Na osnovu čega se opredeljujete za određenu stranku ili političara?

Šta opredeljuje vaš izbor?

• Program stranke/pokreta

glasova: 9 37,5%
  • Dugoročna politika

glasova: 5 20,8%
  • Osobine lidera i članstva

• Nezainteresovan

• Predizborna obećanja

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    24
  • Anketa je zatvorena .

Rechke

Veoma poznat
Poruka
11.795
Koji su vaši razlozi koji vas navode da svoju podršku, trajnu ili trenutnu, date određenoj stranci ili političaru, i koji opredeljuju vaše ponašanje na izborima?

Da li su to predizborna obećanja? Ili možda program i politika koju određena stranka ili pokret dugoročno vodi? Ako je u pitanju njena politika, koji aspekti su vam bitni - oni koji se tiču kulture, ekonomije, životnog standarda, spoljne politike, prava....ili nečeg drugog?

I da li vam je važniji program određene stranke ili pokreta, ili karakteristike njenih lidera i istaknutijih članova i funkcionera? I koje su to osobine - lične ili profesionalne, i koje su vam važnije?

Sećam se jedne ankete, obavljene među ženskom populacijom, čiji su rezultati pokazali da se većina žena koje su glasale za Tadića, opredelila za njega upravo zbog toga što je privlačne spoljašnjosti i prijatan kao pojava :D

Pa treba da zabranimo ženskim osobama (i pederima) da glasaju, jer će možda neki šmeker da ih privuče?

Ne, nego neka se i neka teta lepo sredi za nas, i sve će biti na nivou :mrgreen:

Hm...
Prvo što čoveku "zapadne" je način govora. Ipak je to način iznošenja misli i stavova.
Drugo bi bili sami stavovi.
I treće - diskusija i rasprava. Kako se ponaša u toku njih.

Mislim da se na osnovu imidža, spoljašnjih osobina, dobre pojave, ophođenja prema oponentima..... može prikriti dosta nedostataka koje neko poseduje

Ja na poslednjim izborima npr. ne bih ni glasao da nisam cuo govor Mladjana Dinkica...

Ono ,,ako glasate za nas te akcije ce vam vredeti 1000 evra, a ako glasate za radikale..."

I tu mi je preslo preko... i otisao sam da glasam za radikale i glasacu ih opet.

Kad neko pocne da pribegava otvorenoj kupovini glasova gradjana nekom obecanom sumom, to nikako ne moze da izadje na dobro i znaci ne samo da je shljam nego da je shljam koji se ochajnichki uspinje da jos jednom prevari narod.

Od Vukovih plata od 1000 maraka, preko Mladjinih akcije od 1000 evra...

Sve u svemu...

banner04.jpg

Koji su vaši razlozi koji vas navode da svoju podršku, trajnu ili trenutnu, date određenoj stranci ili političaru, i koji opredeljuju vaše ponašanje na izborima?

Da li su to predizborna obećanja? Ili možda program i politika koju određena stranka ili pokret dugoročno vodi? Ako je u pitanju njena politika, koji aspekti su vam bitni - oni koji se tiču kulture, ekonomije, životnog standarda, spoljne politike, prava....ili nečeg drugog?

I da li vam je važniji program određene stranke ili pokreta, ili karakteristike njenih lidera i istaknutijih članova i funkcionera? I koje su to osobine - lične ili profesionalne, i koje su vam važnije?
Predlažem da dodaš anketu ovde. Ako ne umeš postaviću ja.

Ja na poslednjim izborima npr. ne bih ni glasao da nisam cuo govor Mladjana Dinkica...

Ono ,,ako glasate za nas te akcije ce vam vredeti 1000 evra, a ako glasate za radikale..."

I tu mi je preslo preko... i otisao sam da glasam za radikale i glasacu ih opet.

Kad neko pocne da pribegava otvorenoj kupovini glasova gradjana nekom obecanom sumom, to nikako ne moze da izadje na dobro i znaci ne samo da je shljam nego da je shljam koji se ochajnichki uspinje da jos jednom prevari narod.

Od Vukovih plata od 1000 maraka, preko Mladjinih akcije od 1000 evra...

Sve u svemu...

banner04.jpg

To je glasanje iz inata :D
Znam gomilu demokrata u Čačku koji su na poslednjim izborima glasali za radikale sa pričom : "dosta su ovi vladali, aj' da vidimo sad malo ove druge"

To je glasanje iz inata :D
Znam gomilu demokrata u Čačku koji su na poslednjim izborima glasali za radikale sa pričom : "dosta su ovi vladali, aj' da vidimo sad malo ove druge"

Pa, da ti kazem, nije to njihovo toliko iz inata.

To je sasvim logicno i secam se da su posle 5. oktobra 2000. Djindjic i ekipa gostovali u emisijama sa telefonskim ukljucenjima, pa su pricali kako je u demokratskom svetu sasvim normalno smenjivati vlast i da ce, ako treba, na svaka dva meseca da organizuju izbore, pa ako ih narod nece, onda znaci da treba i da odu.

Sad nekako dodjosmo do toga da izbori automatski podrazumevaju kraj sveta, ako Stratedzik Marketing ne kaze da je pravi trenutak da vladajuci rezim raspise izbore.

Inace, ja sam se neckao oko SRS-a zbog koketiranja sa cetnistvom, zbog velikosrpske retorike itd. , ali kad su ovi krenuli u kampanju s teskim naoruzanjem, znaci da mora malo da se napravi kompromis.

Na osnovu hoda osacovanog otpozadi
Zato je gospodin Tadic jos pre c ednik

Zbog takvih žena (devojaka) kao što si ti, koje glasaju za nekoga na osnovu njegovog fizičkog izgleda a ne na osnovu minulog rada smo i dogurali dovde svi zajedno u paketu sa tvojim ošacovanim precednikom. Kako samo plitko razmišljate, pa to je strašno. Plitke ste ko tacna !

Back