На Лабудовом брду пси изуједали жену !

Poruka
23.163
Psi oborili ženu na beton i izujedali je na Labudovom brdu!

Pedesetjednogodišnju Radmilu U. juče su na Labudovom brdu izujedali psi! Dva psa su se izdvojila iz čopora i oborila ženu koja je srećom zadobila samo lakše povrede

Nakon pregleda na Infektivnoj klinici puštena je na kućno lečenje. Žitelji Ulice Ljubomira Ivkovića Šuce, gde se incident dogodio, kažu da u kraju ima više čopora pasa, ali da napada do sada nije bilo.

Sugrađanku Radmilu U. napalo je pet pasa.

- Kako je ispričala ekipi Hitne pomoći, dva psa su je i oborila. Srećom, povrede su beznačajne, modrica i ogrebotina. Vozilom Hitne pomoći ona je prevezena na odeljenje Infektivne klinike Kliničkog centra Srbije - navodi za Press dr Nada Macura, PR Službe Hitne pomoći.

Međutim, stanari ulice Ljubomira Ivkovića Šuce ističu da u ovom kraju ima dosta pasa lutalica.

- Jedna stanarka iz obližnje ulice ih hrani. Zato se psi skupljaju i zadržavaju u okolnim ulicama na Labudovom brdu. Međutim, koliko mi je poznato, do sada nikog nisu napali - rekao nam je jedan stanar iz ulice u kojoj je žena napadnuta.

Iako je dom porodice Jovičić na prvom spratu zgrade ispred koje su psi oko podneva napali ženu, bilu su iznenađeni kada su od Pressa čuli za napad.

- Ništa nismo čuli. Napuštenih pasa ovde ima, ali do sada nije bilo tako opasnih napada - rekli su nam u toj porodici.

Намножили су се свуда по граду, пошто су бесни господари отишли на одморе, а псе шутнули на улицу. Јуче сам ишао на базен, око СЦ Врачар десет одраслих и четири штенца. У принципу су мирни, али су пси територијалне животиње и чуо сам их како кидишу, међутим још се није десило неко срање. Орка зна да плаћа билборде по граду, сваки је преко 5.000 € уместо да стерилишу или покушају да збрину луталице.

Намножили су се свуда по граду, пошто су бесни господари отишли на одморе, а псе шутнули на улицу. Јуче сам ишао на базен, око СЦ Врачар десет одраслих и четири штенца. У принципу су мирни, али су пси територијалне животиње и чуо сам их како кидишу, међутим још се није десило неко срање. Орка зна да плаћа билборде по граду, сваки је преко 5.000 € уместо да стерилишу или покушају да збрину луталице.

od kad je bilbord preko 5000 evra? :eek:

da ima dosta (sve vise...) napustenih zivotinja...ima
takodjer, sad je "sezona" stenaca...:(

Јуче на травњаку код палате федерације на Новом Београду два чопора од по пет паса и то сви огромни,не зна се који је од кога већи.Чуо сам да је људе који раде у близини страх да чекају аутобус на оближњем стајалишту пошто се скоро десило да је једна особа била уједена.

Пас уопште и не мора да уједе грађанина,довољно је да га изненадним лавежом штрецне па да се човек осети непријатно а поготово када на њега залаје чопор.

stvarno..."dovoljno je"...a covjek...mislim, kad...zalaje gradjanin na gradjanina...
el bude nekih...trauma? :think:

Пас уопште и не мора да уједе грађанина,довољно је да га изненадним лавежом штрецне па да се човек осети непријатно а поготово када на њега залаје чопор.

Ма јок, у земљи Србији, док се не деси смртни случај, није важно ништа, некима изгледа одговара да грађани буду што више у страху и под траумама... И после се неко чуди и пролива крокодилске сузе овде кад се десе случајеви тровања паса креозаном...

А за тебе је човек и пас једно те исто? Ко ли те само тако васпита, да ниси из неке штенаре изашла?

Pa nije jedno te isto. Ali nećemo zaboraviti činjenicu da se i ljudi često tako okupe u čopor, samo što mesto zuba koriste letve, palice i noževe. I češće bude još gorih povreda, ili mrtvih. No to nije tema. Tema su,..... opet kučići.

Back