Na Kosovu mi nemamo nista, i jedan metar bio bi dobitak

dive

Legenda
Poruka
61.198
*autorska tema

D2Q125XX0AAhptQ.jpg

..kaze nas predsednik

mi nemamo nista, a oni imaju sve..
ali da bi postalo njihovo, mi moramo da im damo to sto nemamo, da bi to sto oni imaju postalo njihovo
a do tada, to sto oni imaju se zove - okupacija tudje teritorije

ne moze jasnije da bude.

ako bi sutra bio referendum, da li biste im dali sve ni za sta ili bi ste ih ostavili do daljenjeg u oakvom statusu okupatora - da budu na necemu sto nemaju, i ciji vlasnici nisu

A sta su oni Đilasi, Obradovići i ostale fukare..
Ovaj je za sad mudar, kakav je takav je, ako ussere sa priznanjem, sto je opet bez referenduma nemoguće...dobiće metak u čelo prvo od mene...
Naivni jesmo, ali toliko da pljunemo sami na sebe, ipak nismo...

MI ne da smo pljunuli na sebe... Mi smo nekoliko puta izasrali sami na sebe.

I to ne klonirana goMna, nego ona prava, smrdljiva, proliverska. :zlud:

_nobody_

*autorska tema

Pogledajte prilog 539034
..kaze nas predsednik
ali da bi postalo njihovo, mi moramo da im damo to sto nemamo, da bi to sto oni imaju postalo njihovo
ne moze jasnije da bude.
ako bi sutra bio referendum, da li biste im dali sve ni za sta ili bi ste ih ostavili do daljenjeg u oakvom statusu okupatora - da budu na necemu sto nemaju, i ciji vlasnici nisu

Крајње је време да АВ ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ИГРА СА ЖИВЦИМА НАРОДА.......... Србија не може и не сме да учини било какво "признање" окупиране територије Косова и Метохије..........

*autorska tema

Pogledajte prilog 539034

..kaze nas predsednik

ne moze jasnije da bude.

Питам се шта психијатрија каже у вези његових изјава, наступа, ставова?

evo ga jos jedan dilber.

saljive slike. i nista vise

zar nemas u kuci ogledalo? dokle vise serendanje

- - - - - - - - - -

kakve budalaštine, zar vučić nije u Glini huškao srpski narod...pominjao sto mrtvih muslimana za jednog Srbina...delili stanove dok je nato bombardovao

o tome smo vec sto puta pisali

sve u svoje vreme, kao sto vase usrasko vreme istice, brze nego sto mislite

Крајње је време да АВ ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ИГРА СА ЖИВЦИМА НАРОДА.......... Србија не може и не сме да учини било какво "признање" окупиране територије Косова и Метохије..........

Како не може и не сме, ако је већ учинила итекако?

Back