Na kraju... ostati sam?

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
11.426
pozdrav ekipo..
Srecan 8 mart zenama sa foruma
Ovako, imam par pitanja koja me muce a na koje bih volio da dobijem iskrene odgovore i savjete...
Polako dolazim u neke godine kada sam po prvi put osjetio strah da cu na kraju ostati sam...
Vidim polako ljudi (ne bas svi) oko mene stvaraju porodice, imaju vec po dvoje-troje djece i ono.. u jednom momentu po prvi put u zivotu mi nije svejedno...
Nisam odavno ni imao djevojku, slab sam u socijalnim vjestinama, depra me pere opasno, zivot mi se pretvorio u neku dosadnu kolotecinu... a najvise me strah od toga sto sam se nekako navikao na samocu, funkcionisem (ili se bar pretvaram) tako da ljudi ne primijete te neke stvari koje me muce pa i sa bliznjima ne pricam o tome a i kad krenem o tome ide onaj najgori odgovor - pa i gori od tebe su se ozenili/udali pa ces i ti..da, znam da jesu ali to mi nije neka utjeha ne znam sta da mislim.. opet i sjutra da udjem u neku ozbiljnu vezu, mora proci minimum godinu dvije prije braka.. mozda ste stariji pa ne znate kakve su mladje djevojke sa kojima se susrecem... svaka ide u teretanu, dominantne su, snimaju se za tiktok, imaju dobre sise i dupe, samo sto me ne peguju poslije par sastanaka, ne znam, mozda trazim djevojke koje nisu u mojoj ligi? Mozda treba da nadjem neku stariju a ne mladju? Mozda na kraju i nemam srece u ljubavi ahaha ili mo Bog vraca sto sam kao mladji bio kazanova 🤔
Eto, ovo je moja autorska sto mi je trenutno na dusi

Poslednja izmena:
Meni se ne cini da imas visoke kriterijume, posebno kad si napisao da trazis normalnu devojku...
Nisu sve danas napucane i aktivne na drustv. mrezama, imaju dobro sise i doope (:roll:)(kao da mi ostale nemamo :zcepanje:)
ali mislim da sve zavisi gde se kreces...
Mozda malo da intenziviras drustv. zivot... pa mozda sretnes neku ok devojku.
Iskreno, nezavisno od tebe, mislim da je danas tesko naci normalnu osobu za vezu...
Sve se pretvorilo u instant, drustv. mreze, itd, itd...tik tokove i nemam pojma sta...

pozdrav ekipo..
Srecan 8 mart zenama sa foruma
Ovako, imam par pitanja koja me muce a na koje bih volio da dobijem iskrene odgovore i savjete...
Polako dolazim u neke godine kada sam po prvi put osjetio strah da cu na kraju ostati sam...
Vidim polako ljudi (ne bas svi) oko mene stvaraju porodice, imaju vec po dvoje-troje djece i ono.. u jednom momentu po prvi put u zivotu mi nije svejedno...
Nisam odavno ni imao djevojku, slab sam u socijalnim vjestinama, depra me pere opasno, zivot mi se pretvorio u neku dosadnu kolotecinu... a najvise me strah od toga sto sam se nekako navikao na samocu, funkcionisem (ili se bar pretvaram) tako da ljudi ne primijete te neke stvari koje me muce pa i sa bliznjima ne pricam o tome a i kad krenem o tome ide onaj najgori odgovor - pa i gori od tebe su se ozenili/udali pa ces i ti..da, znam da jesu ali to mi nije neka utjeha ne znam sta da mislim.. opet i sjutra da udjem u neku ozbiljnu vezu, mora proci minimum godinu dvije prije braka.. mozda ste stariji pa ne znate kakve su mladje djevojke sa kojima se susrecem... svaka ide u teretanu, dominantne su, snimaju se za tiktok, imaju dobre sise i dupe, samo sto me ne peguju poslije par sastanaka, ne znam, mozda trazim djevojke koje nisu u mojoj ligi? Mozda treba da nadjem neku stariju a ne mladju? Mozda na kraju i nemam srece u ljubavi ahaha ili mo Bog vraca sto sam kao mladji bio kazanova 🤔
Eto, ovo je moja autorska sto mi je trenutno na dusi
najvaznije pitanje: jel imas svoju kucu i dzipa ?

Kapiram ja to... Ne mogu ni da crnjacim, dosta mojih u okruzenju su srecni u vezama... i drago mi je zbog njih... ali meni prodje kroz glavu, covjece da li cu ja naci ovako neku ljepsu polovinu i da li cu biti nekad srecan ovako.. znam da je to dugorocan proces..
Razumem sta hoces da kazes...
Naci ces...samo polako... opusti se...i nemoj samo da se zatvaras u kucu...

Imam stan ali nemam dzipa 😀 sto je dobra stvar jer neke otpadaju u pocetku
da nemas i taj stan, otpale bi sve do jedne ..........jos od pocetka.
Nego, blago, čiči, da ti nabavis neki terenac (ne mora nov) al da je marka (ne ono, Dacia, Hundai, .....) , stan vec imas, vidi i da imas poso u neku programersku americku firmu sa bar 3000 dolara mesecno,.................i da napravis termin za audiciju.

I da, pozovi me za kuma.

Back