Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
To je lepo čuti od tebe. Samo još kada ti ne bi napadao druge za njihovo mišljenje koje se tebi ne sviđa već samo dao svoje viđenje stvari bez prozivanja drugih bilo bi super. Verujem da radiš na tome.
Dobro je svakako čuti bilo kakav izraz tolerancije. I ja sam za to da svako iznosi svoje stanovište a da ga ne napadam i kvalifikujem da je polupismen, da je plaćenik itd...a kada piše ono što se meni sviđa onda je najbolji i najlepši
Svako dobro.
Estetika, odnosno to šta je lepo a šta nije, nema nikakve veze sa međuljudskim odnosima. Ja nikada nisam izmišljao za nekoga da je ovakav i onakav, a onda s eborio protiv onoga što sam izmislio. To si ti pokušao da uradiš meni. Ali ja sam te brutalno sprečio u tome. To što sam daleko iznad tebe, i što mi nikako ne možeš doskočiti, ne daje ti za pravo da se ponašaš tako. Ako pokušaš bićeš sprečen. I ti i svako. Ne radim ni na čemu što ima veze sa tobom.
Svako neka iznese šta misli. Ako bude izmišljao u moje ime biće zaustavljen... video si već kako izgleda.
Izbegavaj da mi se obraćaš na ličnoj osnovi, jer nisam zainteresovan ni za tebe ni za tvog Čedu. Ojha. Ende.
- - - - - - - - - -
Kako objasnjavate Adama i Evu?
Znamo svi da je bilo ljudi pre njih
Ništa ne objašnjavaju.
Naravno da je bilo. Ništa nije nastalo, niti će nestati. Sve postoji oduvek i postojaće uvek.