Na kom fudbalskom prvenstvu u 21. veku se reprezentacija Srbije najviše obrukala?

Na kom fudbalskom prvenstvu u 21. veku se reprezentacija Srbije najviše obrukala?

• Ukupno glasova
    9
U 21. veku Srbija je igrala na četiri Svetska prventsva i na samo jednom Evropskom i nijednom nije uspela da prođe grupu.
Po vašem mišljenju na kom od ovih 5 prvenstava se naš tim najviše obrukao svojim učinkom?
2006 je ucestvovala kao SiCG ali opet Srbija je cinila vecinu te reprezentacije koja je tamo rasturena redom od Argentine, Holandije i Obale Slonovace.Gol razlika 2:10, kratko receno katastrofa.

Za ilustraciju, te godine sam dolazio u Kanadu na par meseci i preko oglasa iznajmljivao stan. Odem da vidim jedan, bio je u kuci, po dogovoru se pojavim ispred, sacekaju me ljudi iz te porodice, otac, majka i dvoje dece, svi plave-plave kose, pravi kanadski anglosaksonci. Kroz pricu, ukapiraju da mi je akcenat strani i pitaju odakle sam.
"Iz Srbije."
"Siberija?"
"Ne, Srbija, Siberija je u Rusiji, Srbija je dzrava na jugositiku Evrope, blizu Grcke i Italije."
"Aaaa, Srbija. Argetina, hehe..".

Napomena, SiCG je dan ranije izgubila 0:6 protiv Gaucosa.

Ja sam na to Argentina, sa osmehom na usnama rekao na srpskom "Je.bit.e se.", zahvalio se i otisao.
Znaci, to rasturanje na SP od strane Argentine je bilo tako ponizavajuce da su ljudi koji apsolutno nista ne znaju o socceru (jer ih interesuije samo hokej na ledu) i koji nisu imali pojma o tome sta i gde je Srbija saznali za nasu drzavu zbog tog gazenja.

Poslednja izmena:
2006 je ucestvovala kao SiCG ali opet Srbija je cinila vecinu te reprezentacije koja je tamo rasturena redom od Argentine, Holandije i Obale Slonovace.Gol razlika 2:10, kratko receno katastrofa.

Za ilustraciju, te godine sam dolazio u Kanadu na par meseci i preko oglasa iznajmljivao stan. Odem da vidim jedan, bio je u kuci, po dogovoru se pojavim ispred, sacekaju me ljudi iz te porodice, otac, majka i dvoje dece, svi plave-plave kose. Kroz pricu, ukapiraju da mi je akcenat strani i pitaju odakle sam.
"Iz Srbije."
"Siberija?"
"Ne, Srbija, Siberija je u Rusiji, Srbija je dzrava na jugositiku Evrope, blizu Grcke i Italije."

Ja sam na to Argentina, sa osmehom na usnama rekao na srpskom "Je.bit.e se.", zahvalio se i otisao.
Znaci, to rasturanje na SP od strane Argentine je bilo tako ponizavajuce da su ljudi koji apsolutno nista ne znaju o socceru jer ih interesuije samo hokej na ledu i koji nisu imali pojma o tome sta i gde je Srbija saznali za nasu drzavu zbog tog gazenja.
Šta si radio u Kanadi, čistio ribu?😁

2006 definitivno

2010 smo mogli mnogo, mozda cak i do finala jer bi nam se kasnije otvorilo, secam se da su Gana(sa nama u grupi) i Urugvaj igrali cetvrtfinale, tu smo mi trebali biti i mislim da smo tada bili jaci od Urugvaja, Gana ih je imala ali su u 120 minuti promasili penal za prolaz u polufinale.

Medjutim, nasa utakmica protiv Australije i promaseni ziceri u prvom poluvremenu kostali su nas verovatno najveceg reprezentativnog uspeha ikad.

Za ilustraciju, te godine sam dolazio u Kanadu na par meseci i preko oglasa iznajmljivao stan. Odem da vidim jedan, bio je u kuci, po dogovoru se pojavim ispred, sacekaju me ljudi iz te porodice, otac, majka i dvoje dece, svi plave-plave kose, pravi kanadski anglosaksonci. Kroz pricu, ukapiraju da mi je akcenat strani i pitaju odakle sam.
"Iz Srbije."
"Siberija?"

Znaci, to rasturanje na SP od strane Argentine je bilo tako ponizavajuce da su ljudi koji apsolutno nista ne znaju o socceru (jer ih interesuije samo hokej na ledu) i koji nisu imali pojma o tome sta i gde je Srbija saznali za nasu drzavu zbog tog gazenja.
Naslov u nekim novinama prije utakmice je bio "Šta će Mesi da zamesi"
Ahahahahaha

Back