- Poruka
- 88.112
Koji ce ti qrc devojka
Eo ja sam imao lreki 20 000 devojaka pa opet drknem majmuna naonubiz slagalice
Eo ja sam imao lreki 20 000 devojaka pa opet drknem majmuna naonubiz slagalice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je pacov?Ozbiljni pacovi
Ko?Ozbiljni pacovi
Evo i ja se pitam

Dobro, otvorio sam nalog ovdje iz zezanja i trolovanja jbg. Nisam ni ja isti sad kao prije 5 godina.
Cijenim svaki odgovor. Cak sam i dobio neke dobre savjete.
HmmmmSve su to to generički saveti. Tipa, pa proširi interesovanja, nađi hobi, radi na sebi, kupaj se, pumpaj se i slično.
Da bi neko uopšte mogao da ti da čestit savet, morao bi ipak više da zna o tebi. Koliko imaš godina, odakle si, čime se baviš, koja su ti interesovanja, u kakvim uslovima živiš i tako to.
Ali ako si već u tim godinama kada tvoja generacija poodavno ima porodice i decu, onda si poprilično u problemu. A ti pri tom nisi ni na tragu toga niti su u bilo kakvoj priči vezanoj za to. Ono što je sigurno je da će vremenom biti sve teže i ti ćeš biti sve teži a izbor se strmoglavo smanjuje. Znaj i da, što se tiče vredećih slobodnih žena, a njih ima, tu ćeš morati da se boriš sa još xx njih. Jer svaka takva ima gomilu njih koji joj pišu, zovu, startuju i ostalo. Pa ako imaš živce za to i ako ti se zadesi da negde isplivaš....
A kome to ostavis poslje cimala si se badavaU životu se treba posvetiti sticanju materijalnog bogatstva jer će ti samo ono biti garancija da ima ko o tebi da brine kad ne budeš mogao sam. A partner i deca - pa super ako se sa nekim skontaš i napravite potomstvo a opet nije smak sveta i ako ne bude.
Od danas do sutra najbolje je zivjeti,cergaritiМирна старост и испуњен живот нису исте ствари. Осим тога, једна инфлација или један рат могу да збришу све.
Не постоји сигурна будућност.
Sebi, finansiras staracki domA kome to ostavis poslje cimala si se badava
Ili nekog da te pazi pa mu prepises nekretninu. To je potpuno legit opcija.Sebi, finansiras staracki dom
Ili to, mada je jedan dobar dom bolja opcija jer imaš profesionalnu negu plus društvo drugih staraca. Ali dobar dom. Ima takvih i kod nas ali su skupi.Ili nekog da te pazi pa mu prepises nekretninu. To je potpuno legit opcija.
Koi cu tamo bolje da riknem u kafaniSebi, finansiras staracki dom
Jedino ako su mlade sestre mada ih moras dodatno podplatiti da ti titrajuIli to, mada je jedan dobar dom bolja opcija jer imaš profesionalnu negu plus društvo drugih staraca. Ali dobar dom. Ima takvih i kod nas ali su skupi.
Nece ti u starosti biti do seksa toliko, ja bih se vise brinuo sta cu da radim sam sa sobom sam, da nemam sa kim da pricam, prosetam ulicom, a i da potomstvo. Gledati i cuvati njih.Ја се не плашим да ћу остати сам јер то сад и желим, плашим се тога да у старости нећу имати секса и дружења и да нећу имати биолошке наследнике.
Кад будем био стар, ако ме неким чудом секс не буде занимао, желећу да имам неко алкохоличарско друштво са којим ћу да пијем испред продавнице.Nece ti u starosti biti do seksa toliko, ja bih se vise brinuo sta cu da radim sam sa sobom sam, da nemam sa kim da pricam, prosetam ulicom, a i da potomstvo. Gledati i cuvati njih.
Seks je prioritet dok si mlad, posle imas druge prioritete valjda.
To ti ni jedna zena nece tolerisatiКад будем био стар, ако ме неким чудом секс не буде занимао, желећу да имам неко алкохоличарско друштво са којим ћу да пијем испред продавнице.
То ако на крају останем сам. Мене ће и са 90 година занимати секс чак и ако будем био импотентан, само јер сам неиживљен и радознао.To ti ni jedna zena nece tolerisatiBolje to radi sad, pa posle lepo da imas prijatelja pored sebe za starost.
Seks je bitan, ne kazem da nije. Al ne znam kako bih ti rekao, nismo zečevi, ne vrti se svet oko seksa. Sto ne potrosis tu energiju na nesto korisno?То ако на крају останем сам. Мене ће и са 90 година занимати секс чак и ако будем био импотентан, само јер сам неиживљен и радознао.
Немам више шта корисније од секса..Seks je bitan, ne kazem da nije. Al ne znam kako bih ti rekao, nismo zečevi, ne vrti se svet oko seksa. Sto ne potrosis tu energiju na nesto korisno?
Ne znam sta da ti kazem, mislim da si ispao malo iz koloseka, pusti seks da ti bude uspsutni saputnik and ne zivotni cilj.Немам више шта корисније од секса..
Veruj da to moze biti zanimljivije od fensi izlaska sa nekom sponzom probo I jedno I drugo duhovitiji je dragstorКад будем био стар, ако ме неким чудом секс не буде занимао, желећу да имам неко алкохоличарско друштво са којим ћу да пијем испред продавнице.
Uvek moze lizanje I fingerovanje nema brigeТо ако на крају останем сам. Мене ће и са 90 година занимати секс чак и ако будем био импотентан, само јер сам неиживљен и радознао.
Bitno je da taj ima kinte prekjucer sedeo sa nekim matorim kaze prosle sednice mu cura kampovala na gajbi nedelju danaTo ti ni jedna zena nece tolerisatiBolje to radi sad, pa posle lepo da imas prijatelja pored sebe za starost.