Na pomolu novi genocid - vakcinacijom do depopulizacije!!!

Eksperti SZO optuženi za primanje mita od farmaceuta
Vesti - Svet | Tanjug | 26 novembar 2009
...
Danski novinari su utvrdili da su eksperti Svetske zdravstvene organizacije (SZO) dobijali novac od farmaceutskih kompanija, istih onih koji su zbog panike u svetu od širenja novog gripa ostvarile basnoslovne prihode od najmanje sedam milijardi dolara od prodaje antivirusnih pereparata, prenela su danas ruska elektronska glasila.
Novi virus gripa izazvao je i novu vrstu afere, navodi danska štampa, ukazujući da je upravo pod pritiskom takvih potplaćenih stručnjaka i objavljena pandemija gripa A-H1N1.

Grupu ekspertata SZO predvodi holandski doktor Albert Ostenhaus (na slici), prozvan "doktor Grip", čije su aktivnosti sada predmet istrage specijalne komisije holandske vlade. "Zasigurno znamo da su predstavnici farmaceutskih kompanija stalni gosti na sastancima SZO. Sem toga, navodno nezavisni naučnici, koje organizacija poziva na saradnju, kombinuju rad u SZO sa radom u farmaceutskim kompanijama", rekla je danska novinarka koja je učestvovala u otkrivanju afere.

Britanski lekari su, u isto vreme, kako prenosi "Dejli Telegraf", zaključili da je svako peto dete u zemlji preležalo "svinjski grip", a da to nije ni primećeno, a u većini slučajeva bolest je prošla bez komplikacija.

Danas je na HTV u 17h bila emisija o tome, repriza je u 00.05 na HTV1 pa pogledajte, mnogo je za prepricavanje...
 
Izvješće da je Svjetska zdravstvena organizacija, SZO ( World Health Organization, WHO) imenovala 'neovisni' odbor za istragu vlastitog upravljanja panikom H1N1 svinjske gripe u 2009 godini je okaljala činjenica da je jedan od izabranih članova odbora, John Mackenzie, u stvari bio i jedan od savjetnika koji je urgirao da Svjetska zdravstvena organizacija hitno proglasi pandemiju. John Mackenzie je također povezan s proizvođačima cjepiva što ga čini 'imunim' na iste optužbe koje bi istraga trebala rasvijetliti, tj. da se Svjetska zdravstvena organizacija oslanjala na savjetnike kojima je bilo u interesu iz financijskih razloga proglasiti pandemiju svinjske gripe bez obzira na činjenice s terena.

Prikrivanje Istine O Proglašenju Pandemije Svinjske Gripe
.
 

Back
Top