Quantcast

Na koju planetu i u koju galaksiju bi ste se preselili?

Slaven777

Legenda
Poruka
54.399
Pa, ne znam šta ti tačno tu nije jasno?
Ajmo ovako - ti se npr. izjasniš da se preseliš u galaksiju Adromeda, kupiš kartu u jednom pravcu, grickalice za usput, poneseš mp3 plejer i vlažne maramice, a ja te pitam a zašto baš tamo , a ne u neku drugu galaksiju?
Jel' dovoljno precizno? :think:
Pa nije nam poznata još niti jedna jedina nastanjina planeta... :rumenko:
 

svetlost lutalica

Aktivan član
Poruka
1.371
Evo ti kratko uputstvo :D :


Možete da uzmete Kraljicu sazvežđa sve do Legisa II i presednete na Galaktički sjaj, koji će vas odbaciti do Oumea. Onda ćete morati da se ukrcate na neki lokal koji će vas, posle kraćeg zastoja u Mačangu, Inčangu, Pankangu, Lekungu i Ojsteru, ostaviti na Tung-Bradaru IV, ukoliko se negde usput ne pokrlja. Onda će vas jedan vanredni brod prevesti pored Galaktičkog vrtloga (ukoliko uspe da se probije pored njega) do Alumsridžije, s koje će vas poštanski brod prebaciti na Belismoranti. Pretpostavljam da poštanski brod još funkcioniše. Tako ćete prevaliti otprilike polovinu puta. Posle toga moraćete sami da se snalazite.
Robert Šekli, Savršena planeta (A Ticket to Tranay)
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.