organization was notified and catastrophe was averted. This was clearly a deliberate act on Baxter’s part, because they adhere to BS3, bio-safety level three. Baxter admitted a “mistake”. Such monumental screwups are totally impossible at that level. Many safety systems would have needed to be sabotaged, many key personell would have needed to be bribed. It simply can’t be done without direction from the inside. They did not send out the wrong vial – they produced dozens of gallons of biological-weapon agent (genetically engineered live H5N1 / Bird flu virus), then sent it out as a “vaccine”.

Baxter knew full well that their vaccine was lethal, because the year before they had tested it on a few hundred homeless Polish people – dozens died as a result.

Where’s the meat? Well – Baxter is now being sued for the deliberate, repeated contamination of vaccines with biological weapons designed – by them – to mass-murder people. Here is the complaint (PDF). By some kook nutcase? Not likely – Jane Burgermeister is an experienced, respected journalist. She is not the only one suing Baxter for planning and executing a plan for global genocide: Other are filing complaints as well. Read a well-researched complaint here (PDF).

Motive? The latter complaint alludes to it. Have you heard of the Georgia Guidestones? An enormous monument loaded with Masonic symbolism costing millions of dollars, it has been erected by unknown, powerful elites (multimillionaires with the clout to erect monuments wherever they please, obviously) around 30 years ago. It gives an “alternative ten commandments”, of which the first is the extermination of six and a half billion people from the face of the Earth. Half a billion will remain. This is the number of people the planet can sustain indefinitely, so that the descendents of the Rothschilds and Rockefellers can live in peace and affluence indefinitely. Slaves are needed to produce that luxury, but 500 million will do just fine. But how does one go about killing off most of the world?

“Vaccinating” the planet with a bioweapon with near-100% mortality would do the trick. Baxter would provide both the bioweapon as well as the vaccine against it to “civilized” Western peoples. Result: We can plunder Africa, we have no more competition from SE Asia, the oil is for our taking and only Western and perhaps Chinese sheeple remain.

Rockefeller said this in 1994 at a U.N. dinner: “We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis, and the nations will accept the New World Order.” PNAC said something similar right before 9/11.

http://vactruth.com/2009/09/19/joseph-moshe-mossad-microbiologist-“swine-flu-vaccine-is-bioweapon”/
 
Diže se ustanak protiv nove vakcine!

Kako će na vakcinu reagovati mališani?
Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Kako će na vakcinu reagovati mališani?
Nemačka štampa se kao i uvek bavi raznovrsnim temama, ali u njihovom fokusu danas najavljena „masovna vakcinacija“ protiv novog gripa. Sastav vakcine i njeno moguće kontraindikativno dejstvo nije nimalo bezopasno?


U najnovijem broju nemačkog nedeljnika Zidojce cajtung je vakcinacija protiv novog gripa. „Ustanak protiv vakcine“ naslov je teksta u kojem se pored ostalog navodi. Lekari i farmakolozi upozoravaju od riskantnih dodatnih supstanci u vakcini protiv tzv. svinjskog gripa, naročito kada su u pitanju trudnice i deca. Kritičari strahuju da farmaceutska industrija namerno sprovodi ogroman farmakološki eksperiment.

Bildunterschrift:Savezna vlada, ministarstva i službenici višeg ranga dobiće vakcinu, koja se razlikuje od one, koja je naručena za obične građane u Nemačkoj. Njihova vakcina se bolje podnosi, nema neželjnih sporednih dejstava – jer nema bustera (supstanci koje pojačavaju dejstvo vakcine), a ni konzervansa.List Velt komentariše – to sigurno nije ohrabrujuća vest za građanstvo, koje i onako nije sigurno da li da se vakciniše ili ne. To je opasan signal koji nam otkriva da u zemlji postoje dve klase. To nas podseća na Orvelovu Životinjsku farmu – mesto gde su svi jednaki... samo neki malo više.Pogubno je to što je naručeno 200.000 vakcina za izabrane, najviše službenike. Tako građani neće poverovati, mada ih u to stalno uveravaju, da je vakcina koju treba da prime – bezazlena. I onako je zbog sumnji u vakcinu, samo četvrtina stanovništva uopšte izrazila želju da se vakciniše. Sada je poruka jasna – ta vakcina uopšte nije tako bezazlena i zbog toga će ljudi, važni za zemlju, dobiti drugačiju, bolju vakcinu.Frankfurter rundšau na istu temu: Za razliku od "Bakster" vakcine koju će dobiti oni koji su odgovorni za red i mir u zemlji, masovno će se vakcinisati proizvodom firme "GlaksoSmitKlajn" (GlaxoSmithKline), vakcinom koja ima pojačivače ili takozvani ("Adjuvans"). Interesantno je da su i službenici u "Paul Erlih institutu", koji su odobrili masovnu upotrebu vakcine, na listi onih koji će dobiti drugačiju – bolju vakcinu.Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:

Predsedavajući komisije za lekove udruženja nemačkih lekara Volf-Diter Ludvig, kaže da je to skandalozno i da je čitava kampanja oko masovnog vakcinisanja nesrećna stvar. On takođe kaže da su „koristi od masovnog vakcinisanja neizvesne, a problemi su svakako prisutni.

Zdravstvo u Nemačkoj je palo pod uticaj farmaceutskih koncerna koji žele samo da zarade pare.“Osim toga, pošto vakcina koja je predviđena za masovno vakcinisanje nije testirana na trudnicama – i one će morati da prime bolju vakcinu. Nadležni državni sekretar u saveznom ministarstvu zdravlja Klaus Teo Šreder, potvrdio je da se trenutno vode razgovori sa proizvođačima vakcina, ali i sa ministarstvima zdravlja u Francuskoj i SAD, da se vakcine bez pojačivača nabave i za trudnice. Lekari opšte prakse i dečiji lekari kritikuju kampanju za masovno vakcinisanje.Predsednik Nemačkog društva za opštu i porodičnu medicinu Mihael Kohen, savetuje nemačkim lekarima da ne vakcinišu, jer je rizik od štete veći od koristi. Volfram Hartman, predsednik udruženja pedijatara, optužio je saveznu vladu da je dala naučno pogrešne izjave.Vakcina nije testirana na trudnicama, niti na deci mlađoj od tri godine, zbog toga je rizik suviše veliki. Deca imaju imuni sistem koji je sklon preteranim reakcijama, a upravo to mogu da izazovu takozvani pojačivači sadržani u vakcini predviđenoj za masovnu upotrebu.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4803810,00.html?maca=ser-Blic Online-2569-xml-mrss
 
Da li je to satanski, iluminatski olosh resio da redukuje svetsku populaciju do "prihvatljive" brojke? I to kroz program vakcinacije protiv nepostojeceg "svinjskog gripa"???

http://www.rense.com/general86/dngers.htmPrisilna vakcinacija obavljace se uz podrsku vojske
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=14580
Odbijanje vakcine smatrace se kriminalnim aktom!!!I u Svajcarskoj prisilna vakcinacija pod nadzorom armije!!!

http://ca.news.yahoo.com/s/afp/090731/health/health_flu_greece_1

I u Grckoj..


Овде је забрањено писати о томе,
сваки мој покушај је био или закључавање теме или
пребацивање на пдф здравље,..

ОБРАТИ ПАЖЊУ :rtfm:

http://forum.krstarica.com/threads/296134&page=4

.
 

Back
Top