Na monitoru se nista ne pojavljuje

• Začetnik teme Začetnik teme idza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

idza

Zainteresovan član
Poruka
346
Problem je sledeci: kada je monitor iskljucen iz centralne jedinice pise normalo no conection a cim ga prikacim on se ugasi i pocne da mu trepce ona mala diodica. i kad upalim komp nema ama bas nikakve razlike kao da nisam palio mada mi se cini da se sistem mormalno podize iako ne mogu da vidim. u cemu moze biti problem?

idza:
Problem je sledeci: kada je monitor iskljucen iz centralne jedinice pise normalo no conection a cim ga prikacim on se ugasi i pocne da mu trepce ona mala diodica. i kad upalim komp nema ama bas nikakve razlike kao da nisam palio mada mi se cini da se sistem mormalno podize iako ne mogu da vidim. u cemu moze biti problem?
Mozda ti je graficka ispala iz slota, mozda je nesto crklo (graficka, procesor, ploca...) Otvori kuciste i proveri kako stoje sve komponente...

ps: Ovo ti pisem napamet, mogu samo da nagadjam sto nema slike.... To sto nema slike moze biti zbog 1000 razloga....

Pozzzz

idza:

Ako ti kompjuter radi (ako trepce dioda hadr diska i ako ga cujes da radi) onda je problem u grafickoj karti. Ne mora da znaci da je crkla, ali je velika verovtnoca da jeste.

Back