Na more bez momka

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ako nekog volis onda zelis da svuda budes sa njim

ne da zveras koju ces da obalis ili kome ces da das

a ako vezu smatras kao sluzenje ili slusanje nekog , onda nisi za vezu
Idealizovanje veze. Naravno da ne želim uvek i svugde da budem sa partnerkom iako je volim. Niti ona želi. Imamo i svoje privatne živote i interesovanja iako smo u vezi.

Idealizovanje veze. Naravno da ne želim uvek i svugde da budem sa partnerkom iako je volim. Niti ona želi. Imamo i svoje privatne živote i interesovanja iako smo u vezi.
uzgred, evo sad ovog vikenda na planinarenju, tip se dovezao autom sa dve planinarke i drugom, ostavio kod kuće ženu i decu, kaže ona neće da ide idem ja.. i tako super oboma. mada imaju love pa često putuju, ali mi se svideo koncept. Dakle, on ima ekipu za planinarenja i sjajno smo se zabavljali na Rili. Čak upoznali i par ljudi koji su pušili džoint na vrhu. Neki ljudi zaista umeju da žive.

uzgred, evo sad ovog vikenda na planinarenju, tip se dovezao autom sa dve planinarke i drugom, ostavio kod kuće ženu i decu, kaže ona neće da ide idem ja.. i tako super oboma. mada imaju love pa često putuju, ali mi se svideo koncept. Dakle, on ima ekipu za planinarenja i sjajno smo se zabavljali na Rili. Čak upoznali i par ljudi koji su pušili džoint na vrhu. Neki ljudi zaista umeju da žive.
Mislim da je to potpuno normalno. Pa ne treba brak ili veza da budu zatvor.
Sestra od jedne moje bivše i njen momak, sada muž, su imali takav odnos. Zivkaju se svakih 6 sekundi da provere gde je drugo, svuda zajedno, samo u wc što nisu išli... Ja bih poludeo posle jednog dana takve veze. 🫨

pre 10 godina otprilike sam bio sa ženom na Skijatosu ( prvi i zadnji put preko agencije busom ) i skontali smo da su se u busu upoznali momak iz Niša i devojka iz Leskovca koji su sami krenuli na letovanje.. apt od te Leskovčanke bio do našeg.. i male neke terasice spojene.. znala je da izađe na terasu onako sexy sisata i da provocira..kao baš kad sam ja na terasi ona tad čisti itd..msm šta ima da čistiš kad je sve čisto a plus čiste spremačice ako nije.. elem nisam ja glavni baja u priči nego lik koji je došao sam.. onako prosečan al se smuvao sa tom i rasturao je svako veče..bilo mi bzvze malo..... čulo se do Volosa..

pre 10 godina otprilike sam bio sa ženom na Skijatosu ( prvi i zadnji put preko agencije busom ) i skontali smo da su se u busu upoznali momak iz Niša i devojka iz Leskovca koji su sami krenuli na letovanje.. apt od te Leskovčanke bio do našeg.. i male neke terasice spojene.. znala je da izađe na terasu onako sexy sisata i da provocira..kao baš kad sam ja na terasi ona tad čisti itd.. elem nisam ja glavni baja u priči nego lik koji je došao sam.. onako prosečan al se smuvao sa tom i rasturao je svako veče..bilo mi bzvze malo..... čulo se do Volosa..
e sad da li su baš sami krenuli na letovanje ili sa drugom, drugaricom?
ja kakav sam namćor ja bih pre sama išla nego sa nekom prijateljicom
evo pre neko veče ljudi izlaze u grupi, a dosadni su, ja kao idite vi, posle izašla sama na piće, kupila sebi, nauživala se
nije bilo mog društva

e sad da li su baš sami krenuli na letovanje ili sa drugom, drugaricom?
ja kakav sam namćor ja bih pre sama išla nego sa nekom prijateljicom
evo pre neko veče ljudi izlaze u grupi, a dosadni su, ja kao idite vi, posle izašla sama na piće, kupila sebi, nauživala se
nije bilo mog društva
sami i on i ona.. baš sam mislio : al ovaj ima sreće .. kreneš sam na more i Bog ti pošalje tako neku da ti letovanje učini nezaboravnim..
ma bolje otići i sam nego ostati kući.. nikad se ne zna..upoznaš neku.. ima moja žena drugaricu, razvedenu..baš je , što Hrvati kažu, komad.. svake godine letuje sa mamom i tatom.. obožavam njene slike sa letovanja..

Ići na more bez momka/muža ima puno prednosti. Ne moraš da kuvaš, spremaš, misliš o nabavkama, dođeš na more da se odmoriš i da baciš oko ima li nekog zgodnog turiste. Kad si sa drugaricom nabacuju vam se tipovi, osećaš se živo i ženstveno. Ako je dugogodišnja veza, njega je sve smor da radi, bukv si povela nekog da se brineš o njemu a zauzvrat dobijaš momka koji zvera okolo a da ti kao ne primetiš, iscimaš se i neretko isvađaš.
To ima smisla samo ako je friška veza pa ne izlazite iz kreveta.
Šta vi mislite o tome? 😁🙄
U cg postoji jedna narodna:

Svaku ti godinu j.ebem.

SVAKU.

sami i on i ona.. baš sam mislio : al ovaj ima sreće .. kreneš sam na more i Bog ti pošalje tako neku da ti letovanje učini nezaboravnim..
ma bolje otići i sam nego ostati kući.. nikad se ne zna..upoznaš neku.. ima moja žena drugaricu, razvedenu..baš je , što Hrvati kažu, komad.. svake godine letuje sa mamom i tatom.. obožavam njene slike sa letovanja..
Stani koci. JEL bi bilo super da ti zena podje solo na more i da joj Bog posalje nekog da joj letovanje ucini nezaboravnim?

Back